Н У Х Т

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

20 листопада 2023

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технологій в області продуктів харчування.

EIT Food – провідна європейська ініціатива підтримки інновацій у сфері харчових технологій, створена у 2008 році як консорціум ключових бізнес-гравців у харчовій промисловості, стартапів, дослідницьких центрів та університетів з усієї Європи. Вона реалізується Європейським інститутом інновацій і технологій (EIT), що є незалежним органом Європейського Союзу, створеним для впровадження інновацій в Європі. Члени спільноти EIT Food є учасниками світового класу в міжнародній харчовій промисловості: це – понад 50 партнерів із провідних компаній, дослідницьких центрів та університетів у 13 країнах. Бачення EIT Food полягає в тому, щоб поставити Європу в основу світової революції в галузі харчових інновацій і виробництва, водночас допомагаючи підвищити кваліфікацію та підприємництво в цьому секторі, розкрити потенціал малих та середніх підприємств.

Учасники тренінгу ознайомилися з діяльністю та можливостями в рамках Програм Європейського інституту інновацій та технологій у сільському господарстві, отримали знання з критичного мислення, дизайн-мислення, валідації ідеї, цільової аудиторії та стратегії блакитного океану, маркетингу, бізнес-моделі, ціннісної пропозиції, комунікації з клієнтом, створення команди, залучення інвестицій, презентації та пітчингу. Під час практичної частини фасилітатори надали всім бажаючим індивідуальні рекомендації щодо коригування вектору розвитку на шляху реалізації їх стартап-ідей. Підведенням підсумків тренінгу став пітчинг стартап-ідей методом «Elevator pitch».

За участь у тренінгу всі бажаючі отримали відповідні сертифікати.

Наша учасниця вдячна спікерам за отриманні знання, натхнення та практичні ідеї, необхідні для просування стартапів і з нетерпінням очікує на наступний захід від EIT Food.

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти

12-13 лютого 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і Володимир Польовик на запрошення ГО «Ресторанна гільдія» взяли участь у дводенному інтенсиві «Перша домедична допомога», розрахованому на працівників HoReCa та закладів освіти. Захід був організований за сприяння PROFI CLUB. Курс проводили профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти 15 лютого 2022

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

5 лютого 2021 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів кафедри, що готуються до офіційного захисту. Комісія працювала у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного, професорки Ірини Шевченко та доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Ольги Чернюшок, Олександри Гащ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 лютого 2021

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі

Здобувачі групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко побували на онлайн-екскурсії до Музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Відео створене в рамках програми «Музеї. Як це працює», що виходила на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальний тур Музеєм мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків здійснили наші здобувачі 23 листопада 2020

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, де автори кращих робіт мали можливість оприлюднити свої наукові здобутки, наш університет представила студентк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2018