Н У Х Т

Завершилося приймання заяв від вступників до магістратури в рамках основного набору

23 серпня 2024

Завершилося приймання заяв від вступників до магістратури в рамках основного набору

Учора завершилося приймання заяв від вступників до магістратури в рамках основного набору. До нашого університету було подано 1484 заяви. Беззаперечним лідером за кількістю поданих на усі види конкурсних пропозицій заяв стала освітня програма «Управління інформацією та аналітика даних» (спеціальність 122 «Комп’ютерні науки») – 159 заяв.

У числі найбільш популярних серед наших вступників також освітні програми «Менеджмент організацій і адміністрування» (73 заяви), «Готельна і ресторанна справа» (69 заяв), «Маркетинг» (68 заяв), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (66 заяв), «Економіка підприємства» (63 заяви), «Технології в ресторанному господарстві» (58 заяв), «Менеджмент персоналу» (50 заяв), «Інжиніринг харчових виробництв» (45 заяв), «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» (41 заява), «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (41 заява), «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (39 заяв), «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (38 заяв), «Холодильні техніка та технології» (37 заяв), «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» (36 заяв), «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» (32 заяви), «Технології продуктів бродіння і виноробства» (32 заяви), «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (31 заява).

Списки рекомендованих до зарахування на бюджет і на контракт на небюджетні конкурсні пропозиції наша приймальна комісія оприлюднить уже завтра, 24 серпня, а на контракт на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції – з 28 серпня.

У електронних кабінетах вступників, рекомендованих на бюджет, напроти заяви, за якою вони будуть рекомендовані, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням». Щоб отримати бюджетне місце, вони повинні будуть виконати вимоги для зарахування до 18:00 26 серпня.

Виконати вимоги Правил прийому для зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції вступники мають не пізніше 15:00 29 серпня, а на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиціїдо 10:00 30 серпня.

Звертаємо увагу! Наша приймальна комісія працює у суботу, 24 серпня, та неділю, 25 серпня, з 9:00 до 13:00.

Накази про зарахування на бюджет ректор Олександр Шевченко підпише 27 серпня, на контракт – не пізніше 30 серпня. 31 серпня відбудеться переведення контрактників, що мають пільги, на вакантні місця державного, регіонального замовлення.

Нагадаємо, вступити на небюджетні конкурсні пропозиції ще можна буде у додатковий набір, який відбудеться в університеті у вересні. Заяви для участі у конкурсному відборі прийматимуться з 18 до 23 вересня.

Опублікований: 23-08-2024
Читайте також:
Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, яке постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасне подання страв. Тож лабораторним заняттям з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції» у Сумському фаховому коледжі нашого університету приділяється особлива увага.  Враховуючи умови к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі 16 вересня 2020

Біотехнологічні студії НУХТ: учасники у серці фармацевтичного виробництва!

На завершення Біотехнологічних студій учасники вирушили у справжню подорож світом біотехнологій! Школярі мали унікальну можливість відвідати виробництво продукції ТМ «Артеріум» у Києві – підприємство «Київмедпрепарат» і дізнатися, як створюють сучасні лікарські засоби. Гідом була координаторка з навчання та розвитку персоналу Ольга Лазня. Спочатку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: учасники у серці фармацевтичного виробництва! 01 квітня 2025

Сучасні туристичні ресурси та актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму обговорили з колегами наші фахівці

25 жовтня 2018 року завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., доцент Дарія Басюк та асистент цієї ж кафедри Маріанна Маршаленко взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс», що відбулась у Київському національному університеті культури і мистецтв. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні туристичні ресурси та актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму обговорили з колегами наші фахівці 26 жовтня 2018

До лекції деканки факультету біотехнології та екологічного контролю долучилися здобувачі освіти Миколаївського національного аграрного університету

Незважаючи на обстріли, тривоги, тимчасову відсутність світла, ми знаходимо можливість здійснювати освітній процес, а також підтримувати один одного й співпрацювати з колегами. За ініціативи декана факультету виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету, д.с.-г.н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До лекції деканки факультету біотехнології та екологічного контролю долучилися здобувачі освіти Миколаївського національного аграрного університету 09 листопада 2022