Н У Х Т

Актуальна тема на черговому засіданні Movie Club

20 травня 2020

Актуальна тема на черговому засіданні Movie Club

Сучасні інформаційні технології дають змогу підвищити та вдосконалити ефективність освітнього процесу. Під час реформування освіти у вищих навчальних закладах прогресивно розробляється концепція дистанційної освіти, що передбачає розроблення різноманітних технологій, у тому числі технології змішаного навчання.

Дистанційне навчання має низку переваг перед іншими формами навчання. Так, практично не виходячи з дому чи не покидаючи свого робочого місця, можна підтримувати регулярний контакт із викладачем за допомогою телекомунікаційних технологій, у тому числі відеозв’язку, та одержувати структурований навчальний матеріал, представлений в електронному вигляді.

Днями відбулася чергова зустріч зі студентами у кіноклубі на платформі Zoom, яку провели старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Богдана Кукса та Олена Сподинюк.

За участю студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (груп ТУ 1-12а, ТУ-2-10, ТУ-3-10) була вдало організована відео-конференція за результатами перегляду фільму «Contagion» (Зараза). Студенти переглянули фільм самостійно вдома і підготували письмову частину заздалегідь, а також обміркували та підготували для обговорення відповіді на поставлені викладачами запитання до фільму.

Під час зустрічі в Movie Club студенти були досить активними, але особливо варто відзначити Юлію Журбу (група ТУ-1-12а), Іванну Загіней, Катерину Шафростову, Вероніку Некряч (група ТУ-2-10). Відчувалася зацікавленість учасників клубу досить актуальною на сьогодні темою для обговорення. Викладачам вдалося мобілізувати увагу студентів до предмету дискусії, задаючи не лише питання по змісту фільму, а і щодо їхнього власного досвіду лікування застуди різного ступеня важкості, реалізуючи таким чином принцип комунікативності.

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати. Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом 13 червня 2025

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв». Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість 29 лютого 2024

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій

28 жовтня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція на тему «Гідроліз крохмалю: сутність процесу, продукти, використання в харчових технологіях», яку у рамках вивчення дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3» прочитав для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій 29 жовтня 2024

Вчена рада університету зібралася на планове засідання

20 квітня 2023 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформування про поточний стан справ в університеті та вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Очільник нашого навчального закладу відзначив успішне проведення 89-ї Міжнаро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету зібралася на планове засідання 20 квітня 2023