Н У Х Т

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

20 листопада 2023

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технологій в області продуктів харчування.

EIT Food – провідна європейська ініціатива підтримки інновацій у сфері харчових технологій, створена у 2008 році як консорціум ключових бізнес-гравців у харчовій промисловості, стартапів, дослідницьких центрів та університетів з усієї Європи. Вона реалізується Європейським інститутом інновацій і технологій (EIT), що є незалежним органом Європейського Союзу, створеним для впровадження інновацій в Європі. Члени спільноти EIT Food є учасниками світового класу в міжнародній харчовій промисловості: це – понад 50 партнерів із провідних компаній, дослідницьких центрів та університетів у 13 країнах. Бачення EIT Food полягає в тому, щоб поставити Європу в основу світової революції в галузі харчових інновацій і виробництва, водночас допомагаючи підвищити кваліфікацію та підприємництво в цьому секторі, розкрити потенціал малих та середніх підприємств.

Учасники тренінгу ознайомилися з діяльністю та можливостями в рамках Програм Європейського інституту інновацій та технологій у сільському господарстві, отримали знання з критичного мислення, дизайн-мислення, валідації ідеї, цільової аудиторії та стратегії блакитного океану, маркетингу, бізнес-моделі, ціннісної пропозиції, комунікації з клієнтом, створення команди, залучення інвестицій, презентації та пітчингу. Під час практичної частини фасилітатори надали всім бажаючим індивідуальні рекомендації щодо коригування вектору розвитку на шляху реалізації їх стартап-ідей. Підведенням підсумків тренінгу став пітчинг стартап-ідей методом «Elevator pitch».

За участь у тренінгу всі бажаючі отримали відповідні сертифікати.

Наша учасниця вдячна спікерам за отриманні знання, натхнення та практичні ідеї, необхідні для просування стартапів і з нетерпінням очікує на наступний захід від EIT Food.

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому

24 травня 2025 року, попри нічну атаку на Київ, 47 викладачів і співробітників нашого університету вирушили у одноденний тур «Квіти Катерини Білокур», організований Профкомом співробітників НУХТ. Маршрут пролягав через Київ, Богданівку та Яготин, пропонуючи учасникам відпочинок у місці спокою та гармонії, а екскурсоводкою виступила доцентка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому 27 травня 2025

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію на тему «Міжнародні стандарти, що встановлюють вимоги до систем управління безпечністю органічних харчових продуктів» для магістрантів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 травня 2025

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим

Як зробити вивчення складної теми не лише ефективним, але й захоплюючим? Нещодавнє практичне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв», що провела доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, стало чудовим прикладом того, як можна перетворити навчання на цікаву та інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим 13 вересня 2024