Н У Х Т

Перспективні дослідження економістів

15 квітня 2024

Перспективні дослідження економістів

Кафедра економіки і права активно долучилася до 90 Ювілейної Міжнародної наукової конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді ‒ вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» і працювала у двох секціях ‒ «Економіка підприємств харчової промисловості» та «Економіко-правове забезпечення бізнесу».

Засідання за участю молодих науковців, здобувачів, аспірантів і викладачів відбулися 11 квітня 2024 року. У межах роботи секцій були заслухані доповіді на теми економічного та економіко-правового спрямування, що дало змогу дискувати з актуальних питань, зокрема, впливу російської агресії на території України на кризу продовольчих ринків світу, стан вітчизняної економіки, інноваційні та інвестиційні процеси.

Присутні відзначили активність здобувачів освіти молодших курсів у секції «Економіко-правове забезпечення бізнесу» та аспірантів у секції «Економіка підприємств харчової промисловості».

За результатами роботи відзначили доповідачів по секціях:

«Економіка підприємств харчової промисловості»:

1 місце ‒ аспірант першого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Назарій Мірчук
2 місце ‒ аспірант першого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Сергій Горбач
3 місце ‒ аспірант першого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Владислав Кайданович

«Економіко-правове забезпечення бізнесу»:

1 місце ‒ другокурсниця спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Катерина Давиденко
2 місце ‒ другокурсниця спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Ангеліна Мохненко
3 місце ‒ третьокурсниця спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Луїза Хачатрян

Раді здобуткам учасників, бажаємо сміливо крокувати вперед та чекаємо на наступних конференціях!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024

Профорієнтаційна команда кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Сумському фаховому коледжі

Серед пріоритетів профорієнтаційної роботи випускових кафедр нашого університету – зустрічі зі здобувачами освіти фахових коледжів і технікумів, студенти яких могли б продовжити навчання в НУХТ. Першою в серії таких заходів, запланованих кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Сумському фаховому коледжі 10 грудня 2021

Флешмоб до Дня Незалежності

Кафедра маркетингу з нагоди Дня Незалежності України провела флешмоб «Разом ми сильні» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники поділилися своїми фото з символікою України, як державною, так і народною. Світлини були опубліковані на сторінках соціальних мереж кафедри.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до Дня Незалежності 25 серпня 2022

Свято індустрії краси

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко презентувала освітні програми кафедри з підготовки фахівців для косметичної галузі «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» на XX спеціаліз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято індустрії краси 19 вересня 2025