Н У Х Т

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

27 жовтня 2021

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

За ініціативи в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбувся семінар «Академічна етика. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт».

Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання, які приступили до виконання кваліфікаційної роботи.

На семінарі також були присутні викладачі кафедри, які є науковими керівниками і активно долучаються до популяризації та роз’яснення принципів академічної доброчесності серед магістрантів.

Модератором освітнього заходу, організованого з використанням технологій дистанційного навчання, був відповідальний за атестацію здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», доцент кафедри Олександр Люлька.

Під час семінару розглянули: основні регламентуючі документи НУХТ щодо академічної етики; критерії дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; види порушень академічної доброчесності; академічну відповідальність за порушення принципів та правил академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; особливості перевірки кваліфікаційних робіт системою Unicheck; значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційних робіт; безкоштовні програми та інтернет-ресурси для визначення відсотку унікальності.

Академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу під час реалізації освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» – у постійному фокусі випускової кафедри.

Опублікований: 27-10-2021
Читайте також:
Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту нал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі 22 березня 2024

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 травня 2022

Постійний курс на професійне вдосконалення тримають наші викладачі

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у сучасних інтерактивних заняттях, які організують провідні видавництва навчально-методичної літератури. Ідея видавництва National Geographic Learning – bring the world to the classroom and the classroom to life: приносити світ, у якому ми живемо, до аудиторії, а аудиторію – в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійний курс на професійне вдосконалення тримають наші викладачі 27 лютого 2019

Кращі з кращих

Зустріч адміністрації факультету та гаранта освітньої програми зі студентами – подія для факультету біотехнології та екологічного контролю типова і регулярна. Власне, зазвичай, вона полягає у тому, що представники деканату та гарант розповідають про організаційні моменти навчального процесу, а студенти висловлюють свої побажання і пропозиції. Але ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі з кращих 26 січня 2023