Н У Х Т

За лаштунки крафтового виробництва зазирнули слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

17 березня 2025

За лаштунки крафтового виробництва зазирнули слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

14 березня у межах сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль.

Слухачі програми разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і модераторкою програми Тетяною Сильчук мали унікальну можливість заглянути за лаштунки виробництва крафтового підприємства «М'ясоріг».

Вони дізналися про всі етапи виробництва м'ясної продукції – від підбору сировини до готового продукту. Фахівці підприємства поділилися секретами майстерності, розповіли про стандарти якості та особливості технологічних процесів.

Кульмінацією візиту стала дегустація, під час якої кожний зміг оцінити смак і якість продукції компанії «М'ясоріг».

Колектив кафедри щиро вдячний своєму випускнику Антону Іллючку за співпрацю і організацію цього заходу. Це був цінний досвід, що допоможе слухачам сертифікатної програми у їхній майбутній професійній діяльності!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Синтез теоретичних знань і практичних навичок

Другий день захистів бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки остаточно засвідчив: «Прикладна механіка» – це не лише спеціальність, це стиль мислення, інструмент змін і рушій інженерного поступу! 12 червня 2025 року на кафедрі тривав захист кваліфікаційних робіт четвертокурсників освітньо-професійної програми «Прикладна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синтез теоретичних знань і практичних навичок 16 червня 2025

Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами

1 липня 2025 року на запрошення докторки Словацького сільськогосподарського університету в Нітрі Єви Іванісової доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко в рамках міжнародного співробітництва прочитала онлайн-лекцію «Peculiarities of the use of pumpkin by-products in bread techno...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами 02 липня 2025

Підвищили кваліфікацію викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Завідувачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Ольга Никитенко долучилися до серії вебінарів у рамках курсу підвищення кваліфікації для викладачів іноземних мов, лінгвістів, аспірантів і дослідників мовного спрямування, Онлайн-навчальний курс «GetSet for Successful Career»  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищили кваліфікацію викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 липня 2022