Н У Х Т

Академічна мобільність: співпраця триває

30 вересня 2024

Академічна мобільність: співпраця триває

Усе більшої актуальності набуває академічна мобільність як одна із форм підготовки здобувачів вищої освіти. Про новації та нестандартні рішення реалізації академічної мобільності говорили гарантка освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій, доценти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Ольга Чернюшок і біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд із завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професоркою Марією Паскою.

Завдяки співпраці між нашими університетами здобувачі освіти мають можливість долучатися до академічних програм обмінів, які розширять у майбутньому їх професійний світогляд і допоможуть стати адаптованими фахівцями галузі.

Опублікований: 30-09-2024
Читайте також:
Трагічні голоси минулого

23-24 листопада 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів, присвячених вшануванню жертв Голодомору 1932-1933 років і жертв політичних репресій. Відкривав заходи мітинг-реквієм у пам’ять страшних подій 1932-1933 років. Викладач суспільних дисциплін Валентин Решетняк прочитав фрагмент поеми Миколи Руденка «Хре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трагічні голоси минулого 26 листопада 2018

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування». Екзаменаційна комісія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр» 16 лютого 2022

Гостьова лекція від провідного аудитора систем харчової безпечності

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відповідно до графіка проведення гостьових лекцій від вітчизняних фахівців відбулася лекція на тему «Санітарно-гігієнічні вимоги до молокопереробних підприємств в рамках систем менеджменту якості та безпечності». Лектором виступив випускник спеціальності «Харчові технології» 2021 року, а нині – пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від провідного аудитора систем харчової безпечності 29 травня 2025

Старовинну пам’ятку мегалітичної культури відвідали наші викладачі

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування разом зі своїми родинами та співробітники інших підрозділів НУХТ мали змогу відвідати одне з визначних місць нашої країни – Камінне село, завдячуючи профоргу кафедри Ларисі Карташовій. Камінне село – місце-загадка. Містичне, таємниче, сховане в лісах житомирського Полісся. Український Стоунхе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старовинну пам’ятку мегалітичної культури відвідали наші викладачі 29 жовтня 2018