Н У Х Т

Для поціновувачів шоколаду…

10 березня 2025

Для поціновувачів шоколаду…

Напевно немає більш загадкового кондитерського виробу як шоколад, який зазнав багато різноманітних трансформацій від простого напою до широкого асортименту шоколадних виробів, які користуються неабияким попитом у всьому світі.

Про сучасні технології виробництва шоколаду дізналися здобувачі відокремлених структурних підрозділів НУХТ під час гостьових лекцій професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович. Сучасний асортимент шоколаду вражає своїм різноманіттям форм і смаків, проте, до вибору шоколаду варто ставитися уважно, щоб обирати якісний продукт.

Під час лекцій «Чорний, молочний, білий: чим відрізняються різні види шоколаду» лекторка розповіла про технологію одержання какао-продуктів та особливості виробництва чорного, молочного та білого шоколаду, додаткову сировину, що додається в шоколадні вироби, технологічні операції та їх параметри, показники, що контролюються.

До лекції 5 березня приєднались студенти Смілянського технологічного фахового коледжу, Кам'янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості та Сумського фахового коледжу, а 6 березня – студенти Свалявського технічного фахового коледжу, Івано-франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму та Волинського фахового коледжу.

Лекції були дуже насиченими, пізнавальними і викликали жвавий інтерес. Сподіваємось що лекції професорки Вікторії Дорохович допоможуть здобувачам робити правильний вибір шоколаду, а для особливих поціновувачів шоколаду цей напрям може стати майбутнім у професійній діяльності.

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі

«Ранкова кава з готельєром» – під такою назвою стартувала нова рубрика у «School of Hotel Basics Michelle». У її рамках за чашкою вранішньої кави до прямого ефіру запрошують відомих українських готельєрів і говорять про найактуальніші теми галузі. Гостро, правдиво, без купюр і завжди наживо. Першою гостею нової рубрики стала CEO Vertex Hotel Group...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі 13 липня 2020

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика

7 травня 2024 р. HR director at U Trust Insuarnce Agency LLC, IIBA member Павло Ятченко прочитав для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» гостьову лекцію «Using the business analysis core concept model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis». Павло працює на поса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика 08 травня 2024

Знайомство майбутніх експертів з Київським БКК

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Божко провели заняття у виробничих умовах на Київському БКК. Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили працюючі лінії з виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство майбутніх експертів з Київським БКК 16 травня 2024