Н У Х Т

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 лютого 2019

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів».

До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» та «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».

Окремі розділи комплексної роботи були об’єднані головною метою – розробленням технологій продуктів харчування за аюрведичними принципами.

Адже здоров’я людини більшою частиною залежить від способу життя, де харчування посідає основоположне місце, серед генетики, впливу соціуму та медицини. Правильне харчування здатне поліпшувати діяльність усіх органів і систем. Аюрведа у цьому питанні є справжнім відкриттям, яке дає нам знання про характер продуктів та їхню дію при довгостроковому вживанні.

Високий рівень виконання магістерських робіт підтверджений одностайним рішенням Екзаменаційної комісії – усі студенти отримали відмінні оцінки. Найкращими визнані роботи студентів Максима Авраменка «Наукове обґрунтування та розробка технології аюрведичних солодощів з комбінаціями прянощів», Аліни Грибовської «Розробка технології мацерації аюрведичних масал» і Галини Мехед «Наукове обґрунтування та розробка технології  аюрведичних м’ясомістких напівфабрикатів з використанням олійних екстрактів масал».

Голова ЕК, с.н.с. лабораторії тепломасообміну в багатокомпонентних дисперсних системах відділу тепломасообміну в дисперсних системах Інституту технічної теплофізики НАН України Ганна Декуша відзначила високий рівень теоретичної підготовленості та рівня експериментальних досліджень кожної роботи.

Наостанок голова та члени ЕК побажали випускникам успіхів у подальшій професійній діяльності, здійснення мрій і нових перемог.

Опублікований: 19-02-2019
Читайте також:
Гостьова лекція про новітні технології у сфері автоматизації та робототехніки

Викладачі випускових кафедр факультету автоматизації і комп’ютерних систем продовжують знайомити майбутніх вступників із родзинками освітніх програм, за якими на їх кафедрах здійснюється підготовка фахівців. 28 січня 2025 року завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Ярослав Смітюх розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про новітні технології у сфері автоматизації та робототехніки 29 січня 2025

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою. З метою ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі 10 вересня 2018

Університет готується до нового навчального року

В університеті, не зважаючи на карантин і сезон відпусток, ведуться планові ремонтні роботи та роботи з благоустрою території, спрямовані на поліпшення умов навчання, проживання в гуртожитках і діяльності нашого колективу. Зокрема, у лекційних аудиторіях, навчальних, наукових лабораторіях і комп’ютерних класах замінюються вікна, покриття підлоги, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до нового навчального року 05 серпня 2020

Вітання приймають магістри з готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають магістри з готельно-ресторанної справи 24 лютого 2022