Н У Х Т

Академічна мобільність: співпраця триває

30 вересня 2024

Академічна мобільність: співпраця триває

Усе більшої актуальності набуває академічна мобільність як одна із форм підготовки здобувачів вищої освіти. Про новації та нестандартні рішення реалізації академічної мобільності говорили гарантка освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій, доценти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Ольга Чернюшок і біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд із завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професоркою Марією Паскою.

Завдяки співпраці між нашими університетами здобувачі освіти мають можливість долучатися до академічних програм обмінів, які розширять у майбутньому їх професійний світогляд і допоможуть стати адаптованими фахівцями галузі.

Опублікований: 30-09-2024
Читайте також:
Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм

У рамках підготовки до громадського обговорення редакцій освітньо-професійних програм 2022 року, 17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Промислова біотехнологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 16...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм 21 лютого 2022

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі

26 серпня 2020 р. у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук» завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін взяли участь у онлайн-лекції «Social media and their rol...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі 28 серпня 2020

Форум кондитерів 2024

Технології кондитерських виробів, властивості та якість сировини для них, інновації у пакуванні харчових продуктів та низка інших питань обговорювалися на конференції «Кондитерський бізнес-2024». На форумі були представлені провідні компанії-виробники кондитерських та хлібобулочних виробів, Спілка «Борошномели України», науковці провідних універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Форум кондитерів 2024 06 вересня 2024

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса

30 жовтня 2023 року в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбулася презентація книжки латвійського письменника, громадського діяча та волонтера Юріса Улманіса. Вона присвячена п’ятьом загиблим українським воїнам, які були друзями автора. 26 епізодів розповідають про особисті переживання та побачене автором за перший рік повномасштабної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса 03 листопада 2023