Н У Х Т

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму

17 вересня 2024

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму

13-14 вересня 2024 року завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі» у Луцькому національному технічному університеті (Луцьк-Світязь).

Провідні українські науковці, представники бізнесу, влади та міжнародних організацій поділилися своїм досвідом і найкращими практиками розвитку туризму в складних умовах. Обговорювалися питання ревіталізації промислової забудови та туристичних об’єктів, пошуку (не) стереотипних маркерів для представлення культурної спадщини регіонів, використання нових інструментів для презентації туристичного потенціалу громад, а також перспектив розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні на сучасному етапі. За підсумками конференції було наголошено на необхідності збереження туристичної привабливості України.

Програма конференції включала відвідування туристичних локацій Волинської області: озера Світязь, Свято-Миколаївського Жидичинського монастирів, Музейного простору «Окольний замок» (Старе місто), Музею-садиби Лесі Українки у Колодяжному, Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

У другий день конференції учасники обговорили актуальні питання та перспективи розвитку освітніх програм галузі знань 24 «Сфера обслуговування», виклики, що стоять перед освітянами в умовах організації навчального процесу під час воєнного стану.

Наша викладачка вдячна завідувачці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Луцького національного технічного університету Людмилі Матвійчук і колективу кафедри за знайомство з Волинським краєм!

Опублікований: 17-09-2024
Читайте також:
Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя

На кафедрі біотехнології і мікробіології не вщухають активні наукові пошуки здобувачів-біотехнологів. Щоранку вони намагаються перетворити буденну рутину на цікаві і нетривіальні наукові дні, покращуючи не лише спільну робочу атмосферу, а й роблячи неабиякий внесок у безмежний світ науки. Сьогодні світ потребує пошуку нових антимікробних препараті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя 02 травня 2023

Відбулися вибори до органів студентського самоврядування університету

22 травня в університеті відбулися вибори на посади в органи студентського самоврядування НУХТ. Напередодні дня виборів серед кандидатів відбувалися дебати. У обговоренні передвиборчих програм кандидатів брали участь студенти НУХТ у режимі on-line, задаючи їм запитання в соціальній мережі Instagram. Традиційно голосування відбувалося у системі Moo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися вибори до органів студентського самоврядування університету 25 травня 2018

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу. Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2024

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів не тільки проявляють себе в навчальному процесі, а також є лідерами та переможцями у хакатонах, наукових гуртках, конкурсах як університетських, так і міжнародних. Цього разу студентка 4 курсу групи МО-4-2 Валерія Скуйбіда стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів 25 червня 2019