Н У Х Т

Знайомство з «Maya Cake»

02 червня 2025

Знайомство з «Maya Cake»

Наприкінці опанування курсу навчальної дисципліни «Технології кондитерських виробів» здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» мали цікаву зустріч зі стейкхолдерами – засновниками кондитерського підприємства «Maya Cake» В’ячеславом і Майєю та їх колегами Міхаелем та Еммою.

Гості розповіли студентській аудиторії про своє підприємство, якому в цьому році виповнюється п’ять років, про шлях від експериментів із виготовлення десертів, перших замовлень до трьох кондитерських цехів загальною потужністю понад 1 т кондитерських виробів за добу. Ознайомили з існуючим асортиментом підприємства та планами на майбутнє, поділилися особливостями виготовлення кондитерських виробів на основі різних випечених і оздоблювальних напівфабрикатів.

Після презентації підприємства відбулася активна комунікація зі студентами, гості надали вичерпні відповіді на всі запитання, які виникли у здобувачів освіти стосовно роботи підприємства, технологічного обладнання, якості сировини та контролю якості готових виробів, комунікації з партерами тощо. У кінці зустрічі всіх присутніх чекала дегустація топових позицій десертів кондитерської «Maya Cake».

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячна представникам підприємства за зустріч зі здобувачами, бажає успіхів і творчого натхнення у створенні нових кондитерських виробів! Такі заходи дають можливість поєднати здобуті під час навчання теоретичні знання з їх практичним застосуванням, дізнатися про новинки на ринку й новітні напрями розвитку кондитерської галузі, ще раз пересвідчитися у перспективності обраної професії.

Опублікований: 02-06-2025
Читайте також:
Як наші біотехнологи мікроорганізми створювали…

Сьогодні важко уявити життя без мікроорганізмів. Їх активно використовують у промисловості, зокрема на фармацевтичних виробництвах, у харчовій галузі, біотехнології та екології. І, навіть, є день на їхню честь – у вересні відзначають Міжнародний день мікроорганізмів. Викладачка дисциплін «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікрооргані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як наші біотехнологи мікроорганізми створювали… 04 жовтня 2023

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся успішний захист звітів за результатами переддипломної практики здобувачами другого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Переддипломна практика тривала з 3 жовтня по 21 грудня 2022 року на провідних готельних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів 05 січня 2023

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School»

Студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Наталія Філатова стала учасницею проєкту «The School», де розповіла про навчання в НУХТ. Вона поділилася, як обирала спеціальність, які дисципліни вивчає, які, на її думку, є переваги й недоліки навчання в університеті. «The School» – проєкт, що допомагає вступникам визначитись із май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School» 20 серпня 2020

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи

Що таке ферментер, як розрахувати його геометричний об’єм та вибрати з переліку стандартних, які саме характеристики ферментера слід обрати, аби досягти найкращого результату культивування, як не пропустити жодний із лімітуючих факторів в аеробних процесах мікробного синтезу – вирішенню цих питань була присвячена відкрита лекція доцента кафедри біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи 05 листопада 2021