Н У Х Т

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

10 квітня 2019

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

З 10 квітня у нашому університеті розпочинається хоч вже і традиційна, але від того не менш відповідальна для кафедри біотехнології і мікробіології подія – ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з біотехнології. Цього року олімпіада має особливий статус, оскільки її проведення присвячене знаменній події – 135-річчю заснування Національного університету харчових технологій. Організаційний комітет олімпіади і студенти кафедри довго й ретельно готувалися, щоб і цього року захід відбувся, як завжди, на найвищому рівні.

Всеукраїнська олімпіада з біотехнології щорічно збирає кращих біотехнологів з усієї України. Не виключенням став і нинішній рік. Заявки для участі подали команди юних знавців біотехнології з 16 вищих навчальних закладів країни. Географія учасників представлена дуже широко. Позмагатися за звання кращого біотехнолога України прибули студенти: Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Національного авіаційного університету (м. Київ), Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Одеського національного університету ім. Мечникова, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Національного фармацевтичного університету (м. Харків), Українського державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпро), Харківської державної зооветеринарної академії, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Київського національного університету технологій та дизайну, Ужгородського національного університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара ну і, звісно, команда найкращих біотехнологів НУХТ у складі: Світлани Бондарук, Віталія Гриненка та Юлії Лазюки.

Команди-учасники почали прибувати вже з самого ранку. Процедура реєстрації, така нібито рутинна, була організована творчо: учасники олімпіади мали змогу відпочити з дороги і поспілкуватися у неформальній атмосфері під час кава-брейку та зробити яскраві фото на пам’ять, зокрема селфі з талісманом факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) – Біозавриком. А декому пощастило і сфотографуватися з нашим проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком.

Для організації дозвілля учасників олімпіади продуманий ряд цікавих і пізнавальних заходів: екскурсії на провідні фармацевтичні підприємства м. Києва – ПАТ «Фармак» та ПрАТ «Індар», до Водно-інформаційного центру, а також цікава пішохідна екскурсія містом.

Ми щиро раді вітати учасників олімпіади і вельмишановних членів конкурсного журі і бажаємо усім успішної роботи і омріяних перемог!

 

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Делегація викладачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на чолі з директором Сергієм Блаженком повернулася з чотирьохденного стажування у столиці Німеччини Берліні. Своє стажування Олена Кулик, Олена Чепелюк, Юрій Вересоцький та Сергій Блаженко пройшли в одному із найбільших університетів прикладних наук Німеч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 10 грудня 2019

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ 17 грудня 2018

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

21-22 квітня 2021 р. в університеті працювала ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах». Активними учасниками заходу стали викладачі, аспіранти, здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти кафедри економіки праці та менеджменту, яка організувала та провела конференцію. У цен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло питань обговорили учасники науково-практичної конференції «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах» 26 квітня 2021

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студент Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Нищун, який навчається на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а також є студентом кафедри військової підготовки НУБіП у складі групи винахідників КВП НУБіП України виборов перемогу на Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року», посівши 1 місце в номінації «Стріле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 07 грудня 2018