Н У Х Т

Менеджери поділилися досвідом реалізації дуальної форми здобуття освіти

16 травня 2025

Менеджери поділилися досвідом реалізації дуальної форми здобуття освіти

15 травня відбувся семінар «Співпраця освіти та бізнесу: принципи, підходи, інструменти та практичні приклади», який проводився ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» з метою популяризація кращих практик впровадження дуальної форми здобуття освіти. У рамках заходу було презентовано досвід співпраці ПрАТ «А/Т Тютюнова Компанія «ВАТ – Прилуки» із закладами вищої освіти, в тому числі з нашим університетом.

Одними із запрошених спікерів були гарантка освітньої програми «Менеджмент» Світлана Дунда та здобувачка 3 курсу освітньої програми «Менеджмент» Тамара Баталова, молодша фахівчиня відділу постачання, що навчається з елементами дуальної форми здобуття освіти на цьому підприємстві.

Світлана Дунда поділилася з присутніми досвідом співпраці з ПрАТ «А/Т Тютюнова Компанія «ВАТ – Прилуки», розповіла про основні завдання використання елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в НУХТ, особливості організації освітнього процесу з використанням елементів дуальної форми здобуття освіти в нашому університеті.

Тамара Баталова виклала власну думку щодо такої форми навчання, мотиви переходу на неї, а також презентувала проєкти, якими вона займається на підприємстві.

Спікерка і координаторка нашої здобувачки від ПрАТ «А/Т Тютюнова Компанія «ВАТ – Прилуки» Ольга Лисенко високо оцінила результати спільної роботи з координаторкою від НУХТ Світланою Дундою і відзначила високий рівень підготовки здобувачів освітньої програми «Менеджмент» в нашому університеті.

Враховуючи актуальність зазначеного питання, учасники семінару високо оцінили зустріч і поставили низку конкретних запитань щодо практичної реалізації навчання здобувачів освіти з використанням елементів дуальної форми здобуття освіти.

Опублікований: 16-05-2025
Читайте також:
Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

17 листопада в рамках проведення Дня відкритих дверей університету викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Алла Башта та асистенти Світлана Камінська і Артем Ущаповський провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!». Оскільки спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 листопада 2018

Заочники-бакалаври освітньо-професійної програми «Туризм» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

17 лютого 2022 року на факультеті  готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачів заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Туризм». У зв’язку з карантинними обмеженнями захисти відбувалися дистанційно, в режимі від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники-бакалаври освітньо-професійної програми «Туризм» розпочали захисти кваліфікаційних робіт 18 лютого 2022

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування

Усім, хто і в режимі воєнного стану продовжує вдосконалювати навички і саморозвиватися стануть у нагоді ці платформи: Сoursera – на цій онлайн-платформі розміщені понад дві тисячі курсів за більше ніж 180 спеціалізаціями на 4 освітніх рівнях, тут можна навчатися та отримувати кредити 149 провідних університетів світу – партнерів Coursera. У разі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування 01 квітня 2022

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 вересня студенти груп ХЧ 3-13ск і ХЧ -3-14ск разом із викладачами, доцентом Надією Кравчук, асистентами Ганною Березовою та Володимиром Польовиком відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH - головну професійну подію сектора HoReCa в Україні. Студенти та викладачі, відвідавши експофорум, надихнулися новими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 вересня 2019