Н У Х Т

Міжнародне стажування викладачок

03 січня 2023

Міжнародне стажування викладачок

Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ Леся Стешенко та Вікторія Кавара в рамках проєкту ERASMUS+ пройшли стажування та підвищення професійного рівня. Насичена програма включала в себе лекції, майстер-класи, заняття в симуляційних лабораторіях та інфо-центрах Коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига).

Зокрема, голова Ради коледжу, директорка з розвитку Ольга Звєрєва поділилася досвідом щодо проведення інтерактивних лекцій та написання освітніх проеєктів. Особлива увага під час зустрічі приділялась питанням і проблемам академічної доброчесності, що є актуальним викликом для освітнього процесу в Україні.

Інна Кучера, кар’єрна консультантка та лекторка з практичним досвідом роботи сомел’є та адміністраторки готелю, який за оцінкою міжнародної платформи Tripadvisor займає лідируючі позиції серед готелів країн Балтії, провела майстер-клас. Її інтерактивний тренінг був присвячений організації практичних занять на основі міжособистісної взаємодії викладача та студентів на засадах діалогу, співпраці та партнерства.

Стажування викладачок було насичене різноманітними освітніми подіями, родзинкою яких стала зустріч із провідним спеціалістом виноробної компанії «Margarita». Ця всесвітньовідома марка об’єднує групу компаній, яка не лише виробляє продукцію, але й має власну школу сомел’є та цікавий досвід освітньої діяльності. Для студентів і викладачів був проведений кейс із елементами ситуативного моделювання, що дав можливість продемонструвати та вдосконалити навички з комунікативного менеджменту, іноземних мов за професійним спрямуванням та інших фахових дисциплін.

За результатами стажування Леся Стешенко та Вікторія Кавара отримали сертифікати міжнародного стажування Europass. Це перший уніфікований європейський документ про освітні та особистісні компетентності.

Опублікований: 03-01-2023
Читайте також:
Erasmus+ дарує широкі можливості: академічна мобільність викладачки в Університеті Західної Аттіки (Греція)

Доцентка кафедри економіки і права Тетяна Луцька стала учасницею міжнародної академічної мобільності в рамках програми Erasmus+. Метою є обмін досвідом викладання економічних дисциплін і підвищення рівня та розширення теоретичних і практичних інструментів, які використовуються на кафедрі бізнес-адміністрування Університету Західної Аттіки (Афіни, Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Erasmus+ дарує широкі можливості: академічна мобільність викладачки в Університеті Західної Аттіки (Греція) 22 квітня 2024

Проблеми формування продовольчих систем обговорюють здобувачі-міжнародники

3 грудня  в рамках постійно діючого наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» відбувся круглий стіл у онлайн-форматі. Це уже 22-е засідання у рамках семінару, який проводиться на кафедрі з 2012 року. Керівницею і організаторкою проведення круглого столу була завідувачка кафедри міжнародної економіки,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми формування продовольчих систем обговорюють здобувачі-міжнародники 07 грудня 2021

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом»

Другий день учасників проєкту «Біотехнологічні студії», який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», розпочався на території АТ «Київмедпрепарат» з привітних посмішок фахівчинь з навчання та розвитку персоналу компанії Марини Герасименко та випускниці кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Катерини Покойовец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом» 28 березня 2024

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів постійно дбає про оновлення змісту навчальних дисциплін. Адже перед технологами сучасних підприємств постає багато завдань, для вирішення яких необхідно мати знання у різних сферах діяльності й уміння застосувати їх на практиці. Гостьові лекції провідних фахівців галузі сприяють розширенню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 02 жовтня 2020