Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого виробництва та Six Sigma, директором і партнером BPI Group Андрієм Сергєєвим. До зустрічі доєдналися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління і кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.
Зустріч була орієнтована на опанування особливостей різних систем операційного вдосконалення, впроваджених у міжнародних компаніях. Спікер поділився зі здобувачами власним практичним досвідом побудови ефективної виробничої системи та вирішення проблем операційного менеджменту, оптимального використання виробничих ресурсів, формування ефективної команди та виховання Lean -ідерів, організації взаємодії на виробничому майданчику. Окреслив ключові проблеми, з якими найчастіше зустрічаються оператори ринку на початковому етапі вдосконалення виробничої системи.
Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Андрію Сергєєву за поглиблення навиків здобувачів освіти у опануванні особливостей системи операційного вдосконалення, вивченні різних підходів до створення гнучкої та ефективної виробничої системи.