Н У Х Т

Міжнародне стажування викладачок

03 січня 2023

Міжнародне стажування викладачок

Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ Леся Стешенко та Вікторія Кавара в рамках проєкту ERASMUS+ пройшли стажування та підвищення професійного рівня. Насичена програма включала в себе лекції, майстер-класи, заняття в симуляційних лабораторіях та інфо-центрах Коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига).

Зокрема, голова Ради коледжу, директорка з розвитку Ольга Звєрєва поділилася досвідом щодо проведення інтерактивних лекцій та написання освітніх проеєктів. Особлива увага під час зустрічі приділялась питанням і проблемам академічної доброчесності, що є актуальним викликом для освітнього процесу в Україні.

Інна Кучера, кар’єрна консультантка та лекторка з практичним досвідом роботи сомел’є та адміністраторки готелю, який за оцінкою міжнародної платформи Tripadvisor займає лідируючі позиції серед готелів країн Балтії, провела майстер-клас. Її інтерактивний тренінг був присвячений організації практичних занять на основі міжособистісної взаємодії викладача та студентів на засадах діалогу, співпраці та партнерства.

Стажування викладачок було насичене різноманітними освітніми подіями, родзинкою яких стала зустріч із провідним спеціалістом виноробної компанії «Margarita». Ця всесвітньовідома марка об’єднує групу компаній, яка не лише виробляє продукцію, але й має власну школу сомел’є та цікавий досвід освітньої діяльності. Для студентів і викладачів був проведений кейс із елементами ситуативного моделювання, що дав можливість продемонструвати та вдосконалити навички з комунікативного менеджменту, іноземних мов за професійним спрямуванням та інших фахових дисциплін.

За результатами стажування Леся Стешенко та Вікторія Кавара отримали сертифікати міжнародного стажування Europass. Це перший уніфікований європейський документ про освітні та особистісні компетентності.

Опублікований: 03-01-2023
Читайте також:
Стати студентом на день можливо!

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології вбачає свою місію не лише у навчанні біотехнології, а й долучені до цього напрямку сучасної молоді. Тому, було вирішено дати можливість усім бажаючим стати студентом-біотехнологом на один день. Такий майстер-клас відбувся 3 і 17 травня в рамках дисципліни «Біологія клітини». Загалом, до нього долучилис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стати студентом на день можливо! 23 травня 2024

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ

Другий день біотехнологічних студій почався з неймовірно цікавої подорожі у мікросвіт, керувала якою доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторія Красінько. А у здобувачів кафедри з’явилась унікальна можливість спробувати себе у ролі старших наставників і показати гостям-школярам, які практичні навички можна здобути, навчаючись на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ 30 жовтня 2023

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи

11 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи у форматі відеоконференції розпочалися публічні захисти кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Тепло привітали «перших ластівок» серед магістрів в.о. завідувачки кафедри Лариса Шаран і головуюча Ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначають високий рівень знань і практичних навичок магістрів кафедри готельно-ресторанної справи 15 лютого 2021

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 25 лютого 2020