Н У Х Т

Подорож хімтехнологів у світ сучасних трендів та інновацій

25 листопада 2024

Подорож хімтехнологів у світ сучасних трендів та інновацій

Здобувачі-хімтехнологи Надія Магден, Аліна Колтун, Катерина Ярчак і Влад Коломієць взяли участь у заході Farmak, присвяченому розвитку soft skills.

Організатори доклали максимум зусиль, щоб кожний учасник почувався комфортно і зацікавлено, й запросили спікерів-справжніх професіоналів у своїй галузі.

Особливо студентам запам'яталася мотивуюча доповідь Андрія Длігача про «мислення зростання». Вони вели діалог зі спікером і виконували різноманітні вправи, як наприклад, малювання «свинки». Напрямок, куди вона дивиться, пояснює те, як ми думаємо, і більшість думає не перспективно. Фахівець наголосив, що потрібно пристосовувати мислення до нового світу.

Костянтин Шнайдер розкрив секрети креативного мислення і надав практичні інструменти для його розвитку. І довів, що всі люди можуть бути креативними. Також поділився власними досягненнями у міжнародних конкурсах і фестивалях. Розповів про «Мед мінних полів», як в умовах війни агропромисловість розвивається, адаптуючись під сучасні реалії, що стало проривом в Україні і в світі.

Олександр Краковецький навів багато цікавих прикладів того, як ШІ змінює наше життя, показав на прикладі ,як уміння користуватися новітніми технологіями допомагає у житті та роботі.

Артем Биковець допоміг глибше зрозуміти принципи Agile і навів приклади з власного досвіду. Спікеру вдалося створити дружню та невимушену атмосферу активного спілкування з аудиторією.

Цей захід зарядив здобувачів освіти енергією та бажанням розвиватися далі. Вони зрозуміли, що можливості для зростання є завжди, головне – бути відкритими до нового.

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
Лекторій від директорки готельного підприємства Hilton Kyiv для здобувачів освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Днями в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Світова індустрія гостинності» відбувся гостьовий онлайн-лекторій на тему «Характеристика світової готельної мережі Hilton» для здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольги Дульки до осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від директорки готельного підприємства Hilton Kyiv для здобувачів освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 25 лютого 2025

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 05 грудня 2019

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів та функціональні властивості хліба житнього заварного» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінний харчовий продукт укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці 30 липня 2019

Про економіку та використання знань для досягнення успіху

Доцентка кафедри економіки і права Тетяна Басюк поспілкувалася зі старшокурсниками ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» про економіку та використання знань для досягнення успіху. Економіка завжди викликає захоплення як комплексна наука, яка дає можливість практикуватися у навичках щодо прогнозування та моделювання ситуацій різного масшт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про економіку та використання знань для досягнення успіху 01 квітня 2025