Н У Х Т

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

11 лютого 2021

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження та поставлений експеримент у технологіях безалкогольного пива, виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок . Деякі роботи особливо сподобалися Екзаменаційній комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Олександр Зінченко, Анастасія Пархоменко, Наталія Федорова, Аліса Олейник, Олександра Арушанян та всі інші – випускова кафедра пишається вами!

На захист були запрошені фахівці корпорації «Сан Інбев Україна» – українського підрозділу найбільшого в світі пивоварного концерну «Anheuser-Busch InBev», які залишили контакти для випускників, що бажають поєднати свою долю з пивоварінням.

Оголошуючи результати захисту кваліфікаційних робіт, голова ЕК, завідувачка кафедри промислової біотехнології Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», професорка Тетяна Тодосійчук зазначила, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні ідеї.

За результатами захисту здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр» за спеціальністю «Харчові технології», освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Кафедра вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомогли зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє! 

Опублікований: 11-02-2021
Читайте також:
Кулінарне свято «Родинна страва»

15 лютого 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося традиційне свято кулінарного мистецтва «Родинна страва».Вже шостий рік поспіль за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарне свято «Родинна страва» 16 лютого 2018

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота» 04 листопада 2022

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг», яке провела старший викладач Лариса Литвинець для магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лекційного заняття «Повносервісне кейтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг» 17 квітня 2018

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar 01 лютого 2023