Н У Х Т

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

09 april 2021

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші.

Генеральними спонсорами NUFT Career Chance 2021 виступили: компанія «Інтерстарч», аграрний холдинг «Укрпромінвест-Агро» та ТОВ «Домінос Піца Юкрейн».

Протягом п’яти насичених днів здобувачі та випускники мали можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, відвідати мотивуючі вебінари від успішних підприємців, ознайомилися з можливостями розвитку кар’єри та отримали професійну консультацію по визначенню кар’єрної траєкторії.

Онлайн-формат дозволив подолати бар'єри між містами, до прямих включень одночасно приєднувалися топ-менеджери з різних виробничих ділянок підприємств ТОВ «"Нестле Україна», PepsiCo,  Укрпромінвест Агро,  ДП «Лакталіс-Україна».  Спікери компаній розповідали учасникам про те, як працює бізнес, про науково-дослідницьку роботу у лабораторіях і створення інноваційних продуктів.

Учасники кар’єрного заходу активно приєднувалися до лекцій із професійного розвитку, на яких йшлося про soft skills – креативність, лідерство, комунікабельність, емоційний інтелект, як важливі ресурси для успішної кар’єри. Рекрутери ділилися порадами та розкривали свої таємні знання, знайомили з інструментами пошуку роботи.

Окрім розіграшів фірмової продукції, які спікери проводили безпосередньо під час виступів, відділом працевлаштування випускників були організовані два конкурси для всіх учасників  NUFT Career Chance 2021: традиційний конкурс кращого студентського резюме та конкурс відгуків YourExpertResponse. На переможців чекають подарунки від спонсорів заходу – компаній PepsiCo та Марс Україна.

Сподіваємося, що всі учасники NUFT Career Chance 2021 змогли «прокачати» свої професійні знання та навички, натомість компанії познайомилися з молодими фахівцями, які прагнуть до саморозвитку та планують будувати кар’єру на підприємствах.

Для здобувачів, які з різних причин не мали змоги відвідати онлайн-ярмарок, здійснювався запис відеоконференцій. Відео можна переглянути за посиланнями:

17-19 березня https://youtube.com/playlist?list=PLSq-JGGlSfD3NvTj7SKHy-ltaLCoL5NbX

7-8 квітня https://youtube.com/playlist?list=PLSq-JGGlSfD0dIrfa7JJ0JMIVnBB_nQYg

Published on: 09-04-2021
Read also:
Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

READ YOURSELF

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 june 2025

Семінари для викладачів і аспірантів від експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES

Згідно з програмою візиту до нашого університету експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES (Senior Experten Service, Germany), доктор Хельмут Блумбах провів низку семінарів. Координатором проведення семінарів стала аспірантка, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Грицевіч. Для участі в семі...

READ YOURSELF

Семінари для викладачів і аспірантів від експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES 23 october 2021

Рекламісти готуються до захисту дипломів

На кафедрі маркетингу відбулася звітна конференція з переддипломної практики здобувачів спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Вони представили на розгляд комісії свої проєкти рекламних кампаній, над якими працювали під час практики. Матеріали, підготовані за цей час, стануть основою масштабного бакала...

READ YOURSELF

Рекламісти готуються до захисту дипломів 26 may 2021

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

READ YOURSELF

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 june 2025