Н У Х Т

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

20 червня 2019

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Привітали здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Якість виконання комплексного завдання з фахових дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування об’єктів готельно-ресторанного господарства» оцінювала комісія у складі доцентів кафедри готельно-ресторанної справи Оксани Арпуль, Олени Шидловської і В’ячеслава Губені. Секретарем, який підтримував і допомагав студентам, була асистент Ірина Медвідь. Впродовж трьох годин, які надавалися для написання комплексного кваліфікаційного завдання, студенти продемонстрували вміння застосовувати набуті теоретичні знання і навички для вирішення практичних фахових задач.

Вітаємо 77 нових бакалаврів з готельно-ресторанної справи! Колектив кафедри чекає кожного у магістратурі та бажає успіху під час складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови і фахового вступного випробування!

Опублікований: 20-06-2019
Читайте також:
Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Дистанційне навчання, звичайно, не є заміною очного та ніколи не планувалося на довгострокову перспективу, але воно може і повинно стати ефективним інструментом не тільки під час карантину. Нашим викладачам довелося прийняти цей виклик та швидко адаптуватися до нових реалій, коли питання розвитку дистанційної освіти набуло неабиякої актуальності. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 вересня 2020

Майбутні експерти харчової продукції побували на провідному підприємстві

Студенти групи ТІ-2-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» разом із своїм куратором, асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Потужність виробництва пивоварного заводу складає 473 млн л/р. На заводі встановлене новітнє обладнанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти харчової продукції побували на провідному підприємстві 31 травня 2019

Онлайн-стажування у Польщі пройшла доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Найкращий варіант пройти стажування в умовах карантину  – це стажування онлайн. Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш скористалася такою можливість від Європейської ліги професійного розвитку (ELPD) й стажувалася на базі Краківського економічного університету (Польща). Заняття проводилися з використанням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-стажування у Польщі пройшла доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 червня 2020

Високий методичний рівень викладання демонструє наша професура

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося  відкрите заняття «Правові засоби  охорони об’єктів інтелектуальної власності. Законодавча база України» професора кафедри, д.т.н. Віталія Прибильського з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність». Лекція  призначена для здобувачів-магістрантів напряму підготовки «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий методичний рівень викладання демонструє наша професура 24 вересня 2021