Н У Х Т

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами

27 жовтня 2022

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами

25 жовтня 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з керівницею відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Оленою Азєєвою і фахівчинею по роботі з молоддю Мариною Шептицькою.

Спікерки ознайомили здобувачів із історією розвитку компанії МХП ‒ вертикально-інтегрованого лідера українського аграрного виробництва з європейським акціонерним капіталом і закордонними виробничими активами, що працює в галузях птахівництва, рослинництва, зерноперероблення, виробництва комбікормів, м'ясоперероблення і тваринництва. Фахівчині зазначили, що МХП об'єднує понад 28 тисяч співробітників на понад 40 підприємствах у 17 регіонах України та близько 4 тисяч співробітників за кордоном. Зокрема, компанія неодноразово була представлена в «ТОП-10 кращих українських роботодавців», а також отримувала нагороду «HR-лідер в інноваціях» на HR Wisdom Summit.

Пані Марина ознайомила здобувачів зі змінами, які відбулися за останні 5 років  у ключових навичках для успішної реалізації кар’єри: орієнтація на клієнтів, емоційний інтелект, креативність, гнучкість розуму тощо. Розказала про ключові компетенції МХП: орієнтація на результат, інноваційність, критичне мислення, комунікація, співробітництво та розвиток. Спікерка поділилася досвідом і механізмом упровадження дуальної освіти (для  технічних та аграрних спеціальностей) як напрямку залучення та розвитку талановитих здобувачів для роботи в компанії.

Пані Олена звернула увагу здобувачів на те, що  HR-система компанії МХП має багато різних напрямків діяльності: кадрове адміністрування, рекрутинг, нарахування заробітної платні, компенсацій, пільг, професійне навчання, онбординг та адаптацію та ін. І майбутнім айчарам варто шукати свій власний напрямок у HR-системі, який буде задовольняти їхні емоційно-інтелектуальні здібності та практичні навички для подальшої успішної кар’єри. Порада від спікерки: «Випробовуйте себе в різних HR-напрямках - тільки поглибившись, ви зрозумієте, де ваші знання та навички будуть застосовані найефективніше!».

Гості відповіли на численні питання здобувачів, надали свої поради щодо  пошуку шляхів успішного працевлаштування.

Студенти і викладачі щиро вдячні Олені Азєєвій та Марині Шептицькій за можливість ознайомитися з діяльністю компанії МХП, з їхньою цікавою і наполегливою роботою у сфері професійного навчання!

Опублікований: 27-10-2022
Читайте також:
Осінні канікули харківських ліцеїстів у НУХТ

На осінніх шкільних канікулах до університету завітали учні Харківського наукового ліцею «Обдарованість». Ліцеїсти зацікавилися профільним спрямуванням нашого вишу під час попередніх онлайн-зустрічей з викладачами Навчально-наукового інституту харчових технологій, адже вони поглиблено вивчають хімію, біологію та біохімію. Основною метою приїзду шк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінні канікули харківських ліцеїстів у НУХТ 01 листопада 2023

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

Студенти 1 і 3 курсу разом із доцентами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і Наталією Сабадаш відвідали Київський пивоварний завод «CarlsbergUkraine» – високотехнологічне потужне підприємство, що стрімко розвивається. Майбутні фахівці дізналися про тонкощі пивоваріння, виробництва к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами 25 квітня 2019

Експерти продовжують розроблення проекту нової моделі управління закладом вищої освіти

Відбулося чергове засідання робочої групи по підготовці комплексного законопроекту про внесення змін до чинного Закону України «Про вищу освіту», у якому взяли участь близько 40 експертів освітньої та наукової сфери. Темою засідання виступило обговорення нової статті 34-2 під назвою «Фінансовий директор», якою пропонується доповнити чинний Закон У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти продовжують розроблення проекту нової моделі управління закладом вищої освіти 02 лютого 2018

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. До складу комісії також увійшли доцент кафедри технології хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у складі Екзаменаційної комісії у Сумській філії НУХТ 18 лютого 2020