Н У Х Т

Завершилися захисти магістрантів-обліковців

21 лютого 2023

Завершилися захисти магістрантів-обліковців

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит» денної та заочної форм навчання.

Кваліфікаційні роботи магістрантів виконані на актуальні теми, мають логічну структуру і професійне обґрунтування висновків. Зміст робіт повністю відповідав назві теми, поставленій меті і завданням. У роботах висвітлено проведені теоретичні узагальнення, здійснені аналітичні розрахунки на матеріалах конкретних підприємств та розроблені пропозиції, які мають практичну перспективність. Всі доповідачі гідно представили свої напрацьовані наукові здобутки.

Після завершення захистів, із вітальними словами до випускників звернулися головна бухгалтерка ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КИЇВХЛІБ» Олена Ігнатенко, завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Володимир Осмятченко і гарантка магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентка Людмила Духновська.

Колектив кафедри щиро вітає магістрів і бажає успіхів і професійного зростання! Миру і Перемоги всім нам!

Опублікований: 21-02-2023
Читайте також:
В університеті відбувся черговий День відкритих дверей

17 листопада дружна родина НУХТ знову зустрічала гостей. Увесь університет заполонили майбутні вступники – студенти старших курсів коледжів, учні шкіл, гімназій, ліцеїв Києва та Київської області (і чи не найбільше з м. Фастів!). Взяти участь у Дні відкритих дверей, відвідати університет, завітати до навчально-наукових інститутів, факультетів, на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся черговий День відкритих дверей 19 листопада 2018

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса провів відкрите лекційне заняття «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Зміни основних компонентів зернової сировини в процесі екструзії» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів четвертого курсу Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2018

Про культуру і традиції у День вишиванки говорили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. У кожній області України склалися самобутні традиції пошиву сорочок та їх вишивання, а вишита певним орнаментом сорочка часто ставала справжньою берегинею, символом роду. В наші дні оригінальні вишиванки часто можуть прикрасити навіть діловий костюм. Уже другий рік поспіль на кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про культуру і традиції у День вишиванки говорили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 травня 2021

Нові для нашої країни екологічні стандарти досліджує студентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Закінчилися новорічні та різдвяні свята, в пору активно братися за роботу. Магістри 2-го курсу навчання поспішають завершити написання своїх випускових робіт. Зокрема, студентка спеціальності 183 «Екологічний контроль та аудит» Марина Коваль працює над темою «Впровадження ISO 14 000 на ТОВ «ЕКО-СФЕРА». В Україні починає набирати обертів екологічна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові для нашої країни екологічні стандарти досліджує студентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці 22 січня 2019