Н У Х Т

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ

19 квітня 2022

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ

Сьогодні, 19 квітня 2022 року, – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тестові (НМТ). Зазначимо, що зареєстровані для участі в ЗНО – потенційні учасники НМТ.

Уся актуальна інформація систематизована в окремому розділі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, який містить:

- головні дані про національний мультипредметний тест;
- нормативні документи;
- складники національного мультипредметного тесту;
- інструкцію до реєстрації;
- інформаційну сторінку;
- запитання-відповіді.

Там же кожний охочий може дізнатися про зміст і типи завдань кожного блоку НМТ, процес оцінювання, а також отримання результатів. Крім цього, портал УЦОЯО пропонує добірку корисних ресурсів, які допоможуть повторити теми та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Щодо вступної кампанії до магістратури, фахівці наразі визначають особливості проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) і магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Невдовзі Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році буде оприлюднений на сайті МОН та у меню «Вступнику» офіційного сайту нашого університету.

Нагадаємо, НМТ можна скласти як в Україні, так і за кордоном, фізична присутність обов'язкова.

Опублікований: 19-04-2022
Читайте також:
Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса провів відкрите лекційне заняття «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Зміни основних компонентів зернової сировини в процесі екструзії» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів четвертого курсу Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2018

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лекційне заняття «Характеристика різних видів тіста, їх технологічне призначення» старшого викладача Віри Зуйко з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів 4-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом 02 квітня 2018

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі

З 27 по 29 червня на Співочому полі відбувся яскравий мультижанровий камерний фестиваль «Співоче поле. Серце Азову», присвячений Дню Конституції України. Захід об’єднав митців, аматорські колективи та патріотично налаштовану молодь задля спільного вшанування культурної спадщини, стійкості та незламності українського народу. 28 червня, у день свята...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі 30 червня 2025

Зустріч здобувачів з фахівцями ТОВ «EAT EASY»: інновації, емоції й натхнення

Цікавою подією сьогоднішнього дня стала зустріч другокурсників і третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого з фахівцями підприємства EAT EASY, організована відділом працевлаштування НУХТ за підтримки кафедри біотехнології продуктів бродіння і винороб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів з фахівцями ТОВ «EAT EASY»: інновації, емоції й натхнення 30 квітня 2025