Бінарний лекторій відбувся на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за участі випускника, професійного кухаря та засновника проєкту Life Target Дмитра Лазаренка та доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко. На зустрічі зі здобувачами 1-го та 2-го курсу спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» лектори повідали секрети формування відчуття їжі у гостей ресторанних підприємств залежно від кольору не лише страв, але і тарілки, елементів форми персоналу, інтер’єру і навіть вивіски; обговорили секрети впливу ритму і музики на споживання їжі, подискутували щодо ароматів, які допомагають привабити гостей до закладів ресторанного господарства.
Також значна увага була приділена поняттю «local food» і концепції розвитку української гастрокультури, що лежить в основі нового проєкту нашого випускника.
Весь цей спектр інформації допоможе здобувачам розширити свої уявлення про фах у рамках дисциплін «Основи гостинності», «Ресторанна справа» та блоку дисциплін щодо вивчення харчових добавок, спецій та пряностей і, безперечно, пов’язаний із психологією сервісної діяльності, знання якої допомагає формувати успішний бізнес в індустрії гостинності за будь-яких умов і кризових обставин.
Лекторій був організований лекторками дисциплін «Ресторанна справа» (доцентка Віра Зуйко) і «Основи гостинності» (доцентка Віта Цирульнікова).
Учасники вдячні лекторам за цікаву та мотиваційну зустріч, а гостю Дмитрові Лазаренку бажають неймовірного успіху й зростання в його новому проєкті та чекатимуть із новими лекторіями і майстер-класами.