Н У Х Т

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами

27 жовтня 2022

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами

25 жовтня 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з керівницею відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Оленою Азєєвою і фахівчинею по роботі з молоддю Мариною Шептицькою.

Спікерки ознайомили здобувачів із історією розвитку компанії МХП ‒ вертикально-інтегрованого лідера українського аграрного виробництва з європейським акціонерним капіталом і закордонними виробничими активами, що працює в галузях птахівництва, рослинництва, зерноперероблення, виробництва комбікормів, м'ясоперероблення і тваринництва. Фахівчині зазначили, що МХП об'єднує понад 28 тисяч співробітників на понад 40 підприємствах у 17 регіонах України та близько 4 тисяч співробітників за кордоном. Зокрема, компанія неодноразово була представлена в «ТОП-10 кращих українських роботодавців», а також отримувала нагороду «HR-лідер в інноваціях» на HR Wisdom Summit.

Пані Марина ознайомила здобувачів зі змінами, які відбулися за останні 5 років  у ключових навичках для успішної реалізації кар’єри: орієнтація на клієнтів, емоційний інтелект, креативність, гнучкість розуму тощо. Розказала про ключові компетенції МХП: орієнтація на результат, інноваційність, критичне мислення, комунікація, співробітництво та розвиток. Спікерка поділилася досвідом і механізмом упровадження дуальної освіти (для  технічних та аграрних спеціальностей) як напрямку залучення та розвитку талановитих здобувачів для роботи в компанії.

Пані Олена звернула увагу здобувачів на те, що  HR-система компанії МХП має багато різних напрямків діяльності: кадрове адміністрування, рекрутинг, нарахування заробітної платні, компенсацій, пільг, професійне навчання, онбординг та адаптацію та ін. І майбутнім айчарам варто шукати свій власний напрямок у HR-системі, який буде задовольняти їхні емоційно-інтелектуальні здібності та практичні навички для подальшої успішної кар’єри. Порада від спікерки: «Випробовуйте себе в різних HR-напрямках - тільки поглибившись, ви зрозумієте, де ваші знання та навички будуть застосовані найефективніше!».

Гості відповіли на численні питання здобувачів, надали свої поради щодо  пошуку шляхів успішного працевлаштування.

Студенти і викладачі щиро вдячні Олені Азєєвій та Марині Шептицькій за можливість ознайомитися з діяльністю компанії МХП, з їхньою цікавою і наполегливою роботою у сфері професійного навчання!

Опублікований: 27-10-2022
Читайте також:
Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт 22 лютого 2017

Нові можливості співпраці з міжнародними партнерами в Євросоюзі

4 листопада 2019 року Львівська торгово-промислова палата та керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис спільно з Посольством Литовської Республіки та Генеральним Почесним Консульством Литви у Львові організували бізнес-зустріч підприємців Литовської Республіки з представниками ділових кіл і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості співпраці з міжнародними партнерами в Євросоюзі 05 листопада 2019

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 травня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав директор з маркетингу та розвитку Східної Європи швейцарської групи освітніх закладів SEG (Swiss Education Group), до якої входить 5 рейтингових університетів, Горан Йорданов. У теплій атмосфері гостя зустріли в.о. завідувача кафедри Віктор Доценко, доцент кафедри Віта Цирульнікова і старший...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи 22 травня 2019

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект»

На честь Дня рекламіста кафедра маркетингу організувала для здобувачів творчий конкурс робіт «НЕштучний інтелект». У ньому взяли участь студенти-рекламісти 1-4 курсів, які розробляли рекламні креативи для продуктів здорового харчування, згенерованих із допомогою ШІ. Визначення переможців відбувалося в два етапи: спочатку за роботи голосували всі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект» 25 жовтня 2023