Н У Х Т

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

13 лютого 2017

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак.

Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів. До складу комісії увійшли також директор філії Ольга Тесля, доцент кафедри БПБВ  університету Тетяна Мудрак, доцент Національного університету  «Львівська політехніка» Роксолана Бліщ. На захисті також були присутні викладачі, які достойно підготовили своїх вихованців.

Студенти гідно представили дипломні проекти, теми яких були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової галузі. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, солоду і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Члени ДЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають навички проектування технологічних процесів. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр».

Опублікований: 13-02-2017
Читайте також:
Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 29 жовтня 2018

Завершилася хвиля захистів дипломних робіт випускниками кафедри економіки і права

Завершилася хвиля захистів дипломних робіт студентами-випускниками Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цієї зими на кафедрі економіки і права успішно захистилися 67 студентів. У ході п’ятиденних засідань Екзаменаційних комісій  було прийнято рішення присвоїти освітні ступені: «Бакалавр» з напряму підготовки 6.030504 «Економіка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася хвиля захистів дипломних робіт випускниками кафедри економіки і права 27 лютого 2018

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

На запрошення доцента кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук до нашого університету завітали учні 10-А класу київської гімназії №59. Гостинно зустріла учнів завідувач підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університетуВалентина Кудіна, і в залі засідань ректорату розповіла учням про історі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів 16 березня 2018

Чергові наукові перемоги студентів-фінансистів

У чергове підтвердили високу якість підготовки на кафедрі фінансів студенти-фінансисти першого курсу магістратури Богдана Пюро, Вероніка Головіна та Ольга Кисіль, які взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа», що відбулася на базі Тернопільського національного економічного університету, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові наукові перемоги студентів-фінансистів 07 травня 2018