Н У Х Т

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

26 вересня 2025

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

25 вересня 2025 року здобувачі освіти спеціальності G4 «Енерговиробництво» (спеціалізації G4.04 «Холодильні та кліматичні технології»), що навчаються на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, відвідали сервісний центр фірми ТОВ «Маєкава Україна», офіційного представника «MAYEKAWA MFG CO LTD» (Японія) в Україні.

Компанія спеціалізується на виробництві і продажі різних промислових компресорів та іншого устаткування для всіх видів промислового холоду у сільському господарстві, тваринництві, переробленні і зберіганні морепродуктів, молочній промисловості, пивоварінні, виробництві безалкогольних напоїв, нафтохімічній і газовій промисловості, різноманітних газових компресорів і компресорних систем, обладнання з вироблення і регенерації електроенергії (промислові теплові насосні системи), великих промислових холодильних установок для різних галузей харчової промисловості, суднобудування, хімічної і нафтохімічної галузей, устаткування для кондиціонування повітря і будівельної промисловості, для автоматизованих систем перероблення харчових продуктів, для систем вироблення і регенерації електроенергії, роботизованих апаратів обвалювання м’яса птиці (курка, індичка) і свинини, швидкоморозильних апаратів (фризерів).

Візит відбувся на запрошення сервісного інженера фірми, випускника бакалаврату кафедри Володимира Дороша.

На підприємстві здобувачів освіти гостинно зустріли працівники на чолі з начальником сервісної служби Валерієм Качаном. Спеціально для наших студентів вони підготували демонстрацію роботи гвинтового компресора для дефектування, що викликало жвавий інтерес у майбутніх фахівців-холодильщиків.

Викладачі кафедри та здобувачі освіти щиро вдячні колективу ТОВ «Маєкава Україна» за приділений час і дуже цікаву та пізнавальну екскурсію й сподіваються на довготривалу та плідну співпрацю.

Опублікований: 26-09-2025
Читайте також:
Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ

Магістранти 1-го та 2-го років навчання кафедри економіки праці та менеджменту освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» в рамках вивчення дисциплін «Методи стратегічного дослідження та моделювання в організації» і «Стратегічне управління конкурентними перевагами» зустрілися з менеджером зі збуту ТОВ «Стабітек», випускником кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ 21 вересня 2020

Бекграунд стейкхолдера: освоюємо нові рішення

Здобувачі і викладачі кафедри обліку і аудиту, доценти Ірина Колос і Ганна Осадча, старший викладач Тетяна Редзюк, завідувач лабораторії Світлана Скоморохова набували додаткових професійних компетентностей щодо електронного документообороту і цифровізації бізнес-процесів зі вбудованим інтелектом, узявши участь у вебінарі «Електронний документообіг....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бекграунд стейкхолдера: освоюємо нові рішення 06 травня 2020

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії

7 листопада на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція з дисципліни «Харчова хімія» доцента, кандидата хімічних наук Олександра Макаренка для студентів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції були присутні викладачі кафедри харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії 08 листопада 2018

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар, на якому заслухали звіти аспірантів щодо результатів виконання дисертаційних робіт. До загального обговорення були представлені доповіді здобувачок наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної «Удосконалення способ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи 04 вересня 2023