Н У Х Т

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

21 листопада 2022

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія.

Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інноваційні технології м'ясних та м'ясомістких продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса». Скориставшись можливістю, до зустрічі доєдналися бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології» та викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів і кафедри туристичного та готельного бізнесу.

На засадах міжуніверситетської співпраці, з метою забезпечення академічної мобільності, до заходу долучились здобувачі освітньої програми «Крафтові технології» Державного торговельно-економічного університету з професоркою Тетяною Юдіною.

Зі вступним словом до учасників зустрічі звернулася гарантка освітньо-науково програми, доцентка Оксана Топчій, зазначивши, що проведення подібних заходів на кафедрі є традиційним і актуальним, адже отримані знання та досвід сприяють формуванню професійних компетентностей фахівців відповідно до сучасних вимог.

Тарас Парандій розповів студентам про історію створення власного бізнесу та динаміку його розвитку, про особливості виробництва крафтових м'ясопродуктів та їх просування в сфері HоRеCа і в туризмі, зупинився на проблемах і перспективах українських крафтовиків.

Цікавим і позитивним моментом зустрічі була можливість дискусійного обговорення проблематики, студенти не лише активно задавали запитання й отримували вичерпні відповіді, але й ділилися власним досвідом в обраній галузі. Гостьова лекція відбулася в творчій і дружній атмосфері, що дозволило студентам набути нових навиків та відчути перспективність обраного фаху.

У рамках зустрічі завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор Василь Пасічний обговорив із представниками компанії «Димне м'ясо від Тараса» умови подальшої співпраці та можливість реалізації нових наукових напрямів.

Здобувачі вищої освіти та колективи кафедр щиро вдячні Тарасу Парандію за креативну, щиру професійну зустріч.

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024!

Підготовче відділення університету оголошує набір на підготовчі курси до НМТ за програмами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, математики, історії України, хімії, біології. Слухачі отримують додаткові бали за успішне закінчення підготовчих курсів при вступі до університету на бюджет. Початок занять – жовтень 2023 р. Детальніше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024! 12 вересня 2023

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 листопада 2022

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

Із року в рік Вінницький коледж нашого університету підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік, як велике і радісне свято, свято усієї коледжанської родини, яка поповнюється новими студентами. У святково-урочистому заході, присвяченому 27-ій річниці Незалежності України та Дню знань взяв участь 331 студент нового покоління, їх батьки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом 04 вересня 2018

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

Нещодавно лекторій «Освітня асамблея» привідкрив двері у світ SM-дизайну: відбулася лекція, спікером якої була Олена Годіна – Social Media Designer в Grammarly, фіналістка міжнародних конкурсів плакатної графіки, автор ілюстрацій кишенькових карт метро. Довгоочікувана лекція зібрала багато слухачів, серед яких були студентки 3-го курсу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки 30 травня 2019