Н У Х Т

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України»

23 січня 2017

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України»

29-31 березня 2017 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України».

Тематика зібрання включає питання: «Підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2016 рік та завдання на поточний рік», «Проблеми забезпечення  конкурентоспроможності підприємств цукрової промисловості», «Використання нових розробок та обладнання вітчизняного виробництва у цукровій галузі, як один з ключових пунктів для підвищення конкурентоспроможності українського цукру», «Оперативний контроль якості на цукрових підприємствах», «Сучасні підходи в проектуванні систем автоматизації для цукрової промисловості», «Енергозбереження на цукрових заводах України. Плани та результати».

Робочі мови конференції – англійська, українська і російська.

У межах роботи конференції в холі ІІ поверху планується проведення виставки сучасних технологій, матеріалів та обладнання для цукрової промисловості. Підприємствам та організаціям, що бажають взяти участь у виставкових заходах, не пізніше 27 березня 2017 р. необхідно звернутись за тел. (044) 287-97-77.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених.

 

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

30 березня на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася ще одна гостьова лекція для бакалаврів, магістрів і аспірантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». До лекторію також долучилися викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів, що сприяло підвищенню їхньої фахової кваліфікації. Тема лекції – «Роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 31 березня 2021

Професійний розвиток викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Підготовка фахівців для галузей харчової промисловості у її нинішньому принципово новому спрямуванні на оздоровлення кожного громадянина ставить нові, невідомі раніше виклики перед усіма викладачами нашого університету, зокрема кафедри іноземних мов професійного спрямування. Щоб дати здобувачам необхідні знання для майбутньої самостійної діяльност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 13 березня 2024

Стартував конкурс українсько-чеських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 рр.

Почався конкурс спільних українсько-чеських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки. Його оголосили 25 березня 2020 року Міністерство освіти і науки України та Міністерство освіти, молоді та спорту Чеської Республіки. Конкурс відкритий для будь-яких науково-дослідних груп закладів вищої освіти і наукових установ України та науково-дослідних гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс українсько-чеських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 рр. 27 березня 2020

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України»

Другий рік поспіль відбувається велика дегустація вин українських виробників для формування видання «Винний гід України» з метою ознайомлення споживачів і популяризації вітчизняних вин крафтових виноробів та промислових підприємств. Ця подія відбувається під патронатом мережі готелів «Reikartz Hotels&Resorts» за участю Асоціації сомельє України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України» 08 вересня 2020