Н У Х Т

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України»

23 січня 2017

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України»

29-31 березня 2017 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України».

Тематика зібрання включає питання: «Підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2016 рік та завдання на поточний рік», «Проблеми забезпечення  конкурентоспроможності підприємств цукрової промисловості», «Використання нових розробок та обладнання вітчизняного виробництва у цукровій галузі, як один з ключових пунктів для підвищення конкурентоспроможності українського цукру», «Оперативний контроль якості на цукрових підприємствах», «Сучасні підходи в проектуванні систем автоматизації для цукрової промисловості», «Енергозбереження на цукрових заводах України. Плани та результати».

Робочі мови конференції – англійська, українська і російська.

У межах роботи конференції в холі ІІ поверху планується проведення виставки сучасних технологій, матеріалів та обладнання для цукрової промисловості. Підприємствам та організаціям, що бажають взяти участь у виставкових заходах, не пізніше 27 березня 2017 р. необхідно звернутись за тел. (044) 287-97-77.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених.

 

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Визначено строки подання заяв про акредитацію та відомостей про самооцінювання у новому навчальному році

На своєму засіданні 22 серпня Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти затвердило графік прийняття заяв про акредитацію та відомостей про самооцінювання освітніх програм від закладів вищої освіти у 2023/24 навчальному році. У новому навчальному році акредитуватимуться сім освітніх програм нашого університету. Наразі до акредитаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено строки подання заяв про акредитацію та відомостей про самооцінювання у новому навчальному році 28 серпня 2023

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці

Доцентки кафедри екологічної безпеки та охорони праці Аліна Сірик та Ольга Євтушенко взяли участь у вебінарі «Вчимося навчати задля безпеки праці. Інноваційні інструменти для викладача», організованому редакцією науково-виробничого журналу «Охорона праці». Спікером виступив консультант з управління Євген Годнєв, що має досвід проведення навчань дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці 25 листопада 2022

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами

1 липня 2025 року на запрошення докторки Словацького сільськогосподарського університету в Нітрі Єви Іванісової доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко в рамках міжнародного співробітництва прочитала онлайн-лекцію «Peculiarities of the use of pumpkin by-products in bread techno...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами 02 липня 2025

Викладачі відвідують професійні заходи

30 вересня-1 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбувся фестиваль «Be Wine Show». «Be Wine Show» – масштабна подія винного світу від HOTELIERO, що об’єднує локальних і міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури. На заході були представлені українські та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі відвідують професійні заходи 02 жовтня 2023