Н У Х Т

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

23 серпня 2019

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

Усі українські заклади вищої освіти отримають мінімальний пакет нормативних актів, рекомендацій і роз’яснень стосовно всіх процедур акредитації освітніх програм. Про це повідомили в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти.

Також у агентстві зазначили, що Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюватиметься підготовка здобувачів вищої освіти, затверджене Наказом МОН № 977 від 11.07.2019, буде офіційно опубліковане 27 серпня.

Акредитація освітніх програм першого, другого і третього рівня вищої освіти здійснюватиметься виключно Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Разом із тим, агентство не прийматиме заяви про акредитацію напрямів підготовки і спеціальностей (за шифрами, що діяли до 2015 р.), а також освітніх програм, за якими здійснюється підготовка за ОКР «молодший спеціаліст».

У 2019/20 навчальному році повідомлення про намір акредитувати освітню програму будуть прийматися з 2 до 27 вересня.

На базі отриманих від закладів вищої освіти повідомлень про намір акредитувати освітні програми Національне агентство до 1 жовтня 2019 року складе графік прийняття заяв про акредитацію і відкриє доступ до електронних кабінетів, через який заклади подаватимуть відповідні матеріали для акредитації.

Опублікований: 23-08-2019
Читайте також:
Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 квітня 2023

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

14 лютого 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся  атестаційний екзамен для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Очолювала екзаменаційну комісію завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 17 лютого 2023

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберіга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначаючись із вибором 17 січня 2018