Н У Х Т

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету

25 липня 2018

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету

Сьогодні в університеті письмове фахове вступне випробування складали вступники на денну та заочну форми навчання в усі наші навчально-наукові інститути та на всі факультети для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі ОКР «молодший спеціаліст», а також на основі здобутого ОКР/ОС «бакалавр», «спеціаліст» чи «магістр» за іншою спеціальністю. На останніх також чекає додаткове вступне випробування у формі співбесіди, яке відбудеться 26 липня.

Нагадаємо, що особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» із відповідної чи іншої спеціальності, а також особи, що здобули ОКР «бакалавр», «спеціаліст» чи освітній ступінь «магістр» іншої спеціальності, можуть вступати на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» на перший (зі скороченим терміном) або другий та третій курси навчання (з нормативним терміном на вакантні місця). Таких цього року традиційно багато, наприклад, конкурс на окремі спеціальності інженерно-технічного спрямування складає більше 2 осіб на місце.

Вступники цих категорій мали можливість готуватися до випробування на підставі програм, які завчасно були розміщені на сайті університету приймальною комісією, могли вони також скористатися архівами минулих років.

Крім того, на підготовчому відділенні НУХТ працюють курси з підготовки до фахового вступного випробування, у т.ч. і дистанційні. Навчальні матеріали для курсів готують викладачі випускових кафедр.

Тож у вступників були всі можливості для ґрунтовної і  якісної підготовки до складання вступних випробувань. Сподіваємося, вони скористалися ними у повній мірі й успішно пройдуть випробування аби здобути омріяний фах у Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 25-07-2018
Читайте також:
Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством. Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 09 липня 2021

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Багаторічні тісні зв’язки поєднують НУХТ із одним зі сучасних підприємств пивоварної галузі промисловості – Бердичівським пивоварним заводом. Його продукція  широко відома в Україні, завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі усього колективу підприємства. Завод очолює випускник нашого університету Володимир Ліпецький. Фахівці підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 01 липня 2019

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Магістрантів із цією знаковою подією привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів 13 лютого 2019

Greenwich Pro визначає переможців

Однією з найважливіших складових успішної людини у сучасному світі є знання іноземних мов. Верховна рада ухвалила законопроєкт про застосування англійської мови в Україні, яким пропонується закріпити, що англійська належить до мов міжнародного спілкування, і держава має сприяти її вивченню громадянами. Уже третій рік поспіль здобувачі освіти Волин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Greenwich Pro визначає переможців 09 січня 2024