Н У Х Т

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу

15 лютого 2020

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу

З 13 лютого 2020 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління розпочалися захисти магістерських робіт за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітніми програмами  «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» та  «Інтелектуальні комп’ютерні системи керування».

У цьому навчальному році магістранти отримали найбільш сучасні методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» освітньої програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» денної та заочної форм навчання (укладачі – Олександр Пупена, Ігор Ельперін, Віктор Трегуб) і методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» освітньої програми «Інтелектуальні комп’ютерні системи керування» денної та заочної форм навчання (укладачі – Анатолій Ладанюк, Наталія Луцька, Ярослав Смітюх, Василь Кишенько).

Традиційна тематика магістерських робіт за даною спеціальністю має чітке спрямування для розроблення необхідного забезпечення комп’ютерних систем та інтелектуальних методів для складних технологічних об’єктів. Перша освітня програма дає необхідні рекомендації щодо інформаційного та програмного забезпечення систем розподіленого керування. Друга освітня програма спрямована на розроблення інтелектуальних методів керування з використанням сучасних підходів, зокрема системної інженерії.

Підвищенню якості підготовки фахівців сприяє ряд заходів, проведених кафедрою. Наприклад, головами ЕК запрошуються досвідчені фахівці з підприємств і науково-технічних закладів.

За останні роки кафедрою проведено ряд робіт щодо затвердження освітніх програм, покращення навчальних планів і можливості випускниками поєднувати як теоретичні, так і  науково-технічні практичні заходи.

Магістранти представили на публічний захист набуті теоретичні знання,  продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань. Члени екзаменаційної комісії відзначають гарну підготовку здобувачів, вільне володіння фаховою термінологією, глибоке опрацювання тем кваліфікаційних робіт, ґрунтовні відповіді на питання.

Вітаємо здобувачів кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління із успішними захистами!

Опублікований: 15-02-2020
Читайте також:
Відкрита лекція з «Дієтології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите заняття доцентки Ірини Корецької з дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ХЧ-4ск. Лекція «Особливості використання харчових продуктів для приготування дієтичних страв» була присвячена вивченню продуктів для розроблення рецептур дієтичних страв. Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з «Дієтології» 22 листопада 2023

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 березня 2024

Магістранти отримають найактуальнішу інформацію щодо органічного сектору в Україні

6-7 червня доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь в онлайн-тренінгу «Органічний модуль (UA)», присвяченому законодавству України у сфері органічного виробництва, обігу та маркуванню органічної продукції. Захід був організований Міністерством аграрної політики та продовольства України, Держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти отримають найактуальнішу інформацію щодо органічного сектору в Україні 08 червня 2023

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

Днями доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Петрушою була проведена онлайн-зустріч здобувачів групи ХЕ-2-7 із випускниками кафедри, які успішно працюють за спеціальністю, фахівчинею відділу контролю якості ТОВ «НОВУС Україна» Діаною Бідах і фахівчинею з НАССР (напрямок «Клінінг») ТОВ «Fozzy group» Анастасією Сербенюк. Зустріч бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії 25 листопада 2020