Н У Х Т

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців

28 лютого 2019

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців

Друга половина останнього місяця зими в нашому університеті вже традиційно знаменується хвилею захистів дипломних робіт студентами-випускниками.

Цієї зими кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 студентів. У результаті засідань Екзаменаційних комісій протягом 18-21 лютого 2019 року було прийняте рішення присвоїти освітні ступені:

«Бакалавр» з напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» та 051 «Економіка» (заочна форма навчання) – 16 особам;

«Магістр» зі спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства» (денної форми навчання ) – 24 особам, серед яких 6 студентів отримали рекомендації до видачі дипломів із відзнакою – Олена Герасименко, Аліна Курченко, Світлана Ковтун, Юрій Ратушняк, Анастасія Глушак, Ольга Ущаповська;

«Магістр» зі спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Управління фінансово-економічною безпекою» (денної форми навчання ) – 12 особам. Серед яких Євгенія Водніцька рекомендована до отримання диплома з відзнакою.

Колектив кафедри економіки і права щиро вітає молодих, креативних, амбіційних і перспективних випускників та бажає творчого натхнення і кар’єрного росту! 

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 лютого 2023

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024

У фокусі уваги – педагогічна майстерність

Зростанню професійної майстерності педагогічних працівників, удосконаленню вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у нашому навчально-науковому комплексі зажди приділяється велика увага. І навіть воєнний стан не стає на заваді нашим викладачам підвищувати свої професійні компетенції. Днями у Львівському фаховому коледжі харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – педагогічна майстерність 20 квітня 2022

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021