Н У Х Т

За три тижні до захисту магістерських робіт

29 січня 2020

За три тижні до захисту магістерських робіт

Спекотним виявився для магістрантів 2-го курсу перший місяць 2020 року. Не встигли вони оговтатися від першої атестації виконання магістерської роботи, як прийшов час знову звітувати про наступні етапи роботи над дипломом.

Один за одним промайнули на кафедрі біотехнології і мікробіології друга атестація та попередній захист магістерських робіт. Плідно працювали викладачі кафедри – професор Віктор Стабніков, доценти Оксана Скроцька, Вікторія Красінько, Світлана Тетеріна, Юрій Карлаш, Олександр Воронцов, Юрій Пенчук, Наталія Грегірчак, Ольга Слободян та асистенти Віктор Удимович, Тетяна Сулейко, оцінюючи готовність магістрантів до захисту.

Окрім доопрацювання попередньо представлених розділів кваліфікаційної роботи, магістранти мали підготувати розділи «Обґрунтування вибору технологічної схеми одержання лікарського засобу», «Матеріальний баланс на серію», «Специфікація обладнання», «Опис технологічної схеми» та графічну частину. А на попередній захист – і демонстраційний матеріал, який відображає основні моменти, висвітлені в магістерській роботі, та доповідь до нього.

Слід відзначити, що не всі магістранти змогли порадувати комісію та керівників активною роботою упродовж останніх кількох місяців. Тому результат є очевидним – двоє студентів направлені на додатковий попередній захист, який відбудеться 30 січня, після чого комісія буде вирішувати питання про можливість їх допущення до основного захисту, а двоє студентів не виявили бажання бути присутніми на обох атестаціях і попередньому захисті, чим підтвердили особисте рішення про неуспішне завершення навчання.

Залишилося всього три тижні до захистів магістерських робіт! І цей час має бути присвячений удосконаленню доповіді, оформленню документів, необхідних для супроводу магістранта під час захисту, та перевірки дипломів системою Unichek для визначення рівня унікальності роботи кожного студента. Тож, праця – триває! І результат не змусить себе чекати – 17 лютого розпочинаються захисти кваліфікаційних дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Бажаємо успіху здобувачам!

Опублікований: 29-01-2020
Читайте також:
На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води

Як почати навчальний рік на позитиві? Цікаво, пізнавально та практично? Легко! Увірватися з першого курсу на виробничі процеси з дисципліною «Вступ до харчових технологій: практичні, теоретичні аспекти»! Під час лабораторних занять студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій груп ТІ-1-1–ТІ-1-6 та ХЕ-1-7, ХЕ-1-8 разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води 01 жовтня 2019

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Про нові можливості співпраці з університетами Франції, які відкрилися внаслідок початку нового етапу Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. дізналася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак. На зустрічі, організованій на найвищому рівні державною агенцією Campus France за участі послів Франції в країнах Східного Партнерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2021

Професійна співпраця кафедри експертизи харчових продуктів

В.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека та професорка Оксана Шульга ініціювали підписання меморандуму про співпрацю між нашим університетом і ГО «Асоціація пест контроль менеджменту» (представник ГО – Олександр Консорс). Основними напрямами діяльності ГО є сприяння об’єднанню активних громадян, не байдужих до якості і б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна співпраця кафедри експертизи харчових продуктів 30 квітня 2025

Формування стійких бізнес-моделей опановують здобувачі освіти та викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко та здобувачка 1 курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» Юлія Зайцева долучилася до семінару «Масштабування українського бізнесу в умовах війни та післявоєнної відбудови», що відбувся 21 травня за участі провідних експертів із глобального підприємн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування стійких бізнес-моделей опановують здобувачі освіти та викладачі 26 травня 2025