Н У Х Т

За крок до впровадження роботів у навчальні курси

24 липня 2020

За крок до впровадження роботів у навчальні курси

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулася зустріч із представниками компанії «ABB», у ході якої досягли домовленостей щодо співробітництва у напрямку освіти та просвіти з роботехніки.

Уже на початку навчального року у навчальний процес на кафедрі буде впроваджений сучасний промисловий робот і кобот виробництва компанії. Тож у викладачів кафедри попереду багато роботи, а на здобувачів вищої освіти чекають нові цікаві лабораторні роботи, а також оновлений курс з роботехніки. Даний напрям є дуже перспективним і є частиною концепції Розумного виробництва та Індустрії 4.0.

Компанія «АВВ» є світовим лідером в області промислових технологій. У штаті компанії понад 135 тисяч співробітників у ста країнах світу. Головний офіс знаходиться в Цюриху (Швейцарія). Важливою складовою комерційного успіху «АВВ» є постійна сфокусованість на науково-дослідній роботі. Зараз компанія має сім дослідницьких центрів по всьому світу, інвестиції в діяльність яких не припиняються навіть у періоди складних ситуацій на ринку. Результатом такого підходу став цілий перелік важливих інновацій. Зараз компанія займає стійкі позиції найбільшого в світі постачальника систем для передавання й розподілу електроенергії, промислових моторів та електроприводів, а також систем розподіленої автоматизації промислових виробництв.

Опублікований: 24-07-2020
Читайте також:
Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії!

23 червня ще одна аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології йогурту питного з крохмалепрдуктами» Ольга Іващенко виконала під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова школа кафедри технології молока і молочних продуктів поповнилася ще однією докторкою філософії! 25 червня 2025

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності  «Готельно-ресторанна справ»

22 лютого в рамках дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся  довгоочікуваний online-лекторій «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, їх ознаки та особливості. Які фактори впливають на ціну пляшки вина сьогодні» від запрошеного експерта галузі – сомельє, члена Асоціац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справ» 24 лютого 2021

PLANTA+. Наука, практика та освіта

Нещодавно відбулася перша науково-практична конференція «PLANTA+. Наука, практика та освіта», організована спільними зусиллями Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Національного фармацевтичного університету, Київського медичного університету, Інституту ботаніки ім. Холодного та Асоціації виробників фітосировини України. На к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

PLANTA+. Наука, практика та освіта 03 березня 2021

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 листопада 2019 року доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва відвідала спеціалізовану школу №92 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Івана Франка з метою профорієнтаційної бесіди. Викладач кафедри розповіла учням про особливості здобуття вищої освіти в нашому університеті та можливості працевлаштування випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019