Н У Х Т

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

19 february 2019

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів».

До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» та «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».

Окремі розділи комплексної роботи були об’єднані головною метою – розробленням технологій продуктів харчування за аюрведичними принципами.

Адже здоров’я людини більшою частиною залежить від способу життя, де харчування посідає основоположне місце, серед генетики, впливу соціуму та медицини. Правильне харчування здатне поліпшувати діяльність усіх органів і систем. Аюрведа у цьому питанні є справжнім відкриттям, яке дає нам знання про характер продуктів та їхню дію при довгостроковому вживанні.

Високий рівень виконання магістерських робіт підтверджений одностайним рішенням Екзаменаційної комісії – усі студенти отримали відмінні оцінки. Найкращими визнані роботи студентів Максима Авраменка «Наукове обґрунтування та розробка технології аюрведичних солодощів з комбінаціями прянощів», Аліни Грибовської «Розробка технології мацерації аюрведичних масал» і Галини Мехед «Наукове обґрунтування та розробка технології  аюрведичних м’ясомістких напівфабрикатів з використанням олійних екстрактів масал».

Голова ЕК, с.н.с. лабораторії тепломасообміну в багатокомпонентних дисперсних системах відділу тепломасообміну в дисперсних системах Інституту технічної теплофізики НАН України Ганна Декуша відзначила високий рівень теоретичної підготовленості та рівня експериментальних досліджень кожної роботи.

Наостанок голова та члени ЕК побажали випускникам успіхів у подальшій професійній діяльності, здійснення мрій і нових перемог.

Published on: 19-02-2019
Read also:
Біотехнологія ХХІ століття

У Національному університеті України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського» відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», в якій наші здобувачі-біотехнологи разом із керівниками взяли участь та оприлюднили результати наукових досліджень. Робота здоб...

READ YOURSELF

Біотехнологія ХХІ століття 29 may 2023

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

READ YOURSELF

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 june 2020

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів

Компанія «ARTERIUM» передала нашому університету сучасне навчальне обладнання. Зокрема, електрофорез, який потрібний для проведення лабораторних занять студентів, що вивчають молекулярні біотехнології. Прилад для електрофорезу студенти будуть використовувати для розділення, ідентифікації, очищення та виділення різних типів нуклеїнових кислот, пепт...

READ YOURSELF

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів 10 july 2023