Н У Х Т

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

19 червня 2023

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієвих турів, оптимізації процесів управління підприємствами сфери туризму, впровадження сучасних технологій просування послуг тощо.

Апробація результатів дослідження здійснювалася на наукових конференціях нашого університету, зокрема, 89-й Міжнароднійнауковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» (3-7 квітня 2023 р.), XIІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі» (16-17 травня 2023 р.), Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» (23-24 травня 2023 р.).

Здобувачі 4 курсу англомовного проєкту захищали кваліфікаційні роботи англійською мовою, відповідали на поставлені питання та підкреслювали важливість розроблених пропозицій. Здобувачки Юлія Журба та Дар’я Вогулкіна отримали оцінки «відмінно».

Голова комісії та запрошені стейкхолдери-керівники туристичних фірм Інна Вінніченко (ТОВ «Уаджет»), Ігор Рудєв (ТК «Время не ждет»), Валерій Кузнецов (ТОВ «Віза Ленд») відзначили інтерес здобувачів до активного впровадження сучасних цифрових технологій на підприємствах сфери туризму.

Вітаємо здобувачів і бажаємо успіхів при складанні атестаційного екзамену!

Опублікований: 19-06-2023
Читайте також:
Корисний досвід модернізації освітніх програм здобули фахівці нашого університету

З 5 по 9 листопада 2018 р. у м. Київ відбувся Міжнародний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+ в Україні, організований Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, Міністерством освіти і науки України. Із метою забезпечення якості освітніх програм н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний досвід модернізації освітніх програм здобули фахівці нашого університету 09 листопада 2018

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

Науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» залучає все більше молодих учених. Нещодавно здобувачі спеціальності 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися на актуальному вебінарі «Розвиток брендів в Україні». Організаторкою заходу стала доцентка кафедри маркетингу Ірина Бойко. У вступному слові вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів 23 листопада 2021

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців

Інформуємо про нові можливості для участі в міжнародних програмах і заходах: Міжнародний обмін для дівчат на тему неформальної екоосвіти у Німеччині. Дедлайн – 31 липня.PALIANYTSIA — Міжнародний навчальний візит молоді до польсько-українського кордону. Дедлайн – 1 серпня.Next Visionaries: програма з євроінтеграції для молодих лідерів. Дедлайн – 2 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців 29 липня 2024

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019