Н У Х Т

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

09 квітня 2021

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші.

Генеральними спонсорами NUFT Career Chance 2021 виступили: компанія «Інтерстарч», аграрний холдинг «Укрпромінвест-Агро» та ТОВ «Домінос Піца Юкрейн».

Протягом п’яти насичених днів здобувачі та випускники мали можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, відвідати мотивуючі вебінари від успішних підприємців, ознайомилися з можливостями розвитку кар’єри та отримали професійну консультацію по визначенню кар’єрної траєкторії.

Онлайн-формат дозволив подолати бар'єри між містами, до прямих включень одночасно приєднувалися топ-менеджери з різних виробничих ділянок підприємств ТОВ «"Нестле Україна», PepsiCo,  Укрпромінвест Агро,  ДП «Лакталіс-Україна».  Спікери компаній розповідали учасникам про те, як працює бізнес, про науково-дослідницьку роботу у лабораторіях і створення інноваційних продуктів.

Учасники кар’єрного заходу активно приєднувалися до лекцій із професійного розвитку, на яких йшлося про soft skills – креативність, лідерство, комунікабельність, емоційний інтелект, як важливі ресурси для успішної кар’єри. Рекрутери ділилися порадами та розкривали свої таємні знання, знайомили з інструментами пошуку роботи.

Окрім розіграшів фірмової продукції, які спікери проводили безпосередньо під час виступів, відділом працевлаштування випускників були організовані два конкурси для всіх учасників  NUFT Career Chance 2021: традиційний конкурс кращого студентського резюме та конкурс відгуків YourExpertResponse. На переможців чекають подарунки від спонсорів заходу – компаній PepsiCo та Марс Україна.

Сподіваємося, що всі учасники NUFT Career Chance 2021 змогли «прокачати» свої професійні знання та навички, натомість компанії познайомилися з молодими фахівцями, які прагнуть до саморозвитку та планують будувати кар’єру на підприємствах.

Для здобувачів, які з різних причин не мали змоги відвідати онлайн-ярмарок, здійснювався запис відеоконференцій. Відео можна переглянути за посиланнями:

17-19 березня https://youtube.com/playlist?list=PLSq-JGGlSfD3NvTj7SKHy-ltaLCoL5NbX

7-8 квітня https://youtube.com/playlist?list=PLSq-JGGlSfD0dIrfa7JJ0JMIVnBB_nQYg

Опублікований: 09-04-2021
Читайте також:
Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 та 28 травня відбулися онлайн-консультації завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олександри Нєміріч з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Під час консультацій здобувачі були озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 травня 2020

Chillventa-2024

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Рябчук і аспірант Олександр Глущенко відвідали міжнародну виставку технологій охолодження, кондиціювання повітря, вентиляції та теплових насосів для комерційного і промислового застосування «Chillventa 2024», що проходила з 8 по 10 жовтня у місті Нюрнберг (Німеччина). На виставці бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Chillventa-2024 15 жовтня 2024

Завдяки ініціативам викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування студенти наочно долучаються до «прекрасного»

Сучасні іншомовні фільми в житті студентської молоді НУХТ і викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування займають особливе місце. Адже, наші колеги є засновниками та організаторами «Movie Club», який дає змогу студентам долучатися до культури та традицій інших країн світу шляхом перегляду фільмів іноземною мовою. Наразі фестиваль «Но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завдяки ініціативам викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування студенти наочно долучаються до «прекрасного» 18 жовтня 2019

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів 08 грудня 2023