Н У Х Т

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня 2022

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою щодо порядку виконання кваліфікаційних робіт і дотримання правил академічної етики.

Під час зустрічі обговорювався зміст кваліфікаційної роботи, а також питання дотримання академічної доброчесності. Наталія Ющенко ознайомила здобувачів із нормативною базою університету з питань академічної етики та порядком перевірки кваліфікаційних робіт магістрів на наявність плагіату.

Також викладачки наголосили, що такі зустрічі, на які виноситимуться поточні організаційні питання, будуть проводитися періодично протягом виконання магістрантами кваліфікаційної роботи.

Наприкінці зустрічі Наталія Ющенко та Наталія Фролова побажали здобувачам плідної роботи та вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності.

Опублікований: 20-09-2022
Читайте також:
Оскароносний мультфільм на черговому movie club від  кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Рататуй» – красивий, філігранний, атмосферний мультфільм 2007 року від студії Pixar обрали для movie club студенти групи ГС-2-9 ск та викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук. Головний герой – щур Ремі потрапляє до Парижу на кухню одного з найпрестижніших ресторанів міста. Там за допомогою звичайного прибиральника Лен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний мультфільм на черговому movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2023

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні»

Біотехнологічні студії НУХТ продовжують свої роботу. На майстер-класі «Кольорова мікробіологія» учасники занурилися у світ мікробіології, де вивчення невидимих оку організмів перетворилося на справжню пригоду! Під керівництвом асистентки кафедри біотехнологій і мікробіології Ірини Ковшар молоді дослідники отримали шанс не просто спостерігати за мік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні» 06 листопада 2024

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію

Кафедра харчової хімії декілька років поспіль пропонує абітурієнтам освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій». Уже не одне покоління здобувачів нашого університету, що навчаються на різних освітніх програмах, брало участь у засіданнях лекторію. Як зазначають самі студенти, отримані навчальні навички допомогли їм структурувати свої знання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося чергове засідання хімічного лекторію 24 січня 2022

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги. Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 20 травня 2019