Н У Х Т

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

20 листопада 2023

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технологій в області продуктів харчування.

EIT Food – провідна європейська ініціатива підтримки інновацій у сфері харчових технологій, створена у 2008 році як консорціум ключових бізнес-гравців у харчовій промисловості, стартапів, дослідницьких центрів та університетів з усієї Європи. Вона реалізується Європейським інститутом інновацій і технологій (EIT), що є незалежним органом Європейського Союзу, створеним для впровадження інновацій в Європі. Члени спільноти EIT Food є учасниками світового класу в міжнародній харчовій промисловості: це – понад 50 партнерів із провідних компаній, дослідницьких центрів та університетів у 13 країнах. Бачення EIT Food полягає в тому, щоб поставити Європу в основу світової революції в галузі харчових інновацій і виробництва, водночас допомагаючи підвищити кваліфікацію та підприємництво в цьому секторі, розкрити потенціал малих та середніх підприємств.

Учасники тренінгу ознайомилися з діяльністю та можливостями в рамках Програм Європейського інституту інновацій та технологій у сільському господарстві, отримали знання з критичного мислення, дизайн-мислення, валідації ідеї, цільової аудиторії та стратегії блакитного океану, маркетингу, бізнес-моделі, ціннісної пропозиції, комунікації з клієнтом, створення команди, залучення інвестицій, презентації та пітчингу. Під час практичної частини фасилітатори надали всім бажаючим індивідуальні рекомендації щодо коригування вектору розвитку на шляху реалізації їх стартап-ідей. Підведенням підсумків тренінгу став пітчинг стартап-ідей методом «Elevator pitch».

За участь у тренінгу всі бажаючі отримали відповідні сертифікати.

Наша учасниця вдячна спікерам за отриманні знання, натхнення та практичні ідеї, необхідні для просування стартапів і з нетерпінням очікує на наступний захід від EIT Food.

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Студенти дізнавалися як святкують Міжнародний день студента в різних країнах

15 листопада 2019 у збірній групі студентів ТУ 1-10 та ТУ 1-11 відбувся пізнавальний захід, присвячений Міжнародному дню студента, який відзначається 17 листопада. Студенти підготували презентації та повідомлення щодо історії виникнення, традицій, прикмет і святкування цього дня в різних країнах світу – Україні, США, Великобританії, Італії, Португ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти дізнавалися як святкують Міжнародний день студента в різних країнах 18 листопада 2019

Випускники електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень Полтавського коледжу НУХТ отримали дипломи

26 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень Полтавського коледжу НУХТ отримали дипломи 27 червня 2019

Вперше держава зможе підтримувати науку через гранти – порядок їх надання визначив Уряд

Відтепер державне фінансування науки в Україні може відбуватися в формі грантів – це дозволить більше зорієнтувати дослідження на потреби держави та розширити канали державної фінансової підтримки науковцям. Відповідний порядок був прийнятий Кабінетом Міністрів. До цього фінансування науки державою відбувалося двома способами: - бюджетне фінансув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше держава зможе підтримувати науку через гранти – порядок їх надання визначив Уряд 23 серпня 2019

Бакалаври-біотехнологи заочної форми навчання успішно захистили свої кваліфікаційні роботи

Лютий – місяць знаменних подій в нашому університеті. В цей час відбуваються захисти кваліфікаційних робіт. На кафедрі біотехнології і мікробіології їх традиційно розпочали бакалаври заочної форми навчання – протягом трьох днів 27 здобувачів освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» представл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-біотехнологи заочної форми навчання успішно захистили свої кваліфікаційні роботи 13 лютого 2024