Н У Х Т

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня 2022

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою щодо порядку виконання кваліфікаційних робіт і дотримання правил академічної етики.

Під час зустрічі обговорювався зміст кваліфікаційної роботи, а також питання дотримання академічної доброчесності. Наталія Ющенко ознайомила здобувачів із нормативною базою університету з питань академічної етики та порядком перевірки кваліфікаційних робіт магістрів на наявність плагіату.

Також викладачки наголосили, що такі зустрічі, на які виноситимуться поточні організаційні питання, будуть проводитися періодично протягом виконання магістрантами кваліфікаційної роботи.

Наприкінці зустрічі Наталія Ющенко та Наталія Фролова побажали здобувачам плідної роботи та вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності.

Опублікований: 20-09-2022
Читайте також:
Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти

6 червня 2019 року студенти групи ТО-1-1М і доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш відвідали Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019» та Спеціалізовану виставку «ORGANIC-2019» у Національному комплексі «Експоцентр України». Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти 07 червня 2019

На вершині п’єдесталу Чемпіонату України та Кубку України зі спортивного орієнтування наш здобувач

У другій декаді вересня 2023 року у м. Києві відбулися Чемпіонат України та Кубок України зі спортивного орієнтування. У змаганнях брали участь понад 600 спортсменів з 18 областей України та м. Києва. Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивного орієнтування України та Департамент молоді та спорту в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На вершині п’єдесталу Чемпіонату України та Кубку України зі спортивного орієнтування наш здобувач 25 вересня 2023

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 червня аспірантом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком був проведений науковий семінар «Удосконалення технології збивних холодних десертів підвищеної харчової цінності». Семінар відбувся у рамках звітування про роботу над кандидатською дисертацією. Протягом семінару науковець представив на розсуд кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2019

Студентка спеціальності «Економіка підприємства» – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з економіки підприємства, участь у якому взяла студентка спеціальності «Економіка підприємства» Олена Герасименко (науковий керівник – доцент кафедри економіки і права Юлія Левченко). Слід зазначити, що Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка спеціальності «Економіка підприємства» – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 16 квітня 2018