Н У Х Т

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня 2022

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою щодо порядку виконання кваліфікаційних робіт і дотримання правил академічної етики.

Під час зустрічі обговорювався зміст кваліфікаційної роботи, а також питання дотримання академічної доброчесності. Наталія Ющенко ознайомила здобувачів із нормативною базою університету з питань академічної етики та порядком перевірки кваліфікаційних робіт магістрів на наявність плагіату.

Також викладачки наголосили, що такі зустрічі, на які виноситимуться поточні організаційні питання, будуть проводитися періодично протягом виконання магістрантами кваліфікаційної роботи.

Наприкінці зустрічі Наталія Ющенко та Наталія Фролова побажали здобувачам плідної роботи та вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності.

Опублікований: 20-09-2022
Читайте також:
Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак взяла участь у роботі тижня Erasmus+, присвяченого сучасним методикам написання проектних заявок для участі у проектах Erasmus+. Перший день заходу відбувся у КНУ імені Тараса Шевченка і був присвячений новим трендам і передовому досвіду реалізації проектів напередодні оголошення ново...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 листопада 2018

Біотехнологічні студії: день четвертий. Будівельні блоки життя

19 травня відбувся четвертий надзвичайно цікавий захід «Біотехнологічних студій». Білки – основа всього живого, тому цього разу майбутні вступники мали нагоду ознайомитись з лекцією «Будівельні блоки життя», яку прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат технічних наук Юрій Пенчук. Основним матеріалом обговорення були незамінні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: день четвертий. Будівельні блоки життя 22 травня 2023

Одинадцятикласники Технічного ліцею м. Києва досконально розібралися, як отримати додаткові бали при вступі до НУХТ

Цьогоріч вступники до НУХТ можуть отримати додаткові бали (від 1 до 20) до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, взявши участь у всеукраїнських олімпіадах Національного університету харчових технологій. Олімпіади проводяться з біології, географії, математики, фізики і хімії. Нараз триває дистанційний (перший) тур олімпіад. 9 лютог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одинадцятикласники Технічного ліцею м. Києва досконально розібралися, як отримати додаткові бали при вступі до НУХТ 12 лютого 2018

Високі оцінки за захисти курсових в останню бакалаврську сесію

28 та 29 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися онлайн-захисти курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу денної та 2 курсу денної скороченої форми навчання Захід був організований лектором дисципліни, доцентом Вірою Зуйко. Під час виконання курсової роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високі оцінки за захисти курсових в останню бакалаврську сесію 01 червня 2020