Н У Х Т

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

10 april 2019

Зустрічаємо гостей ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

З 10 квітня у нашому університеті розпочинається хоч вже і традиційна, але від того не менш відповідальна для кафедри біотехнології і мікробіології подія – ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з біотехнології. Цього року олімпіада має особливий статус, оскільки її проведення присвячене знаменній події – 135-річчю заснування Національного університету харчових технологій. Організаційний комітет олімпіади і студенти кафедри довго й ретельно готувалися, щоб і цього року захід відбувся, як завжди, на найвищому рівні.

Всеукраїнська олімпіада з біотехнології щорічно збирає кращих біотехнологів з усієї України. Не виключенням став і нинішній рік. Заявки для участі подали команди юних знавців біотехнології з 16 вищих навчальних закладів країни. Географія учасників представлена дуже широко. Позмагатися за звання кращого біотехнолога України прибули студенти: Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Національного авіаційного університету (м. Київ), Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Одеського національного університету ім. Мечникова, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Національного фармацевтичного університету (м. Харків), Українського державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпро), Харківської державної зооветеринарної академії, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Київського національного університету технологій та дизайну, Ужгородського національного університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара ну і, звісно, команда найкращих біотехнологів НУХТ у складі: Світлани Бондарук, Віталія Гриненка та Юлії Лазюки.

Команди-учасники почали прибувати вже з самого ранку. Процедура реєстрації, така нібито рутинна, була організована творчо: учасники олімпіади мали змогу відпочити з дороги і поспілкуватися у неформальній атмосфері під час кава-брейку та зробити яскраві фото на пам’ять, зокрема селфі з талісманом факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) – Біозавриком. А декому пощастило і сфотографуватися з нашим проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком.

Для організації дозвілля учасників олімпіади продуманий ряд цікавих і пізнавальних заходів: екскурсії на провідні фармацевтичні підприємства м. Києва – ПАТ «Фармак» та ПрАТ «Індар», до Водно-інформаційного центру, а також цікава пішохідна екскурсія містом.

Ми щиро раді вітати учасників олімпіади і вельмишановних членів конкурсного журі і бажаємо усім успішної роботи і омріяних перемог!

 

Published on: 10-04-2019
Read also:
Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду з...

READ YOURSELF

Подвійна перемога! І це лише початок… 18 january 2024

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». «Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних п...

READ YOURSELF

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine» 06 march 2024

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

READ YOURSELF

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 april 2020

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому. Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармац...

READ YOURSELF

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства 05 february 2019