Усе більшої актуальності набуває академічна мобільність як одна із форм підготовки здобувачів вищої освіти. Про новації та нестандартні рішення реалізації академічної мобільності говорили гарантка освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій, доценти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Ольга Чернюшок і біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд із завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професоркою Марією Паскою.
Завдяки співпраці між нашими університетами здобувачі освіти мають можливість долучатися до академічних програм обмінів, які розширять у майбутньому їх професійний світогляд і допоможуть стати адаптованими фахівцями галузі.