Н У Х Т

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

11 листопада 2021

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів долучився до конкурсного відбору на заміщення вакантних посад.

У рамках оголошеного конкурсу 10 листопада 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Ірини Радзієвської. В умовах дистанційного навчання, здобувачі та співробітники кафедри долучалися до лекції за допомогою онлайн-технологій.

Відкрита лекція для студентів другого курсу з дисципліни «Зберігання сировини і готової продукції парфумерно-косметичної галузі» була присвячена методам визначення терміну зберігання парфумерно-косметичних виробів. 

Опублікований: 11-11-2021
Читайте також:
Майстер-клас з роботи у сервісі CANVA для здобувачів-менеджерів персоналу

18 вересня 2023 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь у майстер-класі HR-агенції UGEN, яка постійно радує новітніми технологіями освітян. Майстер-клас «Як підготувати презентацію в CANVA» професійної і досвідченої спікерки ‒ операційної директорки Марини Джулай став для майбутніх HR-менеджер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з роботи у сервісі CANVA для здобувачів-менеджерів персоналу 19 вересня 2023

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії Анастасії Різник. Анастасія Різник представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з вівсяного толокна» (наукові керівники – професор, д.т.н. Віктор Доценко, професорка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 11 вересня 2023

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна

Нині кожна зустріч із колегами, хоч і онлайн, надає сил і настрою для роботи над покращенням успішності здобувачів. Колектив кафедри біотехнології і мікробіології у чергове зустрівся дистанційно, на платформі Zoom, для проведення засідання і обговорення важливих завдань. Порядок денний стосувався важливих питань: рекомендації до отримання дипломі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна 12 травня 2020

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 серпня 2022