Н У Х Т

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

27 жовтня 2021

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

За ініціативи в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбувся семінар «Академічна етика. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт».

Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання, які приступили до виконання кваліфікаційної роботи.

На семінарі також були присутні викладачі кафедри, які є науковими керівниками і активно долучаються до популяризації та роз’яснення принципів академічної доброчесності серед магістрантів.

Модератором освітнього заходу, організованого з використанням технологій дистанційного навчання, був відповідальний за атестацію здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», доцент кафедри Олександр Люлька.

Під час семінару розглянули: основні регламентуючі документи НУХТ щодо академічної етики; критерії дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; види порушень академічної доброчесності; академічну відповідальність за порушення принципів та правил академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; особливості перевірки кваліфікаційних робіт системою Unicheck; значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційних робіт; безкоштовні програми та інтернет-ресурси для визначення відсотку унікальності.

Академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу під час реалізації освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» – у постійному фокусі випускової кафедри.

Опублікований: 27-10-2021
Читайте також:
Закордонне стажування викладачів

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня, Ольга Пушка, Оксана Кирпіченкова, Асьят Абрамова пройшли закордонне стажування в Університеті фінансів, професійної діяльності та підприємництва (м. Софія, Республіка Болгарія) за темою «Сучасні методи навчання та інноваційні технології у вищій освіті:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів 26 листопада 2021

«Запах і смак» профільного підприємства вивчили студенти-хімтехнологи

Для студентів 3 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене виїзне лабораторне заняття у виробничих умовах на базі ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (м. Канів). Організацію заходу та супровід студентів здійснювали доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запах і смак» профільного підприємства вивчили студенти-хімтехнологи 16 травня 2019

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ). Ганна Березова ознайомила учнів старших класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216 02 жовтня 2019

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на виконанні норм Закону «Про освіту» щодо підвищення зарплат педагогів

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на необхідності забезпечення виконання норм Закону «Про освіту» щодо встановлення посадового окладу педагогічного працівника найнижчої кваліфікаційної категорії в розмірі 3 мінімальних заробітних плат і підвищення його не менше ніж на 10% за кожною наступною кваліфікаційною категорією. Відповідне зве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка працівників освіти і науки наполягає на виконанні норм Закону «Про освіту» щодо підвищення зарплат педагогів 30 липня 2020