Н У Х Т

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

09 квітня 2021

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші.

Генеральними спонсорами NUFT Career Chance 2021 виступили: компанія «Інтерстарч», аграрний холдинг «Укрпромінвест-Агро» та ТОВ «Домінос Піца Юкрейн».

Протягом п’яти насичених днів здобувачі та випускники мали можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, відвідати мотивуючі вебінари від успішних підприємців, ознайомилися з можливостями розвитку кар’єри та отримали професійну консультацію по визначенню кар’єрної траєкторії.

Онлайн-формат дозволив подолати бар'єри між містами, до прямих включень одночасно приєднувалися топ-менеджери з різних виробничих ділянок підприємств ТОВ «"Нестле Україна», PepsiCo,  Укрпромінвест Агро,  ДП «Лакталіс-Україна».  Спікери компаній розповідали учасникам про те, як працює бізнес, про науково-дослідницьку роботу у лабораторіях і створення інноваційних продуктів.

Учасники кар’єрного заходу активно приєднувалися до лекцій із професійного розвитку, на яких йшлося про soft skills – креативність, лідерство, комунікабельність, емоційний інтелект, як важливі ресурси для успішної кар’єри. Рекрутери ділилися порадами та розкривали свої таємні знання, знайомили з інструментами пошуку роботи.

Окрім розіграшів фірмової продукції, які спікери проводили безпосередньо під час виступів, відділом працевлаштування випускників були організовані два конкурси для всіх учасників  NUFT Career Chance 2021: традиційний конкурс кращого студентського резюме та конкурс відгуків YourExpertResponse. На переможців чекають подарунки від спонсорів заходу – компаній PepsiCo та Марс Україна.

Сподіваємося, що всі учасники NUFT Career Chance 2021 змогли «прокачати» свої професійні знання та навички, натомість компанії познайомилися з молодими фахівцями, які прагнуть до саморозвитку та планують будувати кар’єру на підприємствах.

Для здобувачів, які з різних причин не мали змоги відвідати онлайн-ярмарок, здійснювався запис відеоконференцій. Відео можна переглянути за посиланнями:

17-19 березня https://youtube.com/playlist?list=PLSq-JGGlSfD3NvTj7SKHy-ltaLCoL5NbX

7-8 квітня https://youtube.com/playlist?list=PLSq-JGGlSfD0dIrfa7JJ0JMIVnBB_nQYg

Опублікований: 09-04-2021
Читайте також:
Другий день NUFT Career Chance-2022

16 листопада NUFT Career Chance-2022 продовжив роботу. Здобувачі освіти дізналися про діяльність компаній, почули мотивуючі розповіді про власний кар’єрний шлях від їх працівників, у тому числі й випускників нашого університету, отримали практичні поради щодо  формування своїх hard skills і soft skills, складення резюме та проходження співбесіди з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий день NUFT Career Chance-2022 16 листопада 2022

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця…

Після плідного вивчення теоретичного матеріалу в університеті студенткам 4-ого курсу Анні Бондаренко та Тетяні Буніній випала нагода побачити всі особливості технологічного процесу на практиці на ПрАТ «Індар», яке є національним лідером у допомозі людям із цукровим діабетом і соціально значимими захворюваннями. Практиканток зустріла провідний техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця… 08 лютого 2018

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів продовжує профорієнтаційну роботу в школах Києва. 31 січня СЗШ №262 відвідала доцент Євгенія Шеманська. Тісна співпраця кафедри з цим загальноосвітнім навчальним закладом налагоджена завдяки сприянню вчителя хімії Ніни Степури, яка велику увагу приділяє підготовці молодих науковц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами 01 лютого 2017

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок

На кафедрі біотехнології і мікробіології триває цьогорічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Днями відбулася чергова серія засідань екзаменаційної комісії, на яких були представлені до захисту ще 11 кваліфікаційних робіт. Перед початком захистів голова Екзамен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок 14 червня 2022