Н У Х Т

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

11 лютого 2021

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження та поставлений експеримент у технологіях безалкогольного пива, виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок . Деякі роботи особливо сподобалися Екзаменаційній комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Олександр Зінченко, Анастасія Пархоменко, Наталія Федорова, Аліса Олейник, Олександра Арушанян та всі інші – випускова кафедра пишається вами!

На захист були запрошені фахівці корпорації «Сан Інбев Україна» – українського підрозділу найбільшого в світі пивоварного концерну «Anheuser-Busch InBev», які залишили контакти для випускників, що бажають поєднати свою долю з пивоварінням.

Оголошуючи результати захисту кваліфікаційних робіт, голова ЕК, завідувачка кафедри промислової біотехнології Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», професорка Тетяна Тодосійчук зазначила, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні ідеї.

За результатами захисту здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр» за спеціальністю «Харчові технології», освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Кафедра вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомогли зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє! 

Опублікований: 11-02-2021
Читайте також:
Успішно підвищила кваліфікацію доцент кафедри економічної теорії

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України доцента кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої. За період навчання були розглянуті першочергові сучасні теми, пов’язані з освітою: «Освіта дорослих в суспільстві, яке навчається», «Професійний розвиток працівник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно підвищила кваліфікацію доцент кафедри економічної теорії 28 жовтня 2019

У бібліотеці університету розпочала роботу книжкова виставка

Указом Президента України № 361/2017 від 14 листопада 2017 року з метою формування у суспільстві правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя, 2018 рік оголошений роком реалізації право...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У бібліотеці університету розпочала роботу книжкова виставка 11 січня 2018

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні

16 лютого 2017 року студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ познайомили з традиціями української кухні колектив ДНЗ №20 «Дзвіночок». Для вихователів закладу Ілля Гетьман і Валентин Крижанівський (032 група) із викладачем Ганною Нефедовою провели майстер-клас по оформленню та подаванню страв української кухні. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні 17 лютого 2017

У самостійне професійне життя вирушають випускники

У Відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» відбулося вручення дипломів студентам спеціальності «Туризм» (куратор – Михайло Станкович). Ще вчора вони були студентами, а сьогодні, як наголосила у вітальному слові завідувачка економічного відділу Надія Шекмар, отримали фундамент для майбутньої праці. Впевнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У самостійне професійне життя вирушають випускники 24 травня 2022