Н У Х Т

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

20 лютого 2024

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2024 р. колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В. Ф. Доценка знайомив гостей профорієнтаційного івенту OPEN DAY з трендовими спеціальностями сфери гостинності.

Деканка факультету Віта Цирульнікова привітала учасників заходу і представила переваги навчання у нашому університеті, який має високі рейтингові позиції та визнання у вітчизняному і міжнародному освітньо-науковому просторі.

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – це науково-педагогічний колектив із високим рівнем професійної та наукової активності, який невпинно підвищує кваліфікацію, володіє кращими вітчизняними та закордонними освітніми технологіями. Це талановиті студенти, які навчаються, здобувають тверді та м’які навички, проходять практичну підготовку у кращих підприємствах гостинності м. Києва, України і за кордоном. Це успішні випускники, які працевлаштовані за фахом, кар’єрно зростають, реалізовують власні проєкти у сфері гостинності, формують особистий бренд, тримають економічний фронт нашої країни і представляють Україну у міжнародному готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Це стейкхолдери, освітні партнери, роботодавці, фахівці-практики, експерти галузі, з якими тісно співпрацюють випускові кафедри факультету задля забезпечення практичної спрямованості навчання і удосконалення освітніх програм. Колектив факультету щиро вдячний своїм стейкхолдерам за їхню залученість у освітній процес і готовність ділитися знаннями під час лекторіїв, воркшопів, ярмарків вакансій, науково-практичних конференцій, нетворкінгу і кар’єрного коучингу.

Представляли спеціальності та акредитовані освітньо-професійні програми, за якими здійснюється підготовка на факультеті, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції і гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін.

Цього дня на відеозв’язку були й здобувачі освіти факультету, які поділилися враженнями про навчання і створені в нашому університеті умови для творчої та особистісної реалізації, розвитку лідерського потенціалу, креативності та новаторства.

Відмінниця, староста групи Анна Тімченко, яка вже на «відмінно» захистила магістерську роботу і здобула кваліфікацію магістра з готельно-ресторанної справи, розповіла про свій досвід поєднання навчання з працевлаштуванням, проходження практичної підготовки у President Hotel, навчання в офлайні та онлайні, активну участь у факультетських заходах.

Здобувач освіти 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», відмінник Денис Фефелов розповів про свою участь у наукових заходах і конкурсах професійної майстерності. Зокрема він є срібним призером факультетського діджитал-конкурсу Масниця-FEST 2023.

Староста групи, здобувачка освіти 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» Діана Нечипорук підкреслила практичну орієнтованість навчання і розповіла про неймовірну практику в Українських Карпатах.

Заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, яка модерувала профорієнтаційний івент, сфокусувала увагу присутніх в онлайні на яскравому насиченому студентському житті і запросила гостей долучитися до традиційного щорічного конкурсу факультету Масниця-FEST 2024

Завершилося віртуальне знайомство з факультетом ГРТБ імені професора В.Ф. Доценка інформацією про особливості проведення і складання національного мультипредметного тесту, всеукраїнські олімпіади НУХТ, підготовку до НМТ-2024 у нашому університеті та можливість отримати додаткові бали під час вступу від деканки Віти Цирульнікової, запрошенням на майбутні профорієнаційні івенти університету, відповідями на запитання, що хвилюють майбутніх вступників.

Діджитал-профорієнтація щодо вступу на перспективні спеціальності сфери гостинності успішно відбулася! Усі, хто цього дня не змогли взяти участь, можуть переглянути відеозапис заходу на YouTube.

Тримаємо курс на вступну кампанію 2024!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Учасників Всеукраїнської олімпіади з біотехнології зустрічають на ПАТ «Фармак»

Після написання завдань ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, її учасники мали змогу відвідати одну з найстаріших фармацевтичних компаній в Україні – ПАТ «Фармак». Студентів привітно зустріла Тетяна Писана. А далі – інструктаж із техніки безпеки, який завдяки Богдану Костащуку пройшов весело й невимушено, а не рутинно і не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасників Всеукраїнської олімпіади з біотехнології зустрічають на ПАТ «Фармак» 12 квітня 2019

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 жовтня 2021

Онлайн-воркшоп від стейкхолдера для майбутніх фахівців сфери гостинності

Лектор навчальної дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук долучив здобувачів вищої освіти 4 курсу освітнього ступеня бакалавр до участі в онлайн-воркшопі «Archicad для студентів» від стейкхолдера – компанії «Graphisoft», яка є єдиним дистриб’ютором програми «Archicad...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-воркшоп від стейкхолдера для майбутніх фахівців сфери гостинності 05 травня 2021

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати. 23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педаго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математика – завжди актуально й цікаво! 26 травня 2022