Н У Х Т

Для поціновувачів шоколаду…

10 березня 2025

Для поціновувачів шоколаду…

Напевно немає більш загадкового кондитерського виробу як шоколад, який зазнав багато різноманітних трансформацій від простого напою до широкого асортименту шоколадних виробів, які користуються неабияким попитом у всьому світі.

Про сучасні технології виробництва шоколаду дізналися здобувачі відокремлених структурних підрозділів НУХТ під час гостьових лекцій професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович. Сучасний асортимент шоколаду вражає своїм різноманіттям форм і смаків, проте, до вибору шоколаду варто ставитися уважно, щоб обирати якісний продукт.

Під час лекцій «Чорний, молочний, білий: чим відрізняються різні види шоколаду» лекторка розповіла про технологію одержання какао-продуктів та особливості виробництва чорного, молочного та білого шоколаду, додаткову сировину, що додається в шоколадні вироби, технологічні операції та їх параметри, показники, що контролюються.

До лекції 5 березня приєднались студенти Смілянського технологічного фахового коледжу, Кам'янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості та Сумського фахового коледжу, а 6 березня – студенти Свалявського технічного фахового коледжу, Івано-франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму та Волинського фахового коледжу.

Лекції були дуже насиченими, пізнавальними і викликали жвавий інтерес. Сподіваємось що лекції професорки Вікторії Дорохович допоможуть здобувачам робити правильний вибір шоколаду, а для особливих поціновувачів шоколаду цей напрям може стати майбутнім у професійній діяльності.

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Попри складнощі воєнного часу, колектив університету не втрачає зв’язку з давніми партнерами й добрими друзями – закладами фахової передвищої освіти, випускники яких стають нашими кращими здобувачами освіти. Цього разу приємною нагодою відвідати фахові коледжі стали церемонії вручення дипломів цьогорічним випускникам. Наші викладачі залюбки долучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 липня 2023

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

3 березня  2023 року для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася бінарна лекція «Облік і оподаткування у Великобританії», яку прочитали старша викладачка кафедри обліку і аудиту Тетяна Редзюк і запрошена лекторка, експертка з обліку фінансового департаменту університету Шеф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 08 березня 2023

Роботодавці знову відвідали захисти бакалаврів-біотехнологів

19 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології – тріумфальний день!  У цей день усі студенти 4 курсу почули завітні слова - «Присвоїти кваліфікацію фахівець з біотехнології». Останній день захисту почався з гарних емоцій. На кафедру завітала інженер-технолог відділу управління якістю ПрАТ «Інфузія» Олена Ткаченко, випускниця кафедри 20...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботодавці знову відвідали захисти бакалаврів-біотехнологів 20 червня 2018

Лайфхаки з написання ефективного резюме отримали студенти

Здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» ознайомилися з ключовими аспектами написання резюме, а також особливостями проведення співбесіди при працевлаштуванні. Цінні поради їм надала провідний експерт із працевлаштування, випускниця кафедри обліку і аудиту Валентина Бардадим. У ході онлайн-лекції фахівчиня розповіла, який вигляд повинна мат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки з написання ефективного резюме отримали студенти 14 січня 2021