Н У Х Т

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

13 лютого 2017

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак.

Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів. До складу комісії увійшли також директор філії Ольга Тесля, доцент кафедри БПБВ  університету Тетяна Мудрак, доцент Національного університету  «Львівська політехніка» Роксолана Бліщ. На захисті також були присутні викладачі, які достойно підготовили своїх вихованців.

Студенти гідно представили дипломні проекти, теми яких були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової галузі. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, солоду і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Члени ДЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають навички проектування технологічних процесів. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр».

Опублікований: 13-02-2017
Читайте також:
Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ»

28 листопада відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІХ Національної ресторанної премії «СІЛЬ» 2021. Нагородження ресторанних закладів знаком якості є результатом піврічної роботи експертного журі. На церемонії нагородження премії ведучому допомагала наша здобувачка 2 курсу спеціальності «Туризм» Регіна Гостенко, яка працює в компанії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ» 30 листопада 2021

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг»

Вперше в історії кафедри маркетингу захисти кваліфікаційних робіт студентів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» відбулися онлайн. Протягом тижня Екзаменаційна комісія, у складі якої працювали професор Ольга Пєтухова (голова), доценти Світлана Розумей, Наталія Скригун і Лариса Капінус, секретар Людмила Чорноус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» присвоєний випускникам спеціальності «Маркетинг» 19 червня 2020

Натхнення для молодих підприємців

До здобувачів освітньої програми «Підприємництво та торгівля» завітав особливий гість – Сергій Жуковський, ветеран і власник сімейного бізнесу «Сушена Радість» – невеликого виробництва сушеного м'яса (джерки). Цей ветеранський бізнес Сергій Жуковський розпочав під час реабілітації в Superhumans, вигравши грант «Реінтеграція ветеранів та ветеранів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натхнення для молодих підприємців 11 листопада 2024

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців

23 березня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо оформлення, розповсюдження наукової роботи». Доповідач Валентина Каленська розповіла присутнім про рекомендації щодо вимог оформлення публікацій у міжнародних рейтингових нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців 26 березня 2018