Н У Х Т

Забезпечення населення України якісною питною водою – актуальне завдання сучасності

06 грудня 2019

Забезпечення населення України якісною питною водою – актуальне завдання сучасності

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася зустріч представників ПАТ «АК «Київводоканал» зі студентами освітньої програми «Технології питної води та водопідготовка харчових виробництв». Серед гостей – директор департаменту управління персоналом Дмитро Тьокін, керівник програми із впровадження дуального навчання Павло Возденецький, головний енергетик Олександр Побережний.

Професійна компетентність фахівця передбачає розв’язання різного роду проблем, задач на основі знань і наявного досвіду, зазначив Дмитро Тьокін під час спілкування зі студентами та представниками кафедри, тому надзвичайно важливою є співпраця освіти та виробництва. Гості із зацікавленням оглянули науково-навчальну лабораторію кафедри, оснащену сучасними модульними експериментальними установками для сорбційного, іонообмінного та мембранного очищення води.

Щодо проблемам підготовки фахівців відбувся змістовний діалог виробничників із викладачами кафедри: завідувачкою кафедри, професором Наталією Гусятинською, доцентами Іриною Крапивницькою, Наталією Романченко, Наталією Черновою, Валентиною Остапенко. Керівництво «Київводоканалу» виявило готовність щодо співпраці та майбутнього працевлаштування випускників кафедри.

Фахівці за освітньою програмою «Технології питної води та водопідготовка харчових виробництв» завжди будуть затребуваними на підприємствах водоканалів, у наукових установах та освітніх закладах, державних установах екологічного спрямування, на харчових підприємствах.

Опублікований: 06-12-2019
Читайте також:
Біотехнологічні студії НУХТ: наука у дії!

Ви коли-небудь виділяли ДНК з бактерій власними руками? Визначали вітаміни у лікарських засобах? Перевіряли мікробіологічну чистоту повітря, води та ґрунту? Учасники Біотехнологічних студій НУХТ не просто спостерігали за наукою – вони досліджували, експериментували та відкривали для себе справжню магію біотехнологій! На кафедрі харчової хімії під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: наука у дії! 28 березня 2025

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу презентувала перспективи для туристичного бізнесу України міжнародній спільноті

2-5 травня 2018 року завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, доктор економічних наук, доцент Дарія Басюк  взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку туризму», яка відбулась   у Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та Сучавському університеті ім. Штефана чел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу презентувала перспективи для туристичного бізнесу України міжнародній спільноті 08 травня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021