23 та 24 лютого 2017 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів, що завершили навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».
Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Леонід Левандовський. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, доценти цієї ж кафедри Наталія Стеценко та Ірина Гойко і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ДЕК).
Тематика магістерських робіт була досить різноманітною та присвячена вирішенню актуальних проблем, що стоять перед промисловістю: поліпшення збалансованості хімічного складу готових виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини, подовження тривалості збереження виробами свіжості, розроблення нових видів дієтичних добавок. Представлені висновки були підтверджені оптимізаційними розрахунками та дослідницькими результатами.
Всім студентам комісія одноголосно присвоїла ОКР «Магістр» зі спеціалізації «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».