Н У Х Т

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

20 вересня 2018

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Пошук гарної роботи за спеціальністю – актуальне завдання для студентів 4 курсу, які завершують навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Тому для четвертокурсників спеціальності «Туризм» була організована зустріч із керівником відділу управління персоналом та тренінгів мережі готелів «Reikartz Hotel Group», п. Іриною Магалецькою.

Доступно, професійно та інтерактивно пані Ірина розповіла про історію створення першої та найбільшої української готельної мережі, основні суборенди готельного та ресторанного бізнесу, діяльність туристичної компанії «Reikartz», стандарти обслуговування та корпоративні правила поведінки.

Тих, хто не уявляє свого життя без роботи у сфері гостинності, представниця «Reikartz» запросила на безкоштовний курс «Молодий керівник», проходження практики та стажування в готелях мережі, а також тренінги, спрямовані на особистий розвиток і зростання професійної кваліфікації.

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
Energy Map Workshop для студентів і викладачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

21 лютого 2024 р. відбувся навчальний воркшоп «Energy Map», на якому представники аналітичного центру DiXi Group розповіли про Energy Map – найбільшу базу офіційних даних про всі сектори енергетики України. До участі у зустрічі були запрошені здобувачі освітніх програм «Електротехніка та інформаційні технології» бакалаврського рівня, «Електротехні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Energy Map Workshop для студентів і викладачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 22 лютого 2024

Транслітеруємо правильно!

Від 1 квітня 2022 року набув чинності національний стандарт ДСТУ 9112:2021 «Кирилично-латинична транслітерація і латинично-кирилична ретранслітерація українських текстів. Правила написання». Стандарт запропонували й розробили фахівці Державної науково-технічної бібліотеки України та Технічного комітету 144 «Інформація і документація». Цей стандарт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Транслітеруємо правильно! 07 квітня 2022

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна

Вийшов друком новий навчальний посібник «Інновації у зернових технологіях» науково-педагогічного колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна (автори – доценти Євген Харченко, Андрій Шаран, Тетяна Янюк, Олена Супрун-Крестова). У посібнику наведений матеріал, який охоплює широке коло питань: починаючи від інноваційних рішень і новітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 квітня 2024

Викладачі НУХТ діляться аспектами дотримання здорового харчування

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко прочитала лекцію на онлайн-вебінарі «Організація здорового харчування в закладі освіти». Цільовою аудиторією були дієтичні та медичні сестри закладів загальної середньої освіти, технологи та кухарі. На вебінарі було висвітлено особливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ діляться аспектами дотримання здорового харчування 02 вересня 2025