Н У Х Т

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

23 серпня 2019

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

Усі українські заклади вищої освіти отримають мінімальний пакет нормативних актів, рекомендацій і роз’яснень стосовно всіх процедур акредитації освітніх програм. Про це повідомили в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти.

Також у агентстві зазначили, що Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюватиметься підготовка здобувачів вищої освіти, затверджене Наказом МОН № 977 від 11.07.2019, буде офіційно опубліковане 27 серпня.

Акредитація освітніх програм першого, другого і третього рівня вищої освіти здійснюватиметься виключно Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Разом із тим, агентство не прийматиме заяви про акредитацію напрямів підготовки і спеціальностей (за шифрами, що діяли до 2015 р.), а також освітніх програм, за якими здійснюється підготовка за ОКР «молодший спеціаліст».

У 2019/20 навчальному році повідомлення про намір акредитувати освітню програму будуть прийматися з 2 до 27 вересня.

На базі отриманих від закладів вищої освіти повідомлень про намір акредитувати освітні програми Національне агентство до 1 жовтня 2019 року складе графік прийняття заяв про акредитацію і відкриє доступ до електронних кабінетів, через який заклади подаватимуть відповідні матеріали для акредитації.

Опублікований: 23-08-2019
Читайте також:
Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція доцента Світлани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв». На занятті були присутні студенти спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та викладачі кафедри. Лекція є вступною до модуля «Технологія цукрового виробництва» і саме з н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 15 листопада 2018

Кольорова мікробіологія по той бік екрану

Уже кілька років поспіль лабораторні роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», присвячені вивченню фізіології мікроорганізмів, зокрема катаболізму вуглеводів, є об’єктом уваги не тільки третьокурсників, а й гостей кафедри біотехнології і мікробіології – майбутніх вступників нашого університету. На жаль, у зв’язку з епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорова мікробіологія по той бік екрану 04 листопада 2020

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках відзначення «Міжнародного дня екологічних знань» студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету під керівництвом викладача екології Вікторії Волощук провели флешмоб «Чисте місто». Студенти, озброївшись рукавичками та пакетами для сміття прибирали вулицю. Сучасні процеси, пов'язані зі збільшенням ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «Чисте місто» в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 25 квітня 2019

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв мають нове цікаве завдання – проведення занять для англомовних груп здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Тут постають несподівані питання: як донести інформацію про машини і апарати до студентів, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 15 вересня 2020