Н У Х Т

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

28 жовтня 2021

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.».

Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів.

Спеціалістка наголосила на важливості знань здобувачів та умінь впровадження вимог міжнародних стандартів ISO 9001, IFS, GLOBAL G.A.P. Після доповіді лекторка поспілкувалася з учасниками ZOOM-конференції та відповіла на їх запитання.

Однією з невід’ємних рис нашого університету є спадковість поколінь. Протягом історії НУХТ маємо велику кількість цілих династій випускників. От і Валентина завітала до Альма матер разом зі своїми доньками. Після лекції вони ознайомилися з кафедрою технології консервування. А враховуючи прохання дівчаток, професор кафедри Віталій Шутюк організував їм екскурсію університетом і одночасно провів профорієнтаційну роботу. Тож, маємо надію – підростає наступне покоління наших студенток.

 

Опублікований: 28-10-2021
Читайте також:
Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства

Студенти 4-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології Юлія Болкун і Володимир Третяк проходили навчальну практику на ПрАТ «Компанія Ензим» – найбільшому виробнику дріжджів в Україні. Компанія бере свій початок із далеких 1870-х років, коли на території сучасного заводу була заснована броварня. Уже у 1922 році завод почав випускати спиртові дріж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства 07 лютого 2018

Наукові пошуки третьокурсників-біотехнологів в Інституті клітинної біології та генетичної інженерії НАН України

У наші часи можна почути безліч негативних висловлювань стосовно генетично модифікованих рослин, але ця галузь все ж таки має велике майбутнє. І хоч для більшості маніпуляції з генами – це щось на рівні неземних цивілізацій, та для студентів ІІІ курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» це – звична справа. У жовтні минулого року завзяті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки третьокурсників-біотехнологів в Інституті клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 15 січня 2019

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали!

Третій день біотехнологічних студій пройшов у Корпорації «Артеріум». Керівництво та співробітники корпорації мріють, щоб фармацевтична галузь приваблювала сучасну молодь, саме тому вважають, що бізнесу необхідно підтримувати подібні проєкти. На початку зустрічі головний хімік-аналітик АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» Юрій Слюсар провів с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали! 30 жовтня 2023

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021