Н У Х Т

Завершується прийом е-заяв вступників

23 липня 2021

Завершується прийом е-заяв вступників

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, вступних іспитів і творчих конкурсів, складених в університеті з 1 до 13 липня.

Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має відбутися не пізніше 28 липня. У електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Після цього вступники мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення – подати оригінали документів.

Подання оригіналів документів здійснюватиметься до 18:00 2 серпня (саме до цього часу необхідно або привезти документи до нашої Приймальної комісії, або ж надіслати поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії електронного цифрового підпису вступника). У разі відправки електронною поштою, надання оригіналів необхідних документів та укладання договору про навчання між університетом і вступником (для неповнолітніх вступників – за участі батьків або законних представників) здійснюватиметься впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Зарахування на бюджет відбуватиметься 9 серпня, а переведення на вакантні місця держзамовлення – не пізніше 19 серпня.

Вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування у визначений термін, не отримають бюджетне місце в 2021 році.

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 28 липня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично братимуть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитися напроти кількох заяв – тоді вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Для вступу до магістратури прийом заяв і документів завершується о 18:00 23 липня для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування.

До 30 липня в університеті тривають фахові вступні випробування, а також додаткові фахові вступні випробування для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), і вже складали єдиний вступний іспит.

Рекомендації для зарахування за державним замовленням будуть надані не пізніше 2 серпня. Вимоги Правил прийому для зарахування мають бути виконані до 18:00 7 серпня. Наказ про зарахування за державним замовленням Приймальна комісія видасть 12 серпня.

Нагадуємо, вся актуальна інформація про вступ знаходиться тут.

Контакти Приймальної комісії університету і відбіркових комісій інститутів і факультетів тут.

Опублікований: 23-07-2021
Читайте також:
Педагогічна практика аспірантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

9 травня у межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2023-2024 навчального року, аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олена Тунік провела практичне заняття на тему «Порядок розроблення, оформлення, затвердження Технічних умов України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика аспірантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 10 травня 2024

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали змогу відвідати Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019. 10 квітня захід відвідали студенти групи ХЧ-1-3 разом зі старшим викладачем Людмилою Дейниченко, 11 квітня на форум завітали студенти груп ХЧ 2-1 та ХЧ 2-2 із  доцентами кафедри Ольгою Коваль та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019 15 квітня 2019

Продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та відточувати педагогічну майстерність аспіранти спеціальності «Харчові технології»

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» першого року навчання Євген Годунко і Артем Баралюк на запрошення лекторки вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», професорки Оксани Кочубей-Литвиненко в рамках педагогічної практики прочитали лекцію для одногрупників на тему «Натуральні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та відточувати педагогічну майстерність аспіранти спеціальності «Харчові технології» 14 квітня 2025

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019