Н У Х Т

Завершується прийом е-заяв вступників

23 липня 2021

Завершується прийом е-заяв вступників

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, вступних іспитів і творчих конкурсів, складених в університеті з 1 до 13 липня.

Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має відбутися не пізніше 28 липня. У електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Після цього вступники мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення – подати оригінали документів.

Подання оригіналів документів здійснюватиметься до 18:00 2 серпня (саме до цього часу необхідно або привезти документи до нашої Приймальної комісії, або ж надіслати поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії електронного цифрового підпису вступника). У разі відправки електронною поштою, надання оригіналів необхідних документів та укладання договору про навчання між університетом і вступником (для неповнолітніх вступників – за участі батьків або законних представників) здійснюватиметься впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Зарахування на бюджет відбуватиметься 9 серпня, а переведення на вакантні місця держзамовлення – не пізніше 19 серпня.

Вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування у визначений термін, не отримають бюджетне місце в 2021 році.

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 28 липня, статус навпроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично братимуть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитися напроти кількох заяв – тоді вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Для вступу до магістратури прийом заяв і документів завершується о 18:00 23 липня для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування.

До 30 липня в університеті тривають фахові вступні випробування, а також додаткові фахові вступні випробування для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), і вже складали єдиний вступний іспит.

Рекомендації для зарахування за державним замовленням будуть надані не пізніше 2 серпня. Вимоги Правил прийому для зарахування мають бути виконані до 18:00 7 серпня. Наказ про зарахування за державним замовленням Приймальна комісія видасть 12 серпня.

Нагадуємо, вся актуальна інформація про вступ знаходиться тут.

Контакти Приймальної комісії університету і відбіркових комісій інститутів і факультетів тут.

Опублікований: 23-07-2021
Читайте також:
На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 червня 2021

Вітання від кафедри теплоенергетики та холодильної техніки зі Всесвітнім днем охолодження

Сьогодні, у Всесвітній день охолодження, ми приєднуємося до міжнародної спільноти, щоб відзначити ключову роль технологій охолодження, кондиціювання повітря та теплових насосів у забезпеченні життя сучасного світу. Від збереження харчових продуктів, медикаментів і вакцин до забезпечення комфортного мікроклімату, безперервної роботи промислових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання від кафедри теплоенергетики та холодильної техніки зі Всесвітнім днем охолодження 26 червня 2025

Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами

Викладачі кафедри маркетингу взяли активну участь у міжуніверситетському круглому столі «Співпраця зі стейкхолдерами в межах освітньої програми «Журналістика». Доцентки Юлія Соловйова та Ольга Антонова разом із колегами з Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Полтава) та Ужгородського національного університету розглянул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами 07 грудня 2023