Н У Х Т

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

20 лютого 2024

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2024 р. колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В. Ф. Доценка знайомив гостей профорієнтаційного івенту OPEN DAY з трендовими спеціальностями сфери гостинності.

Деканка факультету Віта Цирульнікова привітала учасників заходу і представила переваги навчання у нашому університеті, який має високі рейтингові позиції та визнання у вітчизняному і міжнародному освітньо-науковому просторі.

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – це науково-педагогічний колектив із високим рівнем професійної та наукової активності, який невпинно підвищує кваліфікацію, володіє кращими вітчизняними та закордонними освітніми технологіями. Це талановиті студенти, які навчаються, здобувають тверді та м’які навички, проходять практичну підготовку у кращих підприємствах гостинності м. Києва, України і за кордоном. Це успішні випускники, які працевлаштовані за фахом, кар’єрно зростають, реалізовують власні проєкти у сфері гостинності, формують особистий бренд, тримають економічний фронт нашої країни і представляють Україну у міжнародному готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Це стейкхолдери, освітні партнери, роботодавці, фахівці-практики, експерти галузі, з якими тісно співпрацюють випускові кафедри факультету задля забезпечення практичної спрямованості навчання і удосконалення освітніх програм. Колектив факультету щиро вдячний своїм стейкхолдерам за їхню залученість у освітній процес і готовність ділитися знаннями під час лекторіїв, воркшопів, ярмарків вакансій, науково-практичних конференцій, нетворкінгу і кар’єрного коучингу.

Представляли спеціальності та акредитовані освітньо-професійні програми, за якими здійснюється підготовка на факультеті, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції і гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін.

Цього дня на відеозв’язку були й здобувачі освіти факультету, які поділилися враженнями про навчання і створені в нашому університеті умови для творчої та особистісної реалізації, розвитку лідерського потенціалу, креативності та новаторства.

Відмінниця, староста групи Анна Тімченко, яка вже на «відмінно» захистила магістерську роботу і здобула кваліфікацію магістра з готельно-ресторанної справи, розповіла про свій досвід поєднання навчання з працевлаштуванням, проходження практичної підготовки у President Hotel, навчання в офлайні та онлайні, активну участь у факультетських заходах.

Здобувач освіти 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», відмінник Денис Фефелов розповів про свою участь у наукових заходах і конкурсах професійної майстерності. Зокрема він є срібним призером факультетського діджитал-конкурсу Масниця-FEST 2023.

Староста групи, здобувачка освіти 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» Діана Нечипорук підкреслила практичну орієнтованість навчання і розповіла про неймовірну практику в Українських Карпатах.

Заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, яка модерувала профорієнтаційний івент, сфокусувала увагу присутніх в онлайні на яскравому насиченому студентському житті і запросила гостей долучитися до традиційного щорічного конкурсу факультету Масниця-FEST 2024

Завершилося віртуальне знайомство з факультетом ГРТБ імені професора В.Ф. Доценка інформацією про особливості проведення і складання національного мультипредметного тесту, всеукраїнські олімпіади НУХТ, підготовку до НМТ-2024 у нашому університеті та можливість отримати додаткові бали під час вступу від деканки Віти Цирульнікової, запрошенням на майбутні профорієнаційні івенти університету, відповідями на запитання, що хвилюють майбутніх вступників.

Діджитал-профорієнтація щодо вступу на перспективні спеціальності сфери гостинності успішно відбулася! Усі, хто цього дня не змогли взяти участь, можуть переглянути відеозапис заходу на YouTube.

Тримаємо курс на вступну кампанію 2024!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Неквапом, вдумливо прочитали твори Кобзаря студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відзначили 205 річницю з дня народження Тараса Шевченка. Студентський театр під керівництвом Любові Турчиняк, група К-30 із куратором Наталією Совтус підготували літературно-мистецький захід для студентів і працівників коледжу. У світі було багато геніальних поетів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неквапом, вдумливо прочитали твори Кобзаря студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 березня 2019

Формується міжнародна коаліція на підтримку української освіти

15 березня 2022 року, за участю Сергія Шкарлета відбулося надзвичайне засідання Секторальної робочої групи «Освіта і наука» при МОН для формування міжнародної коаліції на підтримку української освіти. «Станом на 15 березня 2022 року 400 закладів освіти постраждали від бомбардувань і обстрілів. 59 з них зруйновано повністю, а кількість біженців ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формується міжнародна коаліція на підтримку української освіти 16 березня 2022

Професіонали зі штучного холоду постійно користуються попитом на ринку праці

Тільки нещодавно на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки приїжджали гості з МХП та «АНТОНОВ» і от 16 жовтня новий гість – директор ТОВ «КЛІМХАУС ТРЕЙД» Олександр Ковшун із пропозицією для здобувачів освіти спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енрегетичне машинобудування». Фахівець детально ознайомив присутніх здобувачів із пропон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіонали зі штучного холоду постійно користуються попитом на ринку праці 17 жовтня 2024

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії

На кафедрі маркетингу відбулося засідання наукового гуртка «Інтелектуал», присвячене секретам успішного копірайтингу. Зустріч відбувалася у форматі відеоконференції, тож навіть в умовах пандемії здобувачі змогли зібратися та обговорити цікаву інформацію. Із першою доповіддю «Копірайтинг як професійна і творча діяльність» виступила Віка Грунська, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії 18 вересня 2020