Н У Х Т

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

19 червня 2023

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієвих турів, оптимізації процесів управління підприємствами сфери туризму, впровадження сучасних технологій просування послуг тощо.

Апробація результатів дослідження здійснювалася на наукових конференціях нашого університету, зокрема, 89-й Міжнароднійнауковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» (3-7 квітня 2023 р.), XIІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі» (16-17 травня 2023 р.), Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» (23-24 травня 2023 р.).

Здобувачі 4 курсу англомовного проєкту захищали кваліфікаційні роботи англійською мовою, відповідали на поставлені питання та підкреслювали важливість розроблених пропозицій. Здобувачки Юлія Журба та Дар’я Вогулкіна отримали оцінки «відмінно».

Голова комісії та запрошені стейкхолдери-керівники туристичних фірм Інна Вінніченко (ТОВ «Уаджет»), Ігор Рудєв (ТК «Время не ждет»), Валерій Кузнецов (ТОВ «Віза Ленд») відзначили інтерес здобувачів до активного впровадження сучасних цифрових технологій на підприємствах сфери туризму.

Вітаємо здобувачів і бажаємо успіхів при складанні атестаційного екзамену!

Опублікований: 19-06-2023
Читайте також:
Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням

Наш університет розпочав співпрацю з представниками громади у межах договору про співпрацю, укладеного за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директорки ТОВ «Юкрейніан Смарт Діджиталс» Олени Трофименко – компанії-розробника «Системи управління продуктами і кухнею 2» («СУПіК 2»). Це перша в Україні автоматизована платформа для складання меню, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням 15 вересня 2025

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна

Професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк виступив із двома доповідями – «Особливості режимів та способів управління закордонними сушарками» та «Інноваційні технології зберігання зерна експортного призначення в металевих ємностях» перед керівниками підрозділів агрохолдингу «Астарта». Загальна тривалість виступу була близ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна 02 квітня 2019

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілися з представницею компанії «Кернел», керівницею проєкту  «Open Agro University» Юлією Гулевич. Зважаючи на нестачу кадрів за профілем виробничої діяльності, компанія «Кернел» започаткувала цей проєкт з метою цільової підготовки молоді для робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 листопада 2023

Навички ефективних комунікаторів опановували здобувачі-біотехнологи

Конфлікт – те, з чим людині доводиться стикатися доволі часто. Тому, важливо вміти правильно поводитися в конфліктних ситуаціях і безпечно з них виходити. Як залишатися ефективним комунікатором навіть у конфліктній ситуації та що треба знати, аби ви керували конфліктом, а не конфлікт вами дізналися здобувачі вищої освіти факультету біотехнології т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички ефективних комунікаторів опановували здобувачі-біотехнологи 23 листопада 2022