Н У Х Т

Нові методи навчання – бінарний лекторій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

05 квітня 2021

Нові методи навчання – бінарний лекторій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Бінарний лекторій відбувся на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за участі випускника, професійного кухаря та засновника проєкту Life Target Дмитра Лазаренка та доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко. На зустрічі зі здобувачами 1-го та 2-го курсу спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» лектори повідали секрети формування відчуття їжі у гостей ресторанних підприємств залежно від кольору не лише страв, але і тарілки, елементів форми персоналу, інтер’єру і навіть вивіски; обговорили секрети впливу ритму і музики на споживання їжі, подискутували щодо ароматів, які допомагають привабити гостей до закладів ресторанного господарства.

Також значна увага була приділена поняттю «local food» і концепції розвитку української гастрокультури, що лежить в основі нового проєкту нашого випускника.

Весь цей спектр інформації допоможе здобувачам розширити свої уявлення про фах у рамках дисциплін «Основи гостинності», «Ресторанна справа» та блоку дисциплін щодо вивчення харчових добавок, спецій та пряностей і, безперечно, пов’язаний із психологією сервісної діяльності, знання якої допомагає формувати успішний бізнес в індустрії гостинності за будь-яких умов і кризових обставин.

Лекторій був організований лекторками дисциплін «Ресторанна справа» (доцентка Віра Зуйко) і «Основи гостинності» (доцентка Віта Цирульнікова).

Учасники вдячні лекторам за цікаву та мотиваційну зустріч, а гостю Дмитрові Лазаренку бажають неймовірного успіху й зростання в його новому проєкті та чекатимуть із новими лекторіями і майстер-класами.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

Вперше в історії кафедри маркетингу захисти кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» відбулися онлайн. Протягом тижня Екзаменаційна комісія, у складі якої працювали професор Ольга Пєтухова (голова), доценти Світлана Розумей, Наталія Скригун і Лариса Капінус, секретар Людмила Чорноус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг» 19 червня 2020

У пошуку творчих, умотивованих вступників

Тривають презентативно-профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками фахових коледжів НУХТ, ініційовані фахівцями Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності спільно з Приймальною комісією університету. Сьогоднішня аудиторія – викладачі й студенти випускових груп Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку творчих, умотивованих вступників 10 січня 2025

Продовжують підвищувати кваліфікацію викладачі кафедри фінансів

Нові реалії змінюють підходи до навчання та підвищення кваліфікації для надання якісної освіти здобувачам. І викладачі кафедри фінансів продовжують активно працювати в цьому напрямку. Доцентка Катерина Третяк опанувала та успішно завершила ряд курсів на освітній платформі Prometheus загальним обсягом 195 годин: «Підвищення кваліфікації педагогічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підвищувати кваліфікацію викладачі кафедри фінансів 22 листопада 2022

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури. Прийом документів тут відбувався з 27 липня по 7 серпня. А з 11 по 21 серпня тривають вступні іспити. Ця категорія вступників здає іспити з іноземної мови в обсязі, який відповідає рівню B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, та зі спеціальності (в обсязі стандарту вищої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури 18 серпня 2020