Н У Х Т

Завершується прийом е-заяв вступників

23 липня 2021

Завершується прийом е-заяв вступників

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, вступних іспитів і творчих конкурсів, складених в університеті з 1 до 13 липня.

Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має відбутися не пізніше 28 липня. У електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Після цього вступники мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення – подати оригінали документів.

Подання оригіналів документів здійснюватиметься до 18:00 2 серпня (саме до цього часу необхідно або привезти документи до нашої Приймальної комісії, або ж надіслати поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії електронного цифрового підпису вступника). У разі відправки електронною поштою, надання оригіналів необхідних документів та укладання договору про навчання між університетом і вступником (для неповнолітніх вступників – за участі батьків або законних представників) здійснюватиметься впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Зарахування на бюджет відбуватиметься 9 серпня, а переведення на вакантні місця держзамовлення – не пізніше 19 серпня.

Вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування у визначений термін, не отримають бюджетне місце в 2021 році.

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 28 липня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично братимуть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитися напроти кількох заяв – тоді вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Для вступу до магістратури прийом заяв і документів завершується о 18:00 23 липня для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування.

До 30 липня в університеті тривають фахові вступні випробування, а також додаткові фахові вступні випробування для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), і вже складали єдиний вступний іспит.

Рекомендації для зарахування за державним замовленням будуть надані не пізніше 2 серпня. Вимоги Правил прийому для зарахування мають бути виконані до 18:00 7 серпня. Наказ про зарахування за державним замовленням Приймальна комісія видасть 12 серпня.

Нагадуємо, вся актуальна інформація про вступ знаходиться тут.

Контакти Приймальної комісії університету і відбіркових комісій інститутів і факультетів тут.

Опублікований: 23-07-2021
Читайте також:
Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підведені підсумки І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови. Переможцями стали: І місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 21 грудня 2021

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022

На студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ чекає капітально відремонтований гуртожиток

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ постійно піклуються про комфортне, безпечне проживання студентів у гуртожитку та покращення їхніх житлово-побутових умов. Так, у студентському гуртожитку вже довгий час тривають планові ремонтні роботи.  15 серпня 2018 року завершився ремонт 8-го поверху гуртожитку. На студентів чекають затишні кімна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ чекає капітально відремонтований гуртожиток 20 серпня 2018

Профорієнтаційний БІОмарафон – розпочатий!

Осінь – завжди пора нових відкриттів і пізнань. Для одинадцятикласників – це пора підготовки до складання ЗНО та вибору майбутнього фаху на все життя. А для кафедри біотехнології і мікробіології – можливість відкрити горизонти опанування фаху біотехнолога перед майбутніми вступниками. Саме тому викладачі кафедри спільно зі студентами-біотехнологами...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний БІОмарафон – розпочатий! 07 жовтня 2019