Н У Х Т

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

28 жовтня 2021

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.».

Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів.

Спеціалістка наголосила на важливості знань здобувачів та умінь впровадження вимог міжнародних стандартів ISO 9001, IFS, GLOBAL G.A.P. Після доповіді лекторка поспілкувалася з учасниками ZOOM-конференції та відповіла на їх запитання.

Однією з невід’ємних рис нашого університету є спадковість поколінь. Протягом історії НУХТ маємо велику кількість цілих династій випускників. От і Валентина завітала до Альма матер разом зі своїми доньками. Після лекції вони ознайомилися з кафедрою технології консервування. А враховуючи прохання дівчаток, професор кафедри Віталій Шутюк організував їм екскурсію університетом і одночасно провів профорієнтаційну роботу. Тож, маємо надію – підростає наступне покоління наших студенток.

 

Опублікований: 28-10-2021
Читайте також:
Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі

Одним із важливих технологічних процесів у виробництві ковбасних виробів є якісне проведення процесів теплового оброблення. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 7 листопада 2024 року в рамках викладання для здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» комплексної дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі 11 листопада 2024

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової. Науковий консультант – професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 квітня 2019

Активний початок навчального року

Доволі активним став початок навчального року для викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Зокрема, професорка Марина Білько разом зі спеціалістами галузі взяла участь в онлайн-презентації Hochschule Geisenheim University (Німеччина) для українських виноробів. Професори Hochschule Geisenheim University Йон Ханф та Андрій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний початок навчального року 22 вересня 2022

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології»

3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід був проведений у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти підтверджують блискуче опанування дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» 06 червня 2022