Н У Х Т

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

16 листопада 2023

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого виробництва та Six Sigma, директором і партнером BPI Group Андрієм Сергєєвим. До зустрічі доєдналися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління і кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.

Зустріч була орієнтована на опанування особливостей різних систем операційного вдосконалення, впроваджених у міжнародних компаніях. Спікер поділився зі здобувачами власним практичним досвідом побудови ефективної виробничої системи та вирішення проблем операційного менеджменту, оптимального використання виробничих ресурсів, формування ефективної команди та виховання Lean -ідерів, організації взаємодії на виробничому майданчику. Окреслив ключові проблеми, з якими найчастіше зустрічаються оператори ринку на початковому етапі вдосконалення виробничої системи.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Андрію Сергєєву за поглиблення навиків здобувачів освіти у опануванні особливостей системи операційного вдосконалення, вивченні різних підходів до створення гнучкої та ефективної виробничої системи.

Опублікований: 16-11-2023
Читайте також:
Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю. Підготовка відбулася оперативно. На зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу 29 листопада 2019

Відеоконференція-дискусія на черговому засіданні Movie Club

Дистанційна форма навчання з використанням онлайн-платформ набула під час  Covid-локдауну неабиякої актуальності. Можливості для навчання і всебічного розвитку є завжди. Завдяки сукупності сучасних технологій викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття, консультації онлайн, а й інші позанавчальні заходи. 16...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відеоконференція-дискусія на черговому засіданні Movie Club 17 листопада 2020

У центрі уваги – академічна доброчесність

Старші наставники академічних груп регулярно проводять кураторські години. Наразі дуже актуальною є тема дотримання академічної доброчесності під час навчання та розроблення власних наукових і творчих проєктів із метою досягнення високого рівня ефективності від результату роботи здобувача. Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність 04 листопада 2021

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017