Н У Х Т

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині

26 червня 2023

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині

14-22 червня 2023 року здобувачка третього курсу спеціальності «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла тренінг-курс Erasmus+ в Анкарі.

Проєкт «Climate Change Awareness» передбачає проведення різноманітних активностей, спрямованих на підвищення обізнаності та залучення молоді до боротьби зі зміною клімату. Він надає можливість молодим людям зробити свій вклад у захист навколишнього середовища, поділитися своїми ідеями, знаннями та досвідом, а також навчитися новому.

У рамках проєкту також відбувалися «Culture Night», де учасники мали можливість познайомитися з культурою інших країн. На цей вечір кожен із учасників пропонував страви зі своєї країни, презентував свою музику, показував національний одяг.

Під час представлення нашої країни учасники розповіли про події, що відбуваються під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, зокрема про підрив Каховської ГЕС, що спричинило екологічну катастрофу як для України, так і для всього світу.

У проєкті брали участь шість країн: Туреччина, Йорданія, Латвія, Португалія, Німеччина, Україна. Після його закінчення всі учасники отримали сертифікати учасника та європейський Erasmus+ Youthpass сертифікат.

Опублікований: 26-06-2023
Читайте також:
Кращі традиції НУХТ – майбутнім вступникам

10 жовтня 2018 року Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості проводив Ярмарок вакансій. До участі в ярмарку були запрошені представники київських та районних вишів, які презентували свої навчальні заклади, та школярі 9-11 класів, перед якими найближчим часом постане питання, який заклад вищої освіти обрати. Захід мав на меті ознайомит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі традиції НУХТ – майбутнім вступникам 11 жовтня 2018

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти групи ТІ 1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах торгової мережі Le Silpo. Le Silpo – делікатес-маркет у Києві, в якому щодня випікається широкий асортимент хлібобулочних виробів, а також функціонує м’ясний цех, де виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 09 квітня 2019

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для четвертокурсників  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки, доцентки Ольги Пушки відбувся гостьовий лекторій. Топовий спікер – фаундер й ідейний натхненник найкращої кейтерингової компанії України «Figaro-Catering» Олександр Котолуп, який завіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України 25 березня 2024