Н У Х Т

Перспективні дослідження економістів

15 квітня 2024

Перспективні дослідження економістів

Кафедра економіки і права активно долучилася до 90 Ювілейної Міжнародної наукової конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді ‒ вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» і працювала у двох секціях ‒ «Економіка підприємств харчової промисловості» та «Економіко-правове забезпечення бізнесу».

Засідання за участю молодих науковців, здобувачів, аспірантів і викладачів відбулися 11 квітня 2024 року. У межах роботи секцій були заслухані доповіді на теми економічного та економіко-правового спрямування, що дало змогу дискувати з актуальних питань, зокрема, впливу російської агресії на території України на кризу продовольчих ринків світу, стан вітчизняної економіки, інноваційні та інвестиційні процеси.

Присутні відзначили активність здобувачів освіти молодших курсів у секції «Економіко-правове забезпечення бізнесу» та аспірантів у секції «Економіка підприємств харчової промисловості».

За результатами роботи відзначили доповідачів по секціях:

«Економіка підприємств харчової промисловості»:

1 місце ‒ аспірант першого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Назарій Мірчук
2 місце ‒ аспірант першого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Сергій Горбач
3 місце ‒ аспірант першого року навчання спеціальності 051 «Економіка» Владислав Кайданович

«Економіко-правове забезпечення бізнесу»:

1 місце ‒ другокурсниця спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Катерина Давиденко
2 місце ‒ другокурсниця спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Ангеліна Мохненко
3 місце ‒ третьокурсниця спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Луїза Хачатрян

Раді здобуткам учасників, бажаємо сміливо крокувати вперед та чекаємо на наступних конференціях!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

20 квітня 2018 рокуна базі КЗ «НВК «Потенціал» Оболонського району м.Києва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка і здоров’я в шкільній освіті», на яку була запрошена завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Валентина Кудіна. До участі також були запрошені: депут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи 24 квітня 2018

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом професора Миколи Якимчука активно працює студентський гурток «Мехатроніка та робототехніка».  Новим напрямком функціонування студентського гуртка є розвиток та створення керованих робототехнічних платформ. Цей напрямок очолює магістр Олексій Корсун, що має великий досвід у створенні і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка» 12 листопада 2019

Вода – основа життя: про безцінний ресурс іноземною мовою

«Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не відаючи, що ти таке. Не можна сказати, що ти необхідна для життя, ти – саме  життя!» – слова відомого французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері. Дійсно, вода – життєво необхідний ресурс для будь-яких живих організмів. Вона має унікальні пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вода – основа життя: про безцінний ресурс іноземною мовою 13 квітня 2023