Н У Х Т

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ

19 квітня 2022

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ

Сьогодні, 19 квітня 2022 року, – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тестові (НМТ). Зазначимо, що зареєстровані для участі в ЗНО – потенційні учасники НМТ.

Уся актуальна інформація систематизована в окремому розділі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, який містить:

- головні дані про національний мультипредметний тест;
- нормативні документи;
- складники національного мультипредметного тесту;
- інструкцію до реєстрації;
- інформаційну сторінку;
- запитання-відповіді.

Там же кожний охочий може дізнатися про зміст і типи завдань кожного блоку НМТ, процес оцінювання, а також отримання результатів. Крім цього, портал УЦОЯО пропонує добірку корисних ресурсів, які допоможуть повторити теми та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Щодо вступної кампанії до магістратури, фахівці наразі визначають особливості проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) і магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Невдовзі Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році буде оприлюднений на сайті МОН та у меню «Вступнику» офіційного сайту нашого університету.

Нагадаємо, НМТ можна скласти як в Україні, так і за кордоном, фізична присутність обов'язкова.

Опублікований: 19-04-2022
Читайте також:
Університет готується до чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя…

27-28 березня 2018 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя… 05 лютого 2018

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури» аспірантки Любові Мазур. (Науковий керівник – професор кафедри Антонелла Дорохович). Головною ціл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації 21 листопада 2018

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

12 березня 2024 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів і магістрів. На жаль, не всі випускники спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» змогли бути присутні цього дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024

Голос покоління Z: відбувся вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Щирою любов’ю до української мови був пронизаний цьогорічний вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, який зібрав 13 листопада в актовій залі університету колектив інституту та його гостей – адміністрацію університету, викладачів, студентів, співробітників інших підрозділів НУХТ, випускників минулих років, бат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голос покоління Z: відбувся вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 13 листопада 2019