Н У Х Т

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

28 жовтня 2021

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.».

Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів.

Спеціалістка наголосила на важливості знань здобувачів та умінь впровадження вимог міжнародних стандартів ISO 9001, IFS, GLOBAL G.A.P. Після доповіді лекторка поспілкувалася з учасниками ZOOM-конференції та відповіла на їх запитання.

Однією з невід’ємних рис нашого університету є спадковість поколінь. Протягом історії НУХТ маємо велику кількість цілих династій випускників. От і Валентина завітала до Альма матер разом зі своїми доньками. Після лекції вони ознайомилися з кафедрою технології консервування. А враховуючи прохання дівчаток, професор кафедри Віталій Шутюк організував їм екскурсію університетом і одночасно провів профорієнтаційну роботу. Тож, маємо надію – підростає наступне покоління наших студенток.

 

Опублікований: 28-10-2021
Читайте також:
Студенти-біотехнологи агітують...

На сьогодні політика прозорості своїх можливостей та якості надання освіти для вищих навчальних закладів, на жаль, не є основоположною. Кожного дня агітація, поринувши у голови абітурієнтів із безлічі рекламних буклетів, замилює очі, щораз усе більш розумно прикриваючи наявні негативні сторони пустими та дзвінкими обіцянками. І, здається, виходом є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи агітують... 17 травня 2018

Академічна мобільність онлайн

Днями відповідно до програми академічної мобільності між НУХТ і Берлінським університетом прикладних наук відбулася онлйн-зустріч викладачів і здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із групою німецьких студентів і професорів. Це було онлайн-спілкування, присвячене знайомству. Кожний учасник розповів про себе, своє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність онлайн 21 вересня 2020

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Система управління якості. Міжнародні стандарти» від керівниці відділу контролю якості виробництва FOZZY Group Ольги Мручковської. Питання, що були висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів 02 квітня 2025

Біотехнологічні студії НУХТ: як створюються ліки

Четвертий день Біотехнологічних студій НУХТ ознаменувався ще однією цікавою подією – екскурсією до дослідного центру «Київмедпрепарат», у якому розробляють продукти ТМ «Артеріум». Школярі мали можливість побачити те, що зазвичай відбувається за дверима виробничих лабораторій. Екскурсія розпочалася з демонстрації всіх етапів розроблення нових ліків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: як створюються ліки 28 березня 2025