Н У Х Т

Завершилася зимова «Школа молодого лідера»

06 січня 2021

Завершилася зимова «Школа молодого лідера»

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся випускний зимової «Школи молодого лідера». Авторкою ідеї проєкту, натхненною стратегкою, лідеркою команди однодумців і засновницею школи є голова Первинної профспілкової організації студентів Катерина Осійчук.

Взяти участь у зимовій «Школі молодого лідера» прагнули багато студентів коледжу, але у зв’язку з необхідністю дотримуватися карантинних заходів кількість учасників була обмежена. Протягом п’яти днів тренінгів, майстер-класів і зустрічей студенти вивчали досвід лідерства, знайомились із цікавими особистостями міста Луцька та Волинської області, створювали свої проєкти та вчилися бути відповідальними не лише за себе, але й за свою команду.

У завершальний день «Школи молодого лідера» кожний учасник мав представити випускний проєкт, розповісти про враження від навчання у школі та про навички і вміння, набуті під час навчання. Студенти демонстрували роботи, в яких презентували свої нові сторони, хобі та навики. Усі учасники отримали сертифікати, що стануть згадкою про неймовірний досвід і натхненням на подальший розвиток.

Головна мета школи – допомогти молодим людям стати справжніми лідерами в навчанні, роботі та житті, ніколи не здаватися та вірити в себе, вдосконалювати свої вміння і досягати бажаних висот. Вірте у себе та станьте кращими версіями себе!

Опублікований: 06-01-2021
Читайте також:
Нагальні питання на плановому засіданні профкому

На плановому засіданні профкому 18 червня 2024 року голова Первинної профспілкової організації Національного університету харчових технологій Василь Пасічний запропонував для успішної підготовки та проведення звітно-виборчої кампанії в профспілковій організації університету, керуючись планом, схваленим на попередньому засіданні профкому, конкретизу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні питання на плановому засіданні профкому 25 червня 2024

Імплементацію найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні обговорювали наші викладачі

27-28 жовтня відбулася перша Міжнародна конференція «Відкрита наука та інновації в Україні 2022» (#OSICU2022), приурочена до міжнародного Тижня відкритого доступу. Захід було проведено під егідою Міністерства освіти та науки України, Державної науково-технічної бібліотеки України та УкрІНТЕІ із залученням національних, міжнародних організацій, асоц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Імплементацію найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні обговорювали наші викладачі 28 жовтня 2022

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти

13 березня 2025 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом із доценткою кафедри туристичного і готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою взяли участь у Круглому столі «Потреби молоді (ВПО) нині з метою налагодження життя та інтеграції в суспільство під час війни та у поствоєнний період»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти 14 березня 2025

Новий погляд на навчальні дисципліни

Навчальний процес в нашому університеті триває, хоча війна вносить свої корективи і до нього. Як відзначають наші четвертокурсники-біотехнологи в умовах воєнного стану вивчення навчальної дисципліни «Основи біобезпеки і біоетики» (викладачка – старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко) виявилося надзвичайно актуальним. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий погляд на навчальні дисципліни 21 квітня 2022