Н У Х Т

Знайомство з «Maya Cake»

02 червня 2025

Знайомство з «Maya Cake»

Наприкінці опанування курсу навчальної дисципліни «Технології кондитерських виробів» здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» мали цікаву зустріч зі стейкхолдерами – засновниками кондитерського підприємства «Maya Cake» В’ячеславом і Майєю та їх колегами Міхаелем та Еммою.

Гості розповіли студентській аудиторії про своє підприємство, якому в цьому році виповнюється п’ять років, про шлях від експериментів із виготовлення десертів, перших замовлень до трьох кондитерських цехів загальною потужністю понад 1 т кондитерських виробів за добу. Ознайомили з існуючим асортиментом підприємства та планами на майбутнє, поділилися особливостями виготовлення кондитерських виробів на основі різних випечених і оздоблювальних напівфабрикатів.

Після презентації підприємства відбулася активна комунікація зі студентами, гості надали вичерпні відповіді на всі запитання, які виникли у здобувачів освіти стосовно роботи підприємства, технологічного обладнання, якості сировини та контролю якості готових виробів, комунікації з партерами тощо. У кінці зустрічі всіх присутніх чекала дегустація топових позицій десертів кондитерської «Maya Cake».

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячна представникам підприємства за зустріч зі здобувачами, бажає успіхів і творчого натхнення у створенні нових кондитерських виробів! Такі заходи дають можливість поєднати здобуті під час навчання теоретичні знання з їх практичним застосуванням, дізнатися про новинки на ринку й новітні напрями розвитку кондитерської галузі, ще раз пересвідчитися у перспективності обраної професії.

Опублікований: 02-06-2025
Читайте також:
Усе про водневу економіку та енергетику дізналися викладачі і здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Семінар «Воднева економіка та енергетика» для викладачів і здобувачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки провів провідний науковий співробітник Інституту теплоенергетичних технологій Національної академії наук України Олексій Дудник. Слухачі дізналися про новий енергоносій – водень, що виробляється безпосередньо з використанням існуючи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про водневу економіку та енергетику дізналися викладачі і здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 01 жовтня 2021

Група ХЕ-2-7 розширює свій кругозір новими цікавими місцями Києва

Уже традиційним стало для здобувачів освіти групи ХЕ-2-7 відвідувати у вересні виставки чи екскурсії. Цьогоріч експерти-другокурсники разом із кураторою групи Анною Логіновою відвідали київський зоопарк. Київський зоологічний парк – це природоохоронна, науково-дослідна та культурно-освітня установа, що є штучно створеним об'єктом природно-заповідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Група ХЕ-2-7 розширює свій кругозір новими цікавими місцями Києва 18 вересня 2024

Кіноклубний показ на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Цього тижня в рамках Movie Club студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Навчально-наукового інституту харчових технологій, аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого знову переглядали і обговорювали художній фільм. Показ фільму «The Impossible» організувала доцент кафедри іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклубний показ на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2019

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими!

Одним із розділів дипломних проектів здобувачів  освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнологія та  біоінженерія» є розділ «Схема біосинтезу цільового продукту». На основі теоретичних знань і практичних навичок, одержаних під час вивчення дисципліни «Біохімічні основи мікробного синтезу», з використанням електронної бази KEGG (K...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими! 04 жовтня 2019