Н У Х Т

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

11 листопада 2021

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів долучився до конкурсного відбору на заміщення вакантних посад.

У рамках оголошеного конкурсу 10 листопада 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Ірини Радзієвської. В умовах дистанційного навчання, здобувачі та співробітники кафедри долучалися до лекції за допомогою онлайн-технологій.

Відкрита лекція для студентів другого курсу з дисципліни «Зберігання сировини і готової продукції парфумерно-косметичної галузі» була присвячена методам визначення терміну зберігання парфумерно-косметичних виробів. 

Опублікований: 11-11-2021
Читайте також:
Фахівцям-ювелірам про навчання у НУХТ

Викладачі кафедри обліку і аудиту активно проводять профорієнтаційну роботу на вітчизняних підприємствах міста Києва. Зокрема, старший викладач Тетяна Редзюк поспілкувалася з працівниками Київського ювелірного заводу, як потенційними вступниками за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». У ході зустрічі слухачі були поінформовані щодо ключових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівцям-ювелірам про навчання у НУХТ 09 липня 2019

Віртуальна екскурсія

Здобувачі вищої освіти 1-3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій  разом із наставницями, доцентками кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко, Анною Грищенко, Ларисою Михонік та Оленою Кохан здійснили віртуальну екскурсійну прогулянку до Національного музею історії України, використовуючи аудіовізуальний гід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна екскурсія 11 січня 2022

Плідно попрацювала вчена рада університету

31 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його за традицією з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Зокрема, нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» був вручен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювала вчена рада університету 31 жовтня 2019

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018