Н У Х Т

Нові методи навчання – бінарний лекторій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

05 квітня 2021

Нові методи навчання – бінарний лекторій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Бінарний лекторій відбувся на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за участі випускника, професійного кухаря та засновника проєкту Life Target Дмитра Лазаренка та доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко. На зустрічі зі здобувачами 1-го та 2-го курсу спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» лектори повідали секрети формування відчуття їжі у гостей ресторанних підприємств залежно від кольору не лише страв, але і тарілки, елементів форми персоналу, інтер’єру і навіть вивіски; обговорили секрети впливу ритму і музики на споживання їжі, подискутували щодо ароматів, які допомагають привабити гостей до закладів ресторанного господарства.

Також значна увага була приділена поняттю «local food» і концепції розвитку української гастрокультури, що лежить в основі нового проєкту нашого випускника.

Весь цей спектр інформації допоможе здобувачам розширити свої уявлення про фах у рамках дисциплін «Основи гостинності», «Ресторанна справа» та блоку дисциплін щодо вивчення харчових добавок, спецій та пряностей і, безперечно, пов’язаний із психологією сервісної діяльності, знання якої допомагає формувати успішний бізнес в індустрії гостинності за будь-яких умов і кризових обставин.

Лекторій був організований лекторками дисциплін «Ресторанна справа» (доцентка Віра Зуйко) і «Основи гостинності» (доцентка Віта Цирульнікова).

Учасники вдячні лекторам за цікаву та мотиваційну зустріч, а гостю Дмитрові Лазаренку бажають неймовірного успіху й зростання в його новому проєкті та чекатимуть із новими лекторіями і майстер-класами.

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених, переможці якого отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти. Термін прийому за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України 17 липня 2018

Вступникам на замітку: ми маємо найбільший максимальний обсяг держзамовлення за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Гей, вступники! А ви знаєте, що наш університет має найбільший максимальний обсяг держзамовлення в Україні за спеціальністю 181 «Харчові технології», а за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» входить до п’ятірки лідерів? Хочете вступити на бюджет, цікаво навчатися й гарантовано працевлаштуватися після отримання диплому? Тоді все пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: ми маємо найбільший максимальний обсяг держзамовлення за спеціальністю 181 «Харчові технології» 30 липня 2024

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ

Триває подання документів для вступу на навчання у закладах вищої освіти. Щойно вступники побачать себе у списках рекомендованих до зарахування, вони мають виконати вимоги до зарахування – подати оригінали документів до вишу, який обрали для навчання. Цього року подання оригіналів необхідних документів для зарахування на навчання може здійснюватис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ 17 серпня 2020

Час на проходження національного мультипредметного тесту збільшено

3 травня 2022 року міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що Український центр оцінювання якості освіти проаналізував перебіг демонстраційного тесту в онлайн-середовищі та відведений час на завдання. Комісія підтвердила, що певна частка учасників не встигає виконувати останні завдання тесту. Також він зазначив, що освітяни та батьки впев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час на проходження національного мультипредметного тесту збільшено 04 травня 2022