Н У Х Т

Стартувало подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року»

10 серпня 2022

Стартувало подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року»

Для відзначення досягнень українських молодих учених у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (РМУ при МОН) оголосила подання заявок на участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року», що налічує 100 різних номінацій за 4-ма тематичними блоками.

Положення про конкурс, перелік номінацій і критерії оцінювання.

Підставами для відхилення заявки є недостовірність поданої інформації та/чи невідповідність віковим нормам молодого вченого, визначених чинним законодавством.

Передбачено подання заявки шляхом самовисування і висування іншою особою. Подані дані коригуються відповідно до рішення організаційного комітету у двох випадках: при виявленні недостовірних даних; за зверненням кандидата щодо технічної правки поданих даних. Номінанти особисто відповідальні за достовірність наданої інформації.

Для участі у конкурсі необхідно до 1 вересня 2022 року подати заявку в електронній формі.

Наукові досягнення заявника подаються за звітний рік (за підсумками 2021 року).

За результатами конкурсу в кожній номінації буде визначений один переможець (лауреат). Загалом – 100 переможців (лауреатів).

Результати конкурсу будуть оголошені 14 жовтня 2022 року на офіційному сайті конкурсу й інформаційних ресурсах РМУ при МОН.

Координаторка конкурсу – Анна Гакман: +380669777304; an.hakman@chnu.edu.ua.

Бажаємо успіху нашим номінантам!

Опублікований: 10-08-2022
Читайте також:
Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти

Роз’яснення здобувачам освіти принципів і правил дотримання академічної доброчесності не припиняється ніколи. Завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, доктор технічних наук Сергій Грибков провів чергову відеозустріч зі здобувачами вищої освіти з метою їх спонукання до самосвідомості та відповідального ставлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – основний принцип освітянської спільноти 03 лютого 2023

Цінний практичний досвід провідних фахівців галузі

5 лютого 2024 р. кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів для студентів-бакалаврів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» була організована гостьова лекція «Сучасні методи виявлення фальсифікації олій та жирів», яку прочитала начальниця науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід провідних фахівців галузі 08 лютого 2024

Вся правда про Британію

13 листопада 2018 р. у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося велике дійство під назвою «Вся правда про Британію».                                           Творча група студентів під керівництвом викладачів англійської мови відтворила атмосферу життя британців. Була створена фото-зона, що відображала фрагмент англійської вулички. Студенти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вся правда про Британію 14 листопада 2018

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ стали учасниками форуму педагогічних ідей «Урок» та мали можливість представити свої матеріали в каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Сертифікати учасників отримали Віктор Федорів, Наталія Кунділовська, Тетяна Коваль, Ольга Дмитренко, Оксана Присяжна та Світлан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду 20 березня 2018