Н У Х Т

Відбулася X Міжнародна науково-технічна internet-конференція

06 грудня 2023

Відбулася X Міжнародна науково-технічна internet-конференція

На базі факультету автоматизації і комп’ютерних систем за участю колег із Національного університету біоресурсів і природокористування України, Warsaw University of Life Sciences, Przemyslowy Instytut Automatyki i Pomiarow було проведено ювілейну, X Міжнародну науково-технічну internet-конференцію «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами».

На початку зустрічі з вітальним словом до учасників заходу звернулися декан факультету Андрій Форсюк, а також завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх. Вони щиро привітали науковців й побажали цікавого, плідного спілкування.

Цього року до участі було подано 135 заявок із 16 організацій. На пленарному засіданні та на засіданнях секцій вчені з різних куточків України обмінювалися досвідом і науковими здобутками з різних сфер. Зокрема, говорили про автоматизацію процесів керування технологічними процесами та комплексами, інтелектуальні системи керування та аналізу даних, інтегроване автоматизоване керування організаційно-технічними системами, інформаційні системи керування у виробництві та освіті.

Дуже тішить, що, незважаючи на нинішні обставини повномасштабної війни, наша наука продовжує рухатися уперед і розвиватись. В Україні відбуваються конференції та інші наукові заходи, в яких беруть участь як досвідчені фахівці, так і здобувачі світи.

Оргкомітет вдячний всім за учасникам і запрошує до зустрічі у наступному році на ХІ Міжнародній науково-технічній internet-конференції «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами».

Опублікований: 06-12-2023
Читайте також:
Бізнес-батл як практика управлінського мислення

У рамках виробничої практики викладачки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олеся Стахів і Марина Малініна організували для студентів груп М-11 (спеціальність «Маркетинг») і ПАП-4 (спеціальність «Продавець, агент з постачання») інтерактивний бізнес-батл – сучасний формат тренінгу, який імітує реальні управлінськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-батл як практика управлінського мислення 08 липня 2025

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки успішно готує наукові кадри і для інших країн

Наукові школи нашого університету мають поважну історію, славні традиції і високий авторитет не тільки в нашій країні, але й за кордоном. Одним із свідчень цього є другий поспіль успішний захист дисертації на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки аспірантом з Польщі. 7 лютого 2024 року відбувся захист дисертації «Науково-технічні засади в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки успішно готує наукові кадри і для інших країн 08 лютого 2024

Про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здобувачам Волинського фахового коледжу НУХТ

17 листопада 2021 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта в онлайн-режимі провела ознайомлювальну зустріч зі здобувачами 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ. Учасники зустрічі отримали інформацію щодо освітньо-професійних програм Навчально-наукового інституту харчових технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здобувачам Волинського фахового коледжу НУХТ 19 листопада 2021

Здорове збалансоване харчування – профілактика захворювань

Продовжується плідна співпраця науковців нашого університету з провідними фахівцями-дієтологами. Бакалаври старших курсів освітньої програми «Технології харчування» та магістранти першого і другого курсів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове збалансоване харчування – профілактика захворювань 20 березня 2024