Н У Х Т

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

19 червня 2023

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієвих турів, оптимізації процесів управління підприємствами сфери туризму, впровадження сучасних технологій просування послуг тощо.

Апробація результатів дослідження здійснювалася на наукових конференціях нашого університету, зокрема, 89-й Міжнароднійнауковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» (3-7 квітня 2023 р.), XIІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі» (16-17 травня 2023 р.), Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» (23-24 травня 2023 р.).

Здобувачі 4 курсу англомовного проєкту захищали кваліфікаційні роботи англійською мовою, відповідали на поставлені питання та підкреслювали важливість розроблених пропозицій. Здобувачки Юлія Журба та Дар’я Вогулкіна отримали оцінки «відмінно».

Голова комісії та запрошені стейкхолдери-керівники туристичних фірм Інна Вінніченко (ТОВ «Уаджет»), Ігор Рудєв (ТК «Время не ждет»), Валерій Кузнецов (ТОВ «Віза Ленд») відзначили інтерес здобувачів до активного впровадження сучасних цифрових технологій на підприємствах сфери туризму.

Вітаємо здобувачів і бажаємо успіхів при складанні атестаційного екзамену!

Опублікований: 19-06-2023
Читайте також:
Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 березня 2024

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

Згідно з програмою проведення ознайомлювально-виробничої практики студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач організували поїздку на ТОВ «Катеринопільський елеватор». Підприємство знах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі 28 січня 2019

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі

У черговому вебінарі від компанії «Lesaffre» взяли участь викладачі наших кафедр. Цього разу вони дізнавалися про «Тостовий хліб: секрети успіху». Спікером виступила керівник пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидат технічних наук і випускниця НУХТ Світлана Паливода. Вона коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної компанії «Lesaffre...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі 21 липня 2020