Н У Х Т

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

26 вересня 2025

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

25 вересня 2025 року здобувачі освіти спеціальності G4 «Енерговиробництво» (спеціалізації G4.04 «Холодильні та кліматичні технології»), що навчаються на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, відвідали сервісний центр фірми ТОВ «Маєкава Україна», офіційного представника «MAYEKAWA MFG CO LTD» (Японія) в Україні.

Компанія спеціалізується на виробництві і продажі різних промислових компресорів та іншого устаткування для всіх видів промислового холоду у сільському господарстві, тваринництві, переробленні і зберіганні морепродуктів, молочній промисловості, пивоварінні, виробництві безалкогольних напоїв, нафтохімічній і газовій промисловості, різноманітних газових компресорів і компресорних систем, обладнання з вироблення і регенерації електроенергії (промислові теплові насосні системи), великих промислових холодильних установок для різних галузей харчової промисловості, суднобудування, хімічної і нафтохімічної галузей, устаткування для кондиціонування повітря і будівельної промисловості, для автоматизованих систем перероблення харчових продуктів, для систем вироблення і регенерації електроенергії, роботизованих апаратів обвалювання м’яса птиці (курка, індичка) і свинини, швидкоморозильних апаратів (фризерів).

Візит відбувся на запрошення сервісного інженера фірми, випускника бакалаврату кафедри Володимира Дороша.

На підприємстві здобувачів освіти гостинно зустріли працівники на чолі з начальником сервісної служби Валерієм Качаном. Спеціально для наших студентів вони підготували демонстрацію роботи гвинтового компресора для дефектування, що викликало жвавий інтерес у майбутніх фахівців-холодильщиків.

Викладачі кафедри та здобувачі освіти щиро вдячні колективу ТОВ «Маєкава Україна» за приділений час і дуже цікаву та пізнавальну екскурсію й сподіваються на довготривалу та плідну співпрацю.

Опублікований: 26-09-2025
Читайте також:
Наші викладачі долучилися до вебінару виноробів

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц разом із викладачками Мариною Білько та Іриною Бабич взяв участь у вебінарі виноробів. Запрошення прийшло від генерального директора Української корпорації по виноградарській та виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимира Кучеренка. Цього дня за ініціативи «Укрвинпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучилися до вебінару виноробів 15 вересня 2022

Нові компетенції від «Дебет Плюс» для здобувачів і викладачів кафедри обліку і аудиту

17 жовтня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулася лекція стейкхолдера, директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування». ТОВ «Дебет Плюс» — українська компанія-розробник програмного забезпечення для автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку. Сергій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові компетенції від «Дебет Плюс» для здобувачів і викладачів кафедри обліку і аудиту 19 жовтня 2023

Першокурсники-менеджери удосконалюють фінансову грамотність

Здобувачі кафедри економіки праці та менеджменту розпочали 2024 рік із удосконалення своєї валютно-фінансової грамотності. Першокурсники освітньої програми «Менеджмент» разом із доценткою кафедри Іриною Тюхою та старшою викладачкою Оленою Кутас відвідали Музей грошей Національного банку України. Екскурсія виявилася надзвичайно нестандартною, захо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-менеджери удосконалюють фінансову грамотність 08 січня 2024

Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з практиками сфери гостинності

29 листопада 2023 р. завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран разом із професоркою Тетяною Сильчук і доценкою Ольгою Пушкою в рамках конференції «Ресторани України: шлях самурая» дізналися, з якими труднощами та викликами сьогодення стикається ресторанний бізнес. Спікери конференції – ресторатори-практики з багаторічним стажем:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з практиками сфери гостинності 29 листопада 2023