Н У Х Т

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти

10 june 2021

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти

Управляти особистими фінансами так само важливо, як і управляти часом. Здобувачі-фінансисти другого року навчання Марія Корнієнко, Яна Кріпак і Василь Пригожий під час опанування курсу «Просто про гроші» від Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) на платформі «Prometheus» з’ясовували чи сучасна банківська система покликана зробити фінансове життя клієнтів простим, комфортним і безпечним.

Під час проходження курсу розглядалися та розвіювалися наступні міфи про банки:

Міф 1. Більшість закордонних банківських систем значно кращі за українську.
Міф 2. Банки постійно закриваються, вони ненадійні.
Міф 3. Банк – це складно і незрозуміло.
Міф 4. Зберігати гроші в банку невигідно і небезпечно.
Міф 5. Кредит – боргова яма через приховані комісії та незрозумілі умови.
Міф 6. Традиційне обслуговування у відділенні надійніше за дистанційне.
Міф 7. Використання сучасних технологій у банкінгу – небезпечне.
Міф 8. В Україні немає куди вкладати кошти або інвестиції доступні тільки заможним.

Окрім нових знань і сертифікатів, студенти отримали практичні поради з управління особистими фінансами від фахівців банківської справи.

Published on: 10-06-2021
Read also:
Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

READ YOURSELF

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 may 2025

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів протягом березня-травня 2025 року успішно реалізовано сертифікатну програму «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації», яка була спрямована на поглиблення знань щодо сучасних технологій виробництва і забезпечення якості та безпеки ферментованих молочних продуктів. У прогр...

READ YOURSELF

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації» 11 june 2025

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчанн...

READ YOURSELF

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи 08 may 2020