Н У Х Т

За три тижні до захисту магістерських робіт

29 січня 2020

За три тижні до захисту магістерських робіт

Спекотним виявився для магістрантів 2-го курсу перший місяць 2020 року. Не встигли вони оговтатися від першої атестації виконання магістерської роботи, як прийшов час знову звітувати про наступні етапи роботи над дипломом.

Один за одним промайнули на кафедрі біотехнології і мікробіології друга атестація та попередній захист магістерських робіт. Плідно працювали викладачі кафедри – професор Віктор Стабніков, доценти Оксана Скроцька, Вікторія Красінько, Світлана Тетеріна, Юрій Карлаш, Олександр Воронцов, Юрій Пенчук, Наталія Грегірчак, Ольга Слободян та асистенти Віктор Удимович, Тетяна Сулейко, оцінюючи готовність магістрантів до захисту.

Окрім доопрацювання попередньо представлених розділів кваліфікаційної роботи, магістранти мали підготувати розділи «Обґрунтування вибору технологічної схеми одержання лікарського засобу», «Матеріальний баланс на серію», «Специфікація обладнання», «Опис технологічної схеми» та графічну частину. А на попередній захист – і демонстраційний матеріал, який відображає основні моменти, висвітлені в магістерській роботі, та доповідь до нього.

Слід відзначити, що не всі магістранти змогли порадувати комісію та керівників активною роботою упродовж останніх кількох місяців. Тому результат є очевидним – двоє студентів направлені на додатковий попередній захист, який відбудеться 30 січня, після чого комісія буде вирішувати питання про можливість їх допущення до основного захисту, а двоє студентів не виявили бажання бути присутніми на обох атестаціях і попередньому захисті, чим підтвердили особисте рішення про неуспішне завершення навчання.

Залишилося всього три тижні до захистів магістерських робіт! І цей час має бути присвячений удосконаленню доповіді, оформленню документів, необхідних для супроводу магістранта під час захисту, та перевірки дипломів системою Unichek для визначення рівня унікальності роботи кожного студента. Тож, праця – триває! І результат не змусить себе чекати – 17 лютого розпочинаються захисти кваліфікаційних дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Бажаємо успіху здобувачам!

Опублікований: 29-01-2020
Читайте також:
Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини!

30 липня відбулася знакова подія – 12 здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів успішно перетнули кордон із Європейським Союзом і прибули на м’ясопереробні підприємства компанії ТОВ «Алльфайн Файнкост» для проходження довготривалого високооплачуваного стажування на виробничих потужностях компанії. ТОВ «Альфайн Файнкост» є лідером сер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини! 12 серпня 2021

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі

Європейська ліга професійного розвитку спільно з Краківським економічним університетом та Малопольською школою державного управління (м. Краків) запрошують освітян на міжнародне науково-педагогічне стажування для викладачів вищих закладів освіти I–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за темою «Нові та інноваційні ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі 09 липня 2018

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти 23 грудня 2022

Досвідом і враженнями від виробничої практики поділилися здобувачі освіти

Колективи підрозділів навчально-наукового комплексу нашого університету завжди приділяють велику увагу професійній підготовці студентів, невід’ємною частиною якої є конференція, де вони підсумовують проходження практики. Днями майбутні менеджери, студенти групи ОРГ19 Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ після завершення виробничої прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом і враженнями від виробничої практики поділилися здобувачі освіти 10 січня 2023