Н У Х Т

Актуальна тема на черговому засіданні Movie Club

20 травня 2020

Актуальна тема на черговому засіданні Movie Club

Сучасні інформаційні технології дають змогу підвищити та вдосконалити ефективність освітнього процесу. Під час реформування освіти у вищих навчальних закладах прогресивно розробляється концепція дистанційної освіти, що передбачає розроблення різноманітних технологій, у тому числі технології змішаного навчання.

Дистанційне навчання має низку переваг перед іншими формами навчання. Так, практично не виходячи з дому чи не покидаючи свого робочого місця, можна підтримувати регулярний контакт із викладачем за допомогою телекомунікаційних технологій, у тому числі відеозв’язку, та одержувати структурований навчальний матеріал, представлений в електронному вигляді.

Днями відбулася чергова зустріч зі студентами у кіноклубі на платформі Zoom, яку провели старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Богдана Кукса та Олена Сподинюк.

За участю студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (груп ТУ 1-12а, ТУ-2-10, ТУ-3-10) була вдало організована відео-конференція за результатами перегляду фільму «Contagion» (Зараза). Студенти переглянули фільм самостійно вдома і підготували письмову частину заздалегідь, а також обміркували та підготували для обговорення відповіді на поставлені викладачами запитання до фільму.

Під час зустрічі в Movie Club студенти були досить активними, але особливо варто відзначити Юлію Журбу (група ТУ-1-12а), Іванну Загіней, Катерину Шафростову, Вероніку Некряч (група ТУ-2-10). Відчувалася зацікавленість учасників клубу досить актуальною на сьогодні темою для обговорення. Викладачам вдалося мобілізувати увагу студентів до предмету дискусії, задаючи не лише питання по змісту фільму, а і щодо їхнього власного досвіду лікування застуди різного ступеня важкості, реалізуючи таким чином принцип комунікативності.

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Профорієнтаційна команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у Львові

Підтримуючи активну співпрацю з Львівським фаховим коледжем харчових технологій та бізнесу НУХТ, 25 вересня доценти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, Ольга Чернюшок та кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, провели профорієнтаційну зустріч зі здобувачами та адміністрацією коледжу. Старшокурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у Львові 30 вересня 2024

Відбулася зустріч із виборцями кандидата на посаду ректора Олександра Шевченка

9 листопада в актовій залі університету відбулася зустріч викладачів, науковців, співробітників і здобувачів вищої освіти з кандидатом на посаду ректора НУХТ, доктором технічних наук, професором Олександром Шевченком. Як і попередніх кандидатів, його представив голова Організаційного комітету з виборів ректора, професор Володимир Яровий. Кандидат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася зустріч із виборцями кандидата на посаду ректора Олександра Шевченка 09 листопада 2020

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики

Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, що впливають на здоров’я та самопочуття людини. Цілком обґрунтованим є той факт, що споживачі почали звертати все більше уваги на якісний склад свого раціону, в тому числі значна увага приділяється мікробілогічному забрудненню продуктів і способам його попередження. Саме ці питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики 26 травня 2022

Гранти на сплату року навчання від Scholarship для студентів НУХТ

Студентів університету запрошують взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Головний приз – гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ЗВО. Наразі відкрито 4 номінації: - 30 000 грн. - https://gym-training.com/ru/scholarship-ua (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@gym-training.com) - 17 000 грн. - https://ky...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гранти на сплату року навчання від Scholarship для студентів НУХТ 23 січня 2020