Н У Х Т

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

10 квітня 2019

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

З 10 квітня у нашому університеті розпочинається хоч вже і традиційна, але від того не менш відповідальна для кафедри біотехнології і мікробіології подія – ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з біотехнології. Цього року олімпіада має особливий статус, оскільки її проведення присвячене знаменній події – 135-річчю заснування Національного університету харчових технологій. Організаційний комітет олімпіади і студенти кафедри довго й ретельно готувалися, щоб і цього року захід відбувся, як завжди, на найвищому рівні.

Всеукраїнська олімпіада з біотехнології щорічно збирає кращих біотехнологів з усієї України. Не виключенням став і нинішній рік. Заявки для участі подали команди юних знавців біотехнології з 16 вищих навчальних закладів країни. Географія учасників представлена дуже широко. Позмагатися за звання кращого біотехнолога України прибули студенти: Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Національного авіаційного університету (м. Київ), Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Одеського національного університету ім. Мечникова, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Національного фармацевтичного університету (м. Харків), Українського державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпро), Харківської державної зооветеринарної академії, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Київського національного університету технологій та дизайну, Ужгородського національного університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара ну і, звісно, команда найкращих біотехнологів НУХТ у складі: Світлани Бондарук, Віталія Гриненка та Юлії Лазюки.

Команди-учасники почали прибувати вже з самого ранку. Процедура реєстрації, така нібито рутинна, була організована творчо: учасники олімпіади мали змогу відпочити з дороги і поспілкуватися у неформальній атмосфері під час кава-брейку та зробити яскраві фото на пам’ять, зокрема селфі з талісманом факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) – Біозавриком. А декому пощастило і сфотографуватися з нашим проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком.

Для організації дозвілля учасників олімпіади продуманий ряд цікавих і пізнавальних заходів: екскурсії на провідні фармацевтичні підприємства м. Києва – ПАТ «Фармак» та ПрАТ «Індар», до Водно-інформаційного центру, а також цікава пішохідна екскурсія містом.

Ми щиро раді вітати учасників олімпіади і вельмишановних членів конкурсного журі і бажаємо усім успішної роботи і омріяних перемог!

 

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
НУХТ – чемпіон ФАСК з футзалу 2024 року!

Днями відбувся довгоочікуваний фінал ХХІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти. Найкращі команди – нашого університету та Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ) зустрілися у фіналі на майданчику НУФВСУ, щоб виявити переможця. Нашу збірну підтримував з трибун проректор Микола ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – чемпіон ФАСК з футзалу 2024 року! 22 квітня 2024

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації міжнародної практики для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. З 1 вересня студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії 21 вересня 2021

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи

Студенти-екологи трьох курсів разом із викладачами Андрієм Котинським, В’ячеславом Харченком та Оксаною Ничик у межах вивчення дисциплін «Екологія міських та промислових систем», «Інженерний захист навколишнього середовища» та «Нормування антропогенного навантаження» відвідали єдину в Києві станцію очищення стічних вод – Бортницьку станцію аерації,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи 14 листопада 2018